כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 6 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

51
ידידי רומנטי עדין
אני לא המלצתי לשחר להתחתן, אמרתי כמו רבים אחרים שיש חובה מוסרית לדואג לילד.

הכרתי מספיק אימאות הד הוריות עם מגוון רחב של עזרה מאבא של ילד. מאפס עד סבירה.

לפחות הכוונות של שחר לעזרה הכי טובה שהוא יכול לתת.

ואני מאוד שמח שלרוב הכותבים יש דעה שאחראיות ששחר לוקח הוא מעשה אצילי.

אני בכלל לא בעד נשאוים עם אישה מתרבות זרה, וזה לפי ניסיוני המכשול יותר רציני מעבודה בזנות.

לגבי ביצועים במיטה - תסמכו אל שחר, הוא לא מפחד מתחרות.

לגבי שלילד יקראו בן זונה - שטויות, חלק גדול מילדי וקרובי משפחה של זונות לא יודעים מאיפה באה הכסף.

אז עוד פעם - תמיכה לילד - כן, נשוים - להחליט כאילו לבחורה אין מקצוע של זנות. אבל כן לקחת בחשבון שלחיות עם אישה מתרבות זרה זה לא פשוט כמו שנראה בזיונים.

וכמובן אני דוחה בגועל נפש את דברים של ותיקק:"יותר מחצי מהעולים שעלו לארץ מברית המוצצות, הן חד הוריות שמנסות לתפוס איזה גבר ישראלי ולמצוץ לו כסף"

המצב הפוך: המצוקה של נשים הד הוריות מחבר העמים מאפשרת לכול בעל הכנסה סבירה להשיג אישה שהוא לא היה חולם להשיג ללא מצוקתן.וכולנו כולל אותי נהנים ממצוקתן של אלה שהצטרחו להתפרנס בזנות

שחר לא פרייר, בחור מאוד פיקח וחזק. מכיר אותו מהתכתבות פרטית ארוכה.

תמיד ידעתי שהוא ישר מאוד, התברר שהוא גם רגיש מאוד.

אין לי ספק שהוא יפעל ביועץ משפטי ולא יפול בפח.

נאחל לו הצלחה.
ערבה אנושית2010-12-22 10:11:57

52
לא יכולה לשתוק יותר... ניסיתי...לא הלך...

וותיק- אתה לא חושב שהגזמת??

נכון, יש פה משהו שמריח לא הכי טוב... נערת שעיסוקה היומיומי סובב סביב סקס ואמצעי מניעה, נכנסת ככה בטעות להריון...

אבל וואלק, הלכת קצת רחוק מבלי להתייחס לדקויות שבעניין ומבלי לתת כבוד בסיסי לבן אדם שבמקרה הנדון יצא והיא נערת ליווי לא צברית.

אפילו בתור צברית, דור רביעי בארץ, "ברית המוצצות" מעליב אותי ומבייש אותי. כיהודים לא סבלנו מספיק גזענות כדי לשים לזה סוף בתור ישראלים?
זונה מאושרת2010-12-22 10:28:41
קישור לאתר הפרטי שלי:

53
שחר בעל ניסיון ענק עם נשים.
לא ילד ולא פרייר.

הניחוש שלי שבגלל משיכה מאוד חזקה הפעם סקס היה ללא הגנה.

זה יכול לקרות לבחורה עובדת גם שלא נכנסת להתלהבות כמו כמה גיבורות של הפורום.

ביחסים ממושכים אם לקוח קבוע הבחורה יכולה גם לשכוח לשים הגנה. יחד עם זאת מירב כמובן צודקת שגומי משמש יותר נגד מחלות ויש אמצעים נגד הריון שבחורה עובדת מקפידה לקחת. הייתי כמה פעמים עד איך בחורה עובדת שחשבה שיש לה ווסת נכנסת ללחץ כי אין לה כדורים למרות שווסת מאחרת. אבל זה בארץ. מי יודע מה תרבות מניעת הריון במדינות ששחר טייל.

בגלל שכבר הואשמתי בגזענות שכתבתי בזמנו שכול צחצח שיש לו מאות שקלים יכול לזיין אישה שהטובים בין הגברים לא היו משיגים ללא נסיבות טרגיות שלה (שכתבתי צחצח התכוונתי סוג התנהגות, לא מוצאה אבל הותקפתי מייד) אז אני מתאפק לא לגיד בגלוי מה אני חושב על זוגיות שגבר ישראילי קונה לא בת זוג או חברה ברמה הרבה מאליו רק בגלל המצוקה שלה.

אבל זה כמובן כלום לאומת תופעה שהמון נשים ובחורות רוסיות מוכרות את עצמן למוסלמים כחלופה יחידה לבנות משפחה או לפחות לחיות בזוגיות קבועה.
ערבה אנושית2010-12-22 11:13:33

55
אההה... ועוד משהו קטן... לכל נביאי הזעם: אלו המתריעים מפני קשר רגשי עמוק עם בחורה עובדתעבדה. בעקבות היותה בעלת שריטות עמוקות ואף לעיתים תעלות בעומק של בלאומליך או סואץ בגלל עיסוקה הנוכחיקודם, יש להניח שאתם מבססים את החששות שלכם על הסטטיסטיקה הידועה כי 96%- פלוס מינוס מהנערות העובדות עברו חוויה של ניתוק וכאב בהקשר של יחסי מין, בדר"כ בילדותן, אחוז קטן מהנותרות באות ממקום של מחסור באוכל ובתנאי מחייה בסיסיים, ואחוז עוד יותר קטן מהן- פשוט אוהבות את העיסוק בזה בכל רמח איבריהן.

אם נצא מתוך נקודת הנחה שהכלל שאנחנו מדברים עליו הוא בקטגוריה הראשונה, וגם השנייה בעצם, תנו לי לחדש לכם משהו (כנראה) :

אין סיטואציה, אדם, זיון, תקופת זמן ארוכה יותר או פחות- שישפיעו על אותה הנערת העובדת בצורה ניכרת ויחרטו בה שריטות ופצעים מדממים יותר מאשר החוויה ההיא שעברה עליה בצעירותה.

ז"א שגם ואם אותה הבחורה בחרה בעיסוק כזה או אחר, זנות או ראיית חשבון, השריטות הן עדיין אותן השריטות.

רוב הזונות מתהדרות בבושה, בסיפורי חיים שיגרמו לאותם נביאי הזעם- באם אותו סיפור החיים היה עובר עליהם, לכוון נשק אל הרקה וללחוץ על ההדק מבלי לחשוב פעמיים.

אז לפני שאנחנו שופטים בן אדם שלא היה לו אוכל או מיטה חמה, או אחר שעבר דברים אפלים ומבישים, אולי שכל אדם יסתכל על עצמו קודם כל?

יכולים לדמיין סיטואציה שבה אישה לוחשת לחברתה "השתגעת תגידי לי? את לא נורמאלית!! להיתחתן איתו??? את יודעת עם כמה זונות הוא היה בחיים שלו? את באמת חושבת שזה לא שינה אותו בצורה כלשהי??? את באמת רוצה להכיר גבר שעבר כל כך הרבה חוויות כאלה וליכלך את עצמו בסקס מנוכר שכזה- להורים שלך?? את באמת חושבת שהוא מספיק אחראי לגדל ילדים ולהקים בית?" ................................

בית זכוכית ואבנים... זה לא תמיד הולך טוב ביחד...
קישור לאתר הפרטי שלי:

56

אני חושב שיש פה גלישה לנושא (אומנם אהוב אלי - קשר רגשי עם בנות עובדות) אבל לדעתי לא רלוונטי לשחר שנמצא במצב לא פשוט.

אני טוען: תעזבו את המקצוע של בחורה ותחשבו מחדש.

בחור זיין בחורה כמה פעמים. היא מאוד מצאה חן בעיניו אבל לא היית לו שום כוונה לבנות חיים משותפים איתה.
הקשר נמשך זמו מוגבל. אחרי כמה זמן היא מודיעה לו שהיא בהריון.
העמדה שלי: יש אחראיות כלפי תינוק, אין אחראיות כלפי בחורה.
בניגוד לאמא תרזה אני בעד אמצעי מניעה בכול מצב למעט רצון להביא ילד לעולם.

אני מדבר על כניסת להריון לא אל מניעת מחלות.

לדעתי יש הרבה סיבות לא לקשור את החיים במקרה של שחר עם הבחורה. קודם כול היא בעלת תרבות זרה (אני לא דתי מתכוון תרבות במובן רחב) וזה יתנקם מהר מאוד לכול אחד שמחפש זוגיות ולא משרתת בבית. (משרתת במקרה טוב יכול להיות הרבה יותר גרוע)

שינית כמו שאמרה מירב - העסק מריח לא טוב. אבל אני הייתי נותן קרדית לשחר שהוא מרגיש את כנות הבחורה יותר טוב שאיתנו.

צודק לדעתי סופרלטיב שזה דבר שלא צריך לקרות.

עם כול בנות עובדות שהיה לי קשר רגשי איתן היו לי מקרים שהן שחכו לשים לי קונדום. נכון שאני מבוגר ולא מתלהב אבל בכול זאת נעצרתי ושאלתי האם זאת כוונה חד משמעית ולא שחיכה. ובזה הסיפור נגמר ונמשך תהליך מוגן. אבל חויות הרבה יותר מסובכות עברתי עם נשים נורמטיביות ואז מתחיל ממש סיוט של המתנה לווסת.

בגלל זה אני מבין ומעריך את שחר שהחליט לפועל בדרך הכי אצילית שