כ מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס - דף 5 - סקס אדיר

מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס

41
[QUOTE=gunner]יצורים? כושים עלובים?
מה זה?

למה הגזענות הזו, שאתה מלין עליה כלפי עצמך?

וואלה, הפוסל - במומו פוסל ודי לחתיך ברמיזא...
[/QUOTE]

gunner אני לא חוזר על מה שכתבתי בשום מילה!אל תאשים אותי בגזענות! כי אתה לא יודע מה הפירוש שלה!כי אתה לא חי איתה פשוט במצב שלך! אתה האחרון שידבר על גזענות!.

לא יודע באיזה איזור במדינה אתה חי!

לא יודע כמה פעמים יצא לך לבקר דרום ת''א ושכונות התחנה הישנה והסימטאות בה!.אני בטוח שהרבה זמן לא היתה שם!.זאת ההרגשה שלי!.

עוד דבר נוסף,אני לא זורק מילים סתם כך אילו ממה שעבר עליבביקורים שלי שם!.והיזכרתי בדייוח הקודם שהיתה קטטה ביני לבין ערבים והיו מכות בינינו! (אותו מוצא ואותו לאום)לכן א ל תכניס הגזענות באמצע!.

אני לא שונא בני אדם,ולא מבדיל על פי שפה או צבע או מוצא,אבל היו לי כמה מקרים שלא חשפתי אותם לעולם על תקיפות וניסיונות שוד לי באיזור הפשע הניקרא ''דרום ת''א''.

ואני עכשיו חייב לחשוף אותם,עד שתבינו כמה האיזור הזה מסוכן בלילה במיוחד בשעות הלילה המאוחרות!.

לפני חודשיים,הייתי מסתובב ברגל ברחוב הגליל קרוב לחצות,ולפתע רואה שני סודנים,מתקרבים אלי ורוצים לקחת הטלפון שלי,אחד שלף החגורה שלו ורצה לתת לי מכה בראש,אני שמתי לב בשניה האחרונה ,רצתי כמה שאפשר לכיוון אחר.והם המשיכו לרדוף אחריי קרוב ל10 דקות,עד שהיתחבאתי באיזה פינה.

המקרה השני,נווא שאנן רחוב הפשע המרכזי מספר אחד בפשע במדינה,אני עובר אותו לפני חודש,קרוב לחצות,ברגע שאני מגיע לאמצע הרחוב,איפה שיושבים ושותים בירה,בא כושי אחד היתקרב אלי אומר לי בעדינות יש לך סיגרייה! ברגע שאני מוציא קופסת הסיגריות,רואה עוד אחד כושי מאחוריי אומר לי תן לנו הכסף שלך,ושלף סכין מהכיס שלו,אמרתי לו בסדר ועשיתי עצמי כאילו אני מסכים ורוצה לתת לו הארנק,הוציאתי הארנק מהמכנסיים,בשניה האחרונה דחפתי אותו אחורה בכוח בידיים וברחתי,אף פעם בחיים לא רצתי במהירות כזאת!.רצתי מהר לכיוון התחנה המרכזית,למזלי היה שומר עומד שם מסיים את המשמרת שלו,סיפרתי לו הכל! הרגיע אותי נתן לי מים לשתות,ואמר לי תשאר אצלי כמה דקות עד שתירגע,אחר כך ליווה אותי למקום בטוח.

לכן כבודך gunner,אם היתה ניתקל במקרים כאילו,הייתי מבקש ממך לשמוע מה הייתה אומר באותו רגע!.מה היתה ההרגשה שלך!

רוצה לשאול אותך שאלה ואני מקווה שתענה לי עליה עכשיו! אם יצא לך להכיר חלק מהסודנים שם האם הייתה מכניס אותם לבית שלך! או נותן להם להכיר משפחתך!.או פשוט יוצא לבלות איתם ולשתות איתם!.להעביר הזמן יחד איתם! האם הייתה מוכן לעשות זאת!.

הכתבות שהיו בעיתונים,בחדשות על מקרי אלימות באיזור הזה זה אמיתי.

דרום ת''א ורחובות התחנה הישנה הוא האיזור הכי מסוכן בארץ היום,פשע שם בצורה לא תעלה על הדעת.

מי שמסתובב שם,עובדים זרים מכמה מדינות,פיליפינים,רומנים,סודנים,פליטים ושוהים בלתי חוקים! ולא יודע מה האינטרס של המדינה שהיבאה אותם!.

אחוז השחורים שם גבוה מאוד,הם השתלטו על בתי הקפה שם,חנויות כולה שייכת להם,אינטרנט קפה,ברים ודיסקוטים,חנויות בגדים,חנויות טלפונים,הכל שייך להם! זה לא מכעיס אותי אני פשוט אומר לכם מה הוא המצב היום שם!.

למי שלא יודע את זה! מי שהולך לשם לבד יודע שמחכה לו משהו שם בלילה,הוא יודע שהוא הולך למלחמה וקרב אמיתי!.
החתיך הרומנטי2011-05-20 19:15:28
תמיד בשטח למען כולם.

