כ קישקשתא - דף 5 - סקס אדיר

קישקשתא

42
[QUOTE=צעיר לנצח]אין לי ממש שום הסבר על העלמותו של קיש, מה שכן, אני בטוח שמדובר במשהו טראומטי..

או שקרה לו משהו רפואי שמונע ממנו להגיע לפורום, או שהבחור נחסם בדרך כלשהי שלא מאפשרת לו לחזור..

פשוט לבחור הייתה רמת מחוייבות מאד מאד גבוהה לכל מה שקורה בפורום, ושמר על אתיקה מאד גבוהה.

ואם הוא נעלם ככה פתאום בלי הסברים...

[/QUOTE]

אני מסכים איתך. לקיש יש אחראיות מאוד גבוהה.
הוא לא היה נותן לאנשים לדאוג בשביל חוש הומור.

קישקשתא

43
בראשית דבריי אפתח ואציין שכותבים- ׳פתטי׳.
לא - פטטי, פאטיתי ושאר וריאציות....
לעניין קשקשתא, יש לי מחשבה שאולי נתפס על ידי בת זוגו ועם הסטוריה שכזאת מתועדת קצת קשה להכחיש :)
בכל מקרה ללא ספק האיש הכי שנון בפורום...

קישקשתא

44
משעשע,
כרגע בסדר הפוסטים של פורום קשקשת, יש פוסט חיפוש אחרי קישקשתא ומייד אחריו פוסט שנושא כותרתו - יהיה זכרו ברוך...
גולת הכותרת היא שמייד אחרי זה מופיע סופרלץ, אהוב ליבו של קיש.

gunner2013-12-02 14:36:13
I fart in your general direction

קישקשתא

45
לעניות דעתי פתטי או פטטי או פתתי אפשר לרשום איך שרוצים,אין שגיעות כתיב כי זו מילה בלועזית...

ובבדיקה שעשיתי יש הרבה אנשים שבכלל כתבים פתאטי... סתם שתידע.

שב"ש
הפרופסור2013-12-02 23:56:09
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

קישקשתא

46
תנו לי להבין...אז אני וירטואלי?..... לא ככה הזונות חושבות על הזין שלי!!

ד"א ככל הנראה מחר אני אאתגר את עצמי , ואנסה למרחב משהי יחסית מוכרת בפורום, אם אצליח , אדווח ... אם לא ,,,אז לא. [אם בכלל יהיה לי זמן להיות אצלה] בינתיים ... חג אורות וזיונים שמיייייח!
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

קישקשתא

48
אחים שלו ,,, לא צריך להוכיח לאף אחד [מדווח , מי שרוצה גם לנסות שיינסה]...שתבוא הזונה שמירחבתי , ותגיד לי בעיניים שלא!!

קישקשתא

50
זה עיקרון של הכינויים ,והמוטו של הפורום הזה ...אתה רוצה , אתה מדווח. אתה מתעניין בדיווח , אתה בודק. היו לי דיווחים על מירחוב , שהיו להם המשכים [כמו ניקול מהר-ציון 59, ותתפלא גילתי שאני לא היחידי שמירחב את ג'וליה]
ואחים שלו ... מאחורי המסך כולנו וריטואלים ... כשאתה דוגם עקב דיווח , או מתייעץ עם משהו מהפורום ... ובכלל מנסה להקניט משהו... זה בגלל שאתה יודע שיש משהו מהצד השני שהוא לא וירטואלי [כמו "אנשי-מכירות" באתרי-רכב]
לילה טוב , וחג-שמח אחים וירטואלים

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”