כבר בלבלת אתנו עם כל הסיפור הזה עם לין! 

בהתחלה קבעת נחרצות שהיא גבר והסברת לנו שהתורה אוסרת על כך!
[QUOTE=שוגל בתולות]חברה הפתגם אומר "שהזין עומד השכל בתחת" אבל לפעמים צריך להפעיל את הראש , מה נהייתם הומואים אני לא מבין, חברה זה בדוק לין היא גבר לשעבר ואמרה את זה לחבר טוב שלי, איסור משכבי זכר אסור מן התורה, אנא חישבו לפני שאתם עושים משהו [/QUOTE]
אבל אחרי שבעה חודשים - אתה מחפש את אותה לין בדיוק (שהתורה אוסרת עליך לשכב איתה)!
[QUOTE=טוחן הכל]אז מה חברה משהו יודע איפה היא היום? [/QUOTE]
בסדר - את זה אני עוד יכול להבין (רימינג מעשי הסביר לנו פעם שמדובר בלטנטיות). 

אבל מה שלגמרי בלבל אותי, זה ההודעה שלך מלפני יומיים:
[QUOTE=מפלס דרך]
גבר אני חושב שהבחור כאן הסביר לך בצורה יפה מאוד שהבחורה גומרת ומרטיבה, כוס מפלסטיק או מחומר אחר לא מרטיב
אני חושב שזו ראיה מספיק טובה, למרות שאני אישית לא נכנס למקומות כאלה.
[/QUOTE]הרי חבר טוב שלך ספר לך (והרי לין בעצמה ספרה לו) - מה גרם לך להאמין דווקא ל - frid שאותו אינך מכיר כלל? 

סתם ככה העדפת להאמין לזר מוחלט שאינך מכיר ולא 'לחבר טוב שלך'? (שלין בעצמה ספרה לו?).
הרי הסכמת איתי שחשוב שמשתתפי הפורום ידעו על החלפת ניק של כל משתמש ואפילו 'מחאת כף' לטיעוניי:
אז למה שהמצב יהיה שונה כשמדובר בך?
[QUOTE=רימינג מעשי]
מוסלי , יש בפורום הזה היסטוריה של מניפולציות כתוצאה משימוש רב-ניקי, החל מעמית שלקח את המונח פיצול אישיות כבר ממש רחוק וכלה בטוחן הכל/שוגל בתולות שדיבר באותו פוסט בשני קולות על מנת להחליט עם עצמו האם לתת דרור ליצריו הלטנטים.
[/QUOTE]ואם כבר מדברים על ההודעה הזאת שלך:
[QUOTE=שוגל בתולות]חברה הפתגם אומר "שהזין עומד השכל בתחת" אבל לפעמים צריך להפעיל את הראש , מה נהייתם הומואים אני לא מבין, חברה זה בדוק לין היא גבר לשעבר ואמרה את זה לחבר טוב שלי, איסור משכבי זכר אסור מן התורה, אנא חישבו לפני שאתם עושים משהו [/QUOTE]
אז איך אפשר בלי ההתאמה היומית? 

נ.ב - שקוף שהמצאת את סיפור 'החבר הטוב שלין ספרה לו'.