42
אני מחזק את דברי חתיך רומנטי.
אני מכיר אותו - בחור כמו שאומרים בפורום -" מאוד נקי ואסטטי".
אני חולק על כמה מעמדות שלו אבל מסכים איתו לגמרה בנושא.
האנשים שרואים "אחרים" במקרה טוב שהם משפצים להם וווילה במחיר זועם, ללא קבלות אוהבים לדבר על גזענות.
גאנר לא ראה מי מבקר בדירות בדרום תל אביב כמו שחתיך ראה (ואני במידה פחותה). תאמין לי - לא אובמה בביקור סודי בארץ.
אני כבר הואשמתי בגזענות לא פעם אחד אז לפחות אני מרגיש חברותא עם בחור ערבי עם השכלה גבוהה שגם אותו מאשימים בגזענות.

43

חתיך רומנטי ,

בתור אחד שמכיר את
ההכללה הקולקטיבית שעושים במדינה הזאת בכל פעם שערבי בודד עושה משהוא רע , דווקא
ממך הייתי מצפה להיות מעט יותר מפוקח בנושא. כנראה שאתה מתעמת רק עם סוג מאוד מסוים
של סכנה שטיפוסי לתחום גבול איזור מסעות החשק שלך. עד כדי כך. שההכללות השליליות שאתה עושה כלפי
אנשים מוגבלות לדברים שאתה רואה בין רחוב לה- גארדיה עד רחוב קיבוץ גלויות. שכחת , כנראה
, שיש עוד כמה סכנות מוחשיות מקומות אחרים המשויכים למדינה הזאת. אני מניח שאיני צריך לפרט אותם בפניך.

הגזענות שלך נובעת מעצם ההתייחסות שלך לקבוצה שלמה של אנשים כמקשה אחת משותפת של רוע. אתה אומר כי אינך מבדיל בין בני אדם , ובא בעת מקטלג קבוצה שלמה של אנשים ככושים עלובים. מה אתה רוצה מהם בעצם? הרי רובם הם כאלה שהגיעו לכאן רק על מנת לקרוע את התחת בעבודה קשה ובעבודות דחק בלי לנסות לגרום נזק לאיש , רק על מנת לשרוד מעט טוב יותר באופן אישי .

לפני שאתה ממשיך לעשות הכללות על אחרים, זכור רק כי השותף החדש שלך לחברותא אולי לא ירצה לגרום לך נזק באופן אישי , אך הוא תומך , בין אם במודע ובין אם לאו, באנשים שלא יהססו אף לרגע לטרנספר את ישבנך העדין או להפוך אותך לאזרח של מדינה אחרת - במחי כף יד ובלי לשאול אותך- כחלק מהסדר שיאפשר להם להמשיך ולהשקות את הגינה שטיפחו לעצמם אי שם בקרנפי שומרון.

רימינג מעשי2011-05-21 08:22:30

44
[QUOTE=רימינג מעשי]

לפני שאתה ממשיך לעשות הכללות על אחרים, זכור רק כי השותף החדש שלך לחברותא אולי לא ירצה לגרום לך נזק באופן אישי , אך הוא תומך , בין אם במודע ובין אם לאו, באנשים שלא יהססו אף לרגע לטרנספר את ישבנך העדין או להפוך אותך לאזרח של מדינה אחרת - במחי כף יד ובלי לשאול אותך- כחלק מהסדר שיאפשר להם להמשיך ולהשקות את הגינה שטיפחו לעצמם אי שם בקרנפי שומרון.

[/QUOTE]

רימינג ידידי, אתה מגיע למסקנות מופרכות באשר לדיעותיו של מי שאתה קורא "השותף החדש לחברותא".

הרשה לי להבטיח לך שהוא לא ידע שהוא כזה.

בגמילה

45
זה שאנשים עם עמדות כמו רימינג זקוקים להשמצות - זה עצוב אבל יותר משעשע.
תמורת מצב שאצל שכנינו יהיה ערך לחי אדם כמו במערב אוורופה, צפון אמריקה וישראל, הייתי מוכן לחזור גם לגבולות 48.
(לא תמורת שלום על הנייר ולא תמורת דימוקרטיה שמביאה רק תנועות שונאי אדם לשלטון במדינות השכנות)
אבל אני בניגוד לאנשים עם עמדות כמו רימינג לא מאשים אותו במצב הנוראי של מזרח התיכון וצפון אפריקה. לא משנה אם הוא יחשוב כמו ליברמן - המצאיות לא תשתנה כי יש תהליכים היסטוריים.
לפי מה שסיפרת על עצמך אני מתאר שיש לך אזרחות גם אמיריקאית. אז הדבר יחידי שהדעות שלך יכולות לעזור - שתברח מפה ברגע של סיוט - תשכנע את עצמך שלו היו שומעים אותך - הכול היה טוב.

47
[QUOTE=אחים שלו גברים]
אתם בטוחים שזה השרשור או המקום המתאים להתווכח על הסכסוך הישראלי ערבי?

[/QUOTE]
כמובן שלא המקום.
רציתי לחזק את דברי חתיך נגד האשמות שהוא גזען בטענה שהוא פשוט מכיר את המציאות.
אבל רימינג חייב לעשות דמוניזציה של עמדותי והכניס נושא של טרנספר לא פחות ולא יותר.
לי זה ממש על הזיין, אבל עניתי כדי אחרים לא ילכו שבי אחרי השקרים אל עמדותי כי זה ישליך גם אל דברי על כבוד לנשים שעובדות בזנות.

48

[QUOTE=ערבה אנושית] זה שאנשים עם עמדות כמו רימינג זקוקים להשמצות - זה עצוב אבל יותר משעשע.
תמורת מצב שאצל שכנינו יהיה ערך לחי אדם כמו במערב אוורופה, צפון אמריקה וישראל, הייתי מוכן לחזור גם לגבולות 48.
(לא תמורת שלום על הנייר ולא תמורת דימוקרטיה שמביאה רק תנועות שונאי אדם לשלטון במדינות השכנות)

אבל אני בניגוד לאנשים עם עמדות כמו רימינג לא מאשים אותו במצב הנוראי של מזרח התיכון וצפון אפריקה. לא משנה אם הוא יחשוב כמו ליברמן - המצאיות לא תשתנה כי יש תהליכים היסטוריים.

לפי מה שסיפרת על עצמך אני מתאר שיש לך אזרחות גם אמיריקאית. אז הדבר יחידי שהדעות שלך יכולות לעזור - שתברח מפה ברגע של סיוט - תשכנע את עצמך שלו היו שומעים אותך - הכול היה טוב.
[/QUOTE]
ערבה אנושית נכבד,

ברשותך, אקבל את המלצתו/תם של האחים ואגיב לך במקום הראוי.

1. אין לי אזרחות אמריקאית ולכן אני קבור עמוק בקלחת יחד איתך.

2. אני חולק עליך בכך שמציאות מתחילה להשתנות מהרגע שאנשים מתחילים לשנות דברים בהלך מחשבתם. אז אולי יש גם שביב של תקוה לצעת קטן מצד ערבה וצעד גדול לאנושות

3. לרגע לא אמרתי או אני חושב כי רק צד אחד אשם בסיכסוך הזה, מצד שני יש לי בהחלט את האינטרס להעלות את העוולות הנגרמות בצד שלי.

4. הטענה שלך כי אוייבנו אינם אירופיים או אמרקאים היא נכונה בכך שהיא מחזקת את הצורך הבטחוני של מדינת ישראל להחזיק בנוכחות צבאית בשטחי הגדה המערבית. להבדיל, התנחלויות אינן מחזקות את הצורך הבטחוני הזה. אדרבא, הן מצריכות נוכחות צבאית והקצאת משאבים גבוהה יותר על מנת להגן על ישובי יש"ע, שאותם אפשר היה להשקיע בצורה נבונה יותר בתוך בגבולות 67 עצמם. עם טענה זו, לא שמעתי אותך ברמת הפרט ולא את ליברמן ברמת הכלל מתמודדים באופן ענייני, לוגי, ונטול פרובוקציות.

הנושא הזה שוב מאוד אקטואלי עכשיו, אם אתה באמת מוכן לחזור לגבולות 48 בתנאים שהצבת, מן הראוי שתחשוב גם מהם התהליכים שיעזרו להוביל לכך.

19LOLx82011-05-21 17:41:09

49
רימינג - אין לי כווה להתנצח על דעות פוליטיות. אני פחות או יותר במרכז, עם קריצות לימין ולשמאל מדי פעם בהיבטים כלכליים או בטחוניים.
נדמה לי שפישטת מדי את עניין ההגנה על גבולנו המזרחי אל מול הפלסטינים. להתנחלויות יש חסרונות רבים אך גם יתרונות רבים בהיבט הצבאי. הייתי מעז ואומר שבסיכומו של השקלא וטריא הבטחוני, הן משרתות יותר את הצבא משהצבא משרת אותן.

הנגישות בשטח, התצפית, הזמינות, המודיעין שניתן לעשות בחסות התנועה האזרחית ועוד יתרונות רבים אחרים מאפשרים העתקת מרכז הכובד הבטחוני לשטח הפלסטיני ויצירה של יכולת ספיגה ראשונית כבר בשטחם.

לא נעים לומר, אבל המתנחלים משמשים בשר תותחים ראשון לתושבי ישראל גופא.
I fart in your general direction

50
עזוב מפוליטיקה כי על זה טרחתי לענות לך במקום המתאים, הבעיה היא עם המצפון שלך. הוא מאוד סלקטיבי. שוב ושוב אתה מוכיח לי זאת. הפעם מצאת לנכון לקפוץ על עגלה שחורה במיוחד.
***** למען הסר ספק התכוונתי לערבה אנושית.
רימינג מעשי2011-05-21 19:14:57

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”