מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס
42מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס
43חתיך רומנטי ,
בתור אחד שמכיר את
ההכללה הקולקטיבית שעושים במדינה הזאת בכל פעם שערבי בודד עושה משהוא רע , דווקא
ממך הייתי מצפה להיות מעט יותר מפוקח בנושא. כנראה שאתה מתעמת רק עם סוג מאוד מסוים
של סכנה שטיפוסי לתחום גבול איזור מסעות החשק שלך. עד כדי כך. שההכללות השליליות שאתה עושה כלפי
אנשים מוגבלות לדברים שאתה רואה בין רחוב לה- גארדיה עד רחוב קיבוץ גלויות. שכחת , כנראה
, שיש עוד כמה סכנות מוחשיות מקומות אחרים המשויכים למדינה הזאת. אני מניח שאיני צריך לפרט אותם בפניך.
לפני שאתה ממשיך לעשות הכללות על אחרים, זכור רק כי השותף החדש שלך לחברותא אולי לא ירצה לגרום לך נזק באופן אישי , אך הוא תומך , בין אם במודע ובין אם לאו, באנשים שלא יהססו אף לרגע לטרנספר את ישבנך העדין או להפוך אותך לאזרח של מדינה אחרת - במחי כף יד ובלי לשאול אותך- כחלק מהסדר שיאפשר להם להמשיך ולהשקות את הגינה שטיפחו לעצמם אי שם בקרנפי שומרון.
44לפני שאתה ממשיך לעשות הכללות על אחרים, זכור רק כי השותף החדש שלך לחברותא אולי לא ירצה לגרום לך נזק באופן אישי , אך הוא תומך , בין אם במודע ובין אם לאו, באנשים שלא יהססו אף לרגע לטרנספר את ישבנך העדין או להפוך אותך לאזרח של מדינה אחרת - במחי כף יד ובלי לשאול אותך- כחלק מהסדר שיאפשר להם להמשיך ולהשקות את הגינה שטיפחו לעצמם אי שם בקרנפי שומרון.
45מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס
46מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס
47אתם בטוחים שזה השרשור או המקום המתאים להתווכח על הסכסוך הישראלי ערבי?
[/QUOTE]
48[QUOTE=ערבה אנושית] זה שאנשים עם עמדות כמו רימינג זקוקים להשמצות - זה עצוב אבל יותר משעשע.
תמורת מצב שאצל שכנינו יהיה ערך לחי אדם כמו במערב אוורופה, צפון אמריקה וישראל, הייתי מוכן לחזור גם לגבולות 48.
(לא תמורת שלום על הנייר ולא תמורת דימוקרטיה שמביאה רק תנועות שונאי אדם לשלטון במדינות השכנות)
אבל אני בניגוד לאנשים עם עמדות כמו רימינג לא מאשים אותו במצב הנוראי של מזרח התיכון וצפון אפריקה. לא משנה אם הוא יחשוב כמו ליברמן - המצאיות לא תשתנה כי יש תהליכים היסטוריים.
לפי מה שסיפרת על עצמך אני מתאר שיש לך אזרחות גם אמיריקאית. אז הדבר יחידי שהדעות שלך יכולות לעזור - שתברח מפה ברגע של סיוט - תשכנע את עצמך שלו היו שומעים אותך - הכול היה טוב.
[/QUOTE]
ערבה אנושית נכבד,
ברשותך, אקבל את המלצתו/תם של האחים ואגיב לך במקום הראוי.
1. אין לי אזרחות אמריקאית ולכן אני קבור עמוק בקלחת יחד איתך.
2. אני חולק עליך בכך שמציאות מתחילה להשתנות מהרגע שאנשים מתחילים לשנות דברים בהלך מחשבתם. אז אולי יש גם שביב של תקוה לצעת קטן מצד ערבה וצעד גדול לאנושות
3. לרגע לא אמרתי או אני חושב כי רק צד אחד אשם בסיכסוך הזה, מצד שני יש לי בהחלט את האינטרס להעלות את העוולות הנגרמות בצד שלי.
4. הטענה שלך כי אוייבנו אינם אירופיים או אמרקאים היא נכונה בכך שהיא מחזקת את הצורך הבטחוני של מדינת ישראל להחזיק בנוכחות צבאית בשטחי הגדה המערבית. להבדיל, התנחלויות אינן מחזקות את הצורך הבטחוני הזה. אדרבא, הן מצריכות נוכחות צבאית והקצאת משאבים גבוהה יותר על מנת להגן על ישובי יש"ע, שאותם אפשר היה להשקיע בצורה נבונה יותר בתוך בגבולות 67 עצמם. עם טענה זו, לא שמעתי אותך ברמת הפרט ולא את ליברמן ברמת הכלל מתמודדים באופן ענייני, לוגי, ונטול פרובוקציות.
הנושא הזה שוב מאוד אקטואלי עכשיו, אם אתה באמת מוכן לחזור לגבולות 48 בתנאים שהצבת, מן הראוי שתחשוב גם מהם התהליכים שיעזרו להוביל לכך.