מצחיקים-בדיחות סקס/זונות-בשביל הצחוק
42טוב. הגיע הזמן שגם אי אתרום ל"מאמץ המלחמתי" בשרשור זה אז ככה:
ילד אחד ניגש לאביו ומבקש 300 ש"ח.
"בשביל מה אתה צריך 300 שקל?" שואל האב.
"בשביל טסט", עונה הבן , "אני לומד נהיגה".
סבבה. נתן לו האב 300 שקל אך חשד בו. "ממתי הוא לומד נהיגה?" חשב לעצמו. החליט לצאת ולעקוב אחר בנו. עקב ועקב אחריו, וראה אותו נכנס למכון ליווי. כ-5 ד' אחרי שהבן נכנס, הציץ האב פנימה וראה את בנו נכנס עם אחת הבחורות לחדר. האב נכנס למכון, ניגש לסרסור וביקש להציץ על בנו לתוך החדר. הסרסור אמר שזה בלתי אפשרי ונוגד את חוקי המקום. האב אמר:"נו.. בחייאת.. זה הבן שלי... תן לי לראות מה הוא יודע לעשות. מת לדעת איך הביצועים שלו!" הסרסור נותר בעמדתו. "טוב", אמר האב, "קח 200 שקל! עכשיו אפשר להציץ?" הסרסור הרהר קצת ולבסוף הסכים.
האב ניגש לחדר והציץ. ראה את בנו מוריד את מכנסיו ושולף זין ענק בגודל של כ-35 ס"מ.
"מה זה?!" חושב לעצמו האב, "מאיפה גדל לי ילד עם זין כזה? וואלק איזה כלי יש לו!" חשב לעצמו האב בגאווה
.
הזונה נבהלה מהכלי הענק וביקשה מהבן:"לאט לאט תכניס אותו הא?"
"אין בעיה" ענה הבן. הכניס לה קצת והזונה גנחה בהנאה ואמרה:"וואי וואי.. אם אתה מכניס עוד קצת אני נותנת לך 1000 שקל"
האב הסתכל בהלם וחשב לעצמו:"מה זה? איזה בן תותח! רק מלכניס את הזין שלו לכוס שלה הוא כבר מקבל 1000 שקל? וואלק לא ידעתי שיש לי בן תותח כזה!"
אוקיי. הבן הכניס עוד קצת והזונה גנחה בקול חזק יותר ואמרה:"וואי וואי... אם אתה מכניס אותו עוד קצת, תקבל 3000 שקל!"
האב הסתכל בתימהון... "מה הולך פה?" חשב לעצמו, "איזה בן כלי יש לי! לא ידעתי שהוא כזה! רק מלזיין קצת הוא כבר הרוויח 3000 שקל. איזה בן תותח יש לי!" חשב לעצמו האב בגאווה.
הבן הכניס לה עוד קצת. הזונה גנחה עוד יותר חזק וצעקה:"וואי וואי וואי... אם אתה מכניס עוד קצת - תקבל 6000 שקל!!!
האב כבר התחיל להזיע. "מה קורה פה?" חשב לעצמו, "זה כבר כמו המשכורת שלי. איזה בן תותח! אני לא מאמין! השקעתי עליו כולה זיון וקצת שפיך כדי לעשות אותו ותראו איך הוא מחזיר לי ההשקעה! איזה בן כלי עולם! תותח על! לא ידעתי שיש לי בן כזה!"
הבן הכניס עוד קצת את הזין שלו. הזונה כבר ממש צרחה מהנאה ואמרה:"וואי וואי וואי... אם אתה מכניס עוד קצת, אתה מקבל אוטו חדש!!!"
הבן הסתכל עליה ואמר:"אבל אבא לא נתן לי כסף להוציא רישיון, איך אני אנהג?"
האב פרץ את הדלת, נכנס בעצבים וצרח על בנו:"תכניס לה!!! אני אנהג!!!!!
