כ טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות? - דף 45 - סקס אדיר

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

441
תשמע - שוגל בתולות/טוחן הכל/מפלס דרך (עד לאן אתה רוצה להגיע עם זה?). Wacko

כבר בלבלת אתנו עם כל הסיפור הזה עם לין! מבולבל

בהתחלה קבעת נחרצות שהיא גבר והסברת לנו שהתורה אוסרת על כך!
[QUOTE=שוגל בתולות]חברה הפתגם אומר "שהזין עומד השכל בתחת" אבל לפעמים צריך להפעיל את הראש , מה נהייתם הומואים אני לא מבין, חברה זה בדוק לין היא גבר לשעבר ואמרה את זה לחבר טוב שלי, איסור משכבי זכר אסור מן התורה, אנא חישבו לפני שאתם עושים משהו [/QUOTE]
אבל אחרי שבעה חודשים - אתה מחפש את אותה לין בדיוק (שהתורה אוסרת עליך לשכב איתה)!
[QUOTE=טוחן הכל]אז מה חברה משהו יודע איפה היא היום? [/QUOTE]
בסדר - את זה אני עוד יכול להבין (רימינג מעשי הסביר לנו פעם שמדובר בלטנטיות). קריצה
אבל מה שלגמרי בלבל אותי, זה ההודעה שלך מלפני יומיים:
[QUOTE=מפלס דרך]
גבר אני חושב שהבחור כאן הסביר לך בצורה יפה מאוד שהבחורה גומרת ומרטיבה, כוס מפלסטיק או מחומר אחר לא מרטיב
אני חושב שזו ראיה מספיק טובה, למרות שאני אישית לא נכנס למקומות כאלה.
[/QUOTE]
הרי חבר טוב שלך ספר לך (והרי לין בעצמה ספרה לו) - מה גרם לך להאמין דווקא ל - frid שאותו אינך מכיר כלל? מבולבל
סתם ככה העדפת להאמין לזר מוחלט שאינך מכיר ולא 'לחבר טוב שלך'? (שלין בעצמה ספרה לו?).
הרי הסכמת איתי שחשוב שמשתתפי הפורום ידעו על החלפת ניק של כל משתמש ואפילו 'מחאת כף' לטיעוניי:
אז למה שהמצב יהיה שונה כשמדובר בך?
[QUOTE=רימינג מעשי]
מוסלי , יש בפורום הזה היסטוריה של מניפולציות כתוצאה משימוש רב-ניקי, החל מעמית שלקח את המונח פיצול אישיות כבר ממש רחוק וכלה בטוחן הכל/שוגל בתולות שדיבר באותו פוסט בשני קולות על מנת להחליט עם עצמו האם לתת דרור ליצריו הלטנטים.
[/QUOTE]
ואם כבר מדברים על ההודעה הזאת שלך:
[QUOTE=שוגל בתולות]חברה הפתגם אומר "שהזין עומד השכל בתחת" אבל לפעמים צריך להפעיל את הראש , מה נהייתם הומואים אני לא מבין, חברה זה בדוק לין היא גבר לשעבר ואמרה את זה לחבר טוב שלי, איסור משכבי זכר אסור מן התורה, אנא חישבו לפני שאתם עושים משהו [/QUOTE]
אז איך אפשר בלי ההתאמה היומית? קריצה
[QUOTE=מפלס דרך]
אבל הפתגם אומר בעל המאה הוא בעל הדעה
[/QUOTE]
נ.ב - שקוף שהמצאת את סיפור 'החבר הטוב שלין ספרה לו'.

קישקשתא2012-12-25 20:06:19
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

443
די כבר שוגי, אתה חייב להודות! קריצה
[QUOTE=מפלס דרך] כוסמין אחלה דיווח כל הכבוד מוחא כפייה
רק דבר קטן כמה זמן נמשך התענוג? ואיך הדיסקרטיות שם?
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
נ.ב בקשר לדיווח פרט קטן אם אפשר, כמה זמן נמשך התענוג הצרוף עם אלכס, בעבור 200 זוזים?
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]אחלה דיווח כל הכבוד
ידוע לך באיזה שעות היא עובדת שם? והכי חשוב בת כמה היא נראת לך
רק לא עוד סבתא?
[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

