כ מרינה מחולון עברה לתא - דף 5 - סקס אדיר

מרינה מחולון עברה לתא

41
כן, קישקשתא, אתה כמובן מדבר לענין. זו גם היתה כוונתי.
התכוונתי לומר - שחרר מספר טלפון ובקש דיווח. זה בסדר גמור, אך בטח ללא התניות כלשהן.

אני מצידי אחליט על סמך דיווחים אחרים או על סמך מצב רוחי וכו' האם ללכת או לא והאם לדווח או לא.

התעקשות על דיווח מצד משחרר הטלפון תעלה את החשד שמדובר בעצם ב"הוכחה" או "אישור" שמקבל משחרר הפון למול נותנת השירות, שהוא הגורם המתווך (שלא לומר המסרסר), ולכן אולי זכאותו לדמי התיווך.

שוב, מדובר בספקולציות, אך הענין הזה בהחלט שופך אור על פינה חשוכה שטרם נדונה בפורום עד היום, אולי כי עמית היקר, היה מממציאי השיטה?

שוב, רק ספקולציה קריצה.
I fart in your general direction

מרינה מחולון עברה לתא

43
תרשה לי להצטנע. לא מתוחכם.
מקסימום בקי בהבלי העולם הזה, ממרום כמעט 50 שנותי על האדמה הזו.

דרך אגב, בלי קשר לנושא הנדון, עברה לי פתאום מחשבה בראש ש"חתיך רומנטי" התאדה לאחרונה.

יכול להיות שהוא הצטרף למורדים בלוב? Evil Smile
I fart in your general direction

מרינה מחולון עברה לתא

45
בנוסף זה (סחר במספרי טלפון תמורת דיווחים) יוצר אוירה לא נעימה בפורום.

[QUOTE=gunner]כן, קישקשתא, אתה כמובן מדבר לענין. זו גם היתה כוונתי.
התכוונתי לומר - שחרר מספר טלפון ובקש דיווח. זה בסדר גמור, אך בטח ללא התניות כלשהן.

אני מצידי אחליט על סמך דיווחים אחרים או על סמך מצב רוחי וכו' האם ללכת או לא והאם לדווח או לא.

התעקשות על דיווח מצד משחרר הטלפון תעלה את החשד שמדובר בעצם ב"הוכחה" או "אישור" שמקבל משחרר הפון למול נותנת השירות, שהוא הגורם המתווך (שלא לומר המסרסר), ולכן אולי זכאותו לדמי התיווך.

שוב, מדובר בספקולציות, אך הענין הזה בהחלט שופך אור על פינה חשוכה שטרם נדונה בפורום עד היום, אולי כי עמית היקר, היה מממציאי השיטה?

שוב, רק ספקולציה קריצה.
[/QUOTE]

אחים שלו גברים2011-08-25 18:16:36

מרינה מחולון עברה לתא

50
אני חדש כאן בפורום כחבר, אבל כצופה מבחוץ אני עוקב כבר למעלה משנה. אני חייב לציין כי הדיווחים של ח"כ אמינים מאין כמותם. הוא מאוד מדויק ומאוד ענייני בתיאוריו. בלי להיות חבר בפורום, בשל עכבות אישיות, עקבתי אחר דיווחיו ופעלתי בהתאם וזה מאוד עזר לי כי במאת האחוזים לא נפלתי ולא נכשלתי ועל כך אני מודה לו מאוד. אני משוכנע שיש עוד בחורים כמוני שעקבו מבחוץ אחר דיווחיו והפיקו מהם הרבה מאוד.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”