======================================
מישהו נסע לטיול בקניה שבאפריקה וחזר לשכונתו. כשחזר, שאלו אותו חבריו לפשר הבליטה הענקית בין רגליו. הבחור פתח את מכנסיו והראה להם זין ענק בגודל של יותר מחצי מטר."מה זה?" שאלו החברים.
"הייתי בקניה", סיפר הבחור,"ופגשתי איזה רופא אליל שיכול להגשים כל משאלה שתבקשו. אז הצבעתי לעבר פיל שהיה בסביבה וביקשתי זין בגודל שלו, ו.. אתם רואים? קיבלתי את מבוקשי
".
החברים עמדו והתפעלו מגודלו העצום של האיבר, עד שאחד מהם ביקש מהבחור שייתן לו את כתובתו של הרופא אליל הזה, כי הוא מתעתד לנסוע לאפריקה בקרוב ורוצה גם שיהיה לו זין ענק כזה
. "אין בעיה", אמר הבחור ומסר לחברו את הכתובת המדוייקת.
נסע החבר לקניה וחזר כעבור שבוע כשבין רגליו פעור חור ענק.
"מה זה?"שאלו החברים "מה קרה לך?"
"הלכתי לכתובת שהוא נתן לי ואכן פגשתי את הרופא אליל שהוא סיפר לנו עליו. ראיתי פיל, הצבעתי עליו ואמרתי לרופא שאני רוצה כמו שלו".
"נו..." שאלו החברים, "אז מאיפה החור הענק הזה בין הרגליים שלך?"
ענה הבחור:"הצבעתי לעבר פיל וביקשתי כמו שלו. אבל זה לא היה פיל. זאת הייתה פילה!
43שלשה חברים נפגשים על כוס בירה ומגלגלים שיחה על התנוחה הטובה ביותר.
אחד אומר : 69 היא התנוחה הטובה ביותר ! !
השני אומר : בשבילי רק התנוחה המסיונרית הרגילה ! !
אומר השלישי - אין תנוחה טובה יותר מתנוחת הרודיאו !!
השניים האחרים מתפלאים ושואלים - מה זה ה "רודיאו " ?
טוב , מסביר השלישי - בקש מאשתך שתהיה על ארבע ותתחיל לדפוק אותה ב " דוגי " .
אחרי שהעסק מתחמם , שים את החזה שלך על הגב שלה , תפוס אותה חזק חזק ותלחש לה בעדינות באוזן : " זוהי התנוחה שהמזכירה שלי הכי אוהבת "
עכשיו ניראה אותך מצליח להשאר עליה יותר משמונה שניות..........
ותחזיק חזזזזזזזזקקקקקקקקקק......
נסו את התנוחה ושחררו פידבקים.........

45[QUOTE=חמודי]נמחיש את התנוחה החדשה בבדיחה חמודה :
שלשה חברים נפגשים על כוס בירה ומגלגלים שיחה על התנוחה הטובה ביותר.
אחד אומר : 69 היא התנוחה הטובה ביותר ! !
השני אומר : בשבילי רק התנוחה המסיונרית הרגילה ! !
אומר השלישי - אין תנוחה טובה יותר מתנוחת הרודיאו !!
השניים האחרים מתפלאים ושואלים - מה זה ה "רודיאו " ?
טוב , מסביר השלישי - בקש מאשתך שתהיה על ארבע ותתחיל לדפוק אותה ב " דוגי " .
אחרי שהעסק מתחמם , שים את החזה שלך על הגב שלה , תפוס אותה חזק חזק ותלחש לה בעדינות באוזן : " זוהי התנוחה שהמזכירה שלי הכי אוהבת "
עכשיו ניראה אותך מצליח להשאר עליה יותר משמונה שניות..........
ותחזיק חזזזזזזזזקקקקקקקקקק......
נסו את התנוחה ושחררו פידבקים.........
[/QUOTE]
גירסה גדולה מהחיים !!! ידעתי שכבר קראתי על זה פעם בפורום
[QUOTE=הטוחן]סוגיה נוספת בה נתקלתי, אם כי בתדירות פחותה, היא תנוחת הדוגי. הרבה בנות נרתעו תחילה מתנוחה זו, ושוב, קו הטיעונים המרכזי הוא בעיקר סטריאוטיפי. הטענות הנפוצות הן שזה לא אישי/מנוכר/כוחני/שתלטני/בהמי. "מותק, חוטר גמרת להעביר בצבא" ועוד משפטים מחוכמים כאלה הן תגובה מוכרת, וכל אחת יכולה לבחור או להוסיף כאוות נפשה. אז לידיעתכן בנות, אתן אמורות להנות בתנוחה הזו יותר. מה לעשות - בתנוחה הזו יש יותר חיכוך מול נקודת ה G הידועה לשימצה, ולכן זה למעשה אינטרס שלכן. בפועל, מדובר בתנוחה מגניבה ונוחה, ששני הצדדים יכולים להנות ממנה מאד. הבעיה למרבה הצער הייתה בתחום יחסי הציבור עצם השם מהווה מכשול לא קטן כי ברור שהוא מעלה קונטקסטים חייתיים ואגרסיביים משהו ובטח לא מספיק רומנטיים. אבל מספיק שתשנו את השם ותקראו לזה "תנוחת החתול" ותראו איזה דבר חמוד ואינטימי זה פתאום נהיה. אין ספק שבדיחות בסגנון "איך משחקים ברודאו במיטה? תופסים לבחורה את השיער מאחור, כמו מושכות, בזמן שאתם מאחוריה בדוגי, אומרים לה "ככה האקסית שלי אהבה את זה" ואיך שהיא מתחילה להשתולל, מתחילים למדוד כמה זמן מחזיקים מעמד לפני שעפים" לא הוסיפו לתנוחה זו נקודות. בעיה נוספת שעלולה לחבל בסיכויים להגיע ליישום של תנוחה זו היא חששה של הפרטנרית מקולות שונים שעלולים להיפלט בצורה לא נשלטת מגופה… כי זאת לדעת – בנות לא מפליצות אף פעם, ואם כן אז בריח שושנים. אז אגלה לכן סוד – אנחנו מכירים את הסוגיה וזה לא מגעיל, אלא בעיקר מצחיק, אז בואו נתבגר ונהנה ביחד.[/QUOTE]
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=4914
46בבאר פתאום קם איזה איש אחד וצועק לאיש שלידו "זיינתי את אמא שלך!"
האיש לא מגיב, הוא צועק עוד הפעם "זיינתי את אמא שלך!" האיש ממשיך לשבת. הוא צועק חזק ובקול "זיינתי את אמא שלך!" פתאום האיש אומר: טוב אבא אתה שיכור בוא הבייתה...
שאלה: איך אומרים אורגיה בשפה יפה?
תשובה: על אחת כמה וכמה!
שאלה: "מה זה תחת של הומו?"
תשובה: "בשר טחון..."
שאלה:למה בכל העולם כשעושים סקס מורידים 100 קלוריות ובישראל 1000?
תשובה: 100 בסקס ו- 900 כשרצים לספר לחברה.
שתי זונות עומדות בצומת מחכות ללקוחות. פתאום מגיעה אישה זקנה, שואלת "חמודות מה אתם עושות פה?" הזונות אומרות לה "עוד מעט מגיע השריף הוא מחלק סוכריות".
ענתה הזקנה: "יופי אני אוהבת סוכריות".
השריף הגיע והזונות ברחו. שואל השריף את הזקנה בתדהמה "מה את עושה פה? זה לא מכובד" אז הזקנה עונה בכעס: "אז מה אם אין לי שיניים אני לא יכולה למצוץ?!"
47הייתי היום בתל אביב בעבודה.
אחרי התלבטות רבה קבעתי עם אלינה. אם אני אכתוב שהיה מצוין אלה שחושדים שאני חסיד שלה יגידו: בטח אצלה הוא תמיד מרוצה. אם אפרט מה עשינו – יוצא גס לבחורה עדינה הזאת.
אז אספר סיפור לא על זיון. שלחתי מסרון שמגיע בזמן. רבע שעה לפני הפגישה – טלפון בקשה לדחות לחצי שעה היא צרכה לצאת. אני כמובן מסכים.
הרבה דברים אפשר לגיד אלי אבל נאיבי אני לא.
רימינג מעשי הזכיר לי שנים בצבא. אז עם הניסיון לתצפיות בתנאים קשים ומסוכנים לעשות תצפית בבן יהודה משימה לילדים.
כמובן כמו שחשבתי אף אחת לא יצאה מהדירה אבל נכנס בחור צעיר וחסון. טוב אמרתי לעצמי – הוא כבר יכין לי את השטח.
לא רציתי להלחיץ חיכיתי שהוא יוצא ואז נכנסתי. נשקתי את ידה הלכתי לחדר שינה. הרגשה כמו עם מאהבת. התחלנו להתמזמז מול מראה. אני מתלהב מהגוף שלה. אמרתי לה אני מקווה שאת מבינה שאני יודע שהית עם לקוח. אני חבר שלך את תשקרי לי. אם צריך לחכות – אני אחכה. היא נסתה להמציא סיפור, אמרתי: תפסיקי אני בעדך אני לא אגויסט תמיד תדברי אמת. ואז היא אמרה: אבל זה מאוד מביך לכתוב שבאה קליינט.
תכננתי זמן שיהיה מספיק לשיחה. ואני רוצה להבהיר אני מדבר עם זונות לא בגלל שזה פוטר לי בעיות נפשיות.
yooz כתב:
הערבה הזה מאוד חכם
מצא לו פתרון זול, לקבל טיפול פסיכולוגי מזונות ברבע מחיר מאשר
פסיכולוג או פסיכיאטר,
מעניין כדאי לחשוב על זה, השאלה אם זה עוזר?
ענית לו :
הכול נכון
רק המחיר הוא לא רבע אלה כמעט זהה.
360 ש"ח עבור 50 דקות (3 כניסות שאני לוקח בדרך כלל)
יחד עם זאת אני גם נותן טיפול פסיכולוגי לזונה אז סה"כ יוצא לשניינו הרבה יותר זול.
לגבי האם זה עוזר - תשפוט אתה לפי כתבות שלי.
yooz ענה:
אהבתי את התגובה מאוד אינטלנגית
ונזכרתי בבדיחה.
אישה באה לפסיכולוג אומרת: יש לי בעיה. הפסיכולוג אומר לה: תתפשטי ותתכופפי. אישה עושה זאת והפסיכולוג מזיין אותה בטוסיק. אישה שואלת: מה עשיתה? פסיכולוג עונה: בעיות שלי פטרתי עכשיו אטפל בבעיות שלך.
ככה גם אני.
אני מזיין אחר כך מטפל בבעיות של בחורה. זה חשוב לי לתמוך בהן.
48אפרופו בדיחות על פסיכיאטרים
מה קורה כשפסיכיאטר וזונה מבלים את הלילה ביחד ?
בבוקר כל אחד מהם אומר : "300 שקל בבקשה"
49אפרופו בדיחות על פסיכיאטרים
מה קורה כשפסיכיאטר וזונה מבלים את הלילה ביחד ?
בבוקר כל אחד מהם אומר : "300 שקל בבקשה"
[/QUOTE]
בחייך איפה אתה חיי. גם פסיכולוג וגם זונה טובה - 400 ש"ח שעה.
כמה עולה לילה?
50ונזכרתי בבדיחה.
אישה באה לפסיכולוג אומרת: יש לי בעיה. הפסיכולוג אומר לה: תתפשטי ותתכופפי. אישה עושה זאת והפסיכולוג מזיין אותה בטוסיק. אישה שואלת: מה עשיתה? פסיכולוג עונה: בעיות שלי פטרתי עכשיו אטפל בבעיות שלך.
ככה גם אני.
אני מזיין אחר כך מטפל בבעיות של בחורה. זה חשוב לי לתמוך בהן.
[/QUOTE]
עראבה קרעתה אותי מצחוק באמת