444
[QUOTE=מפלס דרך]
רימינג מאחר שקשיקשתא לא נמצא איתנו וקופץ לגיחות פה ושם, אני מבין שאתה ממלא מקומו, ויש לציין שאתה עושה זאת
בצורה הראויה לכל שבח, אני לא יודע מי זה שוגי ואני לא יודע על מה אתה מדבר, אז לפני שאתה מוציא לעז על חברים
כאן אנא בדוק את עצמך ואת אמיתות דברך, בטרם תוציא לשון הרע על כל אחד כאן כי זה לא יפה ולא נאה, הפורום כאן
נועד לעזור ולא להרע, אז בבקשה אנא ממך אל תהיה לי קישקשתא מספר 2.
ובקשר למה שאמרת אני חותם את חתימתך "תן לי להחליט מה מגדיל לי ומה מגעיל לי" ובזה סיימנו פרשה אני מקווה.
שבת שלום ומבורך
[/QUOTE]
אז הנה 'גיחה' כמו שאתה אוהב: קריצה
[QUOTE=מפלס דרך]
מה קרה לקחו לך את החבר הכי טוב?
אתה לא יושן כבר כמה ימים ככה זה נראה
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
תעשה/תעשו טובה לכולם כאן ולך/תלכו לפוסט של גל [גרון עמוק] שמעתי
שהיא עוזבת ואתה לא ישן כמה ימים בגלל זה
[/QUOTE]

דז'ה וו... צחוק
[QUOTE=מפלס דרך]
אני לא יודע מי זה שוגי ואני לא יודע על מה אתה מדבר, אז לפני שאתה מוציא לעז על חברים
כאן אנא בדוק את עצמך ואת אמיתות דברך, בטרם תוציא לשון הרע
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
קיש ידידי אתה מוכן בבקשה להסביר לי מי זה "שוגל בתולות" המשתמש
המושעה אתה מערבב כאן דברים שלא קשורים
אם אני לא טועה אבל אני כבדתי אותך ובתמורה זה מה שאתה מחזיר?
זה פשוט לא מתאים
[/QUOTE]

446
לא יכולת להתאפק הא קישקריצה

שוב השקרן התלת-ניקי חוזר לסורו. לא יודע מי זה שוגל בתולות.... עלאק. אתה שקוף כמו נייר לאקמוס. קיש גם טרח לציין בפנינו כמה וכמה פניני לשון יחודיים עם המעידות שלך.

שוגי המפלס, אמרתי לך פעם שאת ההרגלים המטומטמים שלך כמו לשאול ולא להבין את הנקרא. יהיה לך קשה לשנות.

עצה ידידותית ממני. פעם הבאה שמוציאים אותך סתום , פשוט תשתוק. כנראה שגם את זה לא הבנת , כי אמרו לך את זה ואת העדיין ממשיך.

רימינג מעשי2013-01-12 19:28:16

447
[QUOTE=רימינג מעשי]
לא יכולת להתאפק היא קישקריצה

שוב השקרן התלת-ניקי חוזר לסורו. לא יודע מי זה שוגל בתולות.... עלאק. אתה שקוף כמו נייר לאקמוס.

שוגי המפלס, אמרתי לך פעם שאת ההרגלים המטומטים שלךכ מו לשאול ולא להבין את הנקרא. יהיה לך קשה לשנות.

עצה ידידוית ממני. פעם הבאה שמוציאים אותך סתום , פשוט תשתוק.

[/QUOTE]

מה יהיה קיש, אני מסיים לכתוב פוסט ניגש לפוסט חדש ושוב אתה קורא את המחשבות שלי....צחוק

[QUOTE=מפלס דרך]
מה קרה לקחו לך את החבר הכי טוב?
אתה לא יושן כבר כמה ימים ככה זה נראה
[/QUOTE]

גאנר, אם אתה רואה , שוגיל'ה הקדיש לך אופסי......

אני יושן מצויין טקסילה.

450
[QUOTE=מפלס דרך]

אני רואה קיש שכיף לצוץ מידי פעם ולשלוף עוד תמונה מדהימה מהאוצר הבלתי נלאה שלך
"הרואה והבלתי נראה" = כל הכבוד = אתה מעשיר את הפורום בחכמתך מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

[/QUOTE]
שוגי - gunner כבר הסביר פעם משהו למקבילה השאלתית שלך - זה תקף גם לגבייך! Tongue
[QUOTE=gunner]סופרמן - אפשר לתת לך טיפ קטן?
קישקשתא גם לא אוהב רימינג. אני חושב...
[/QUOTE]

lickass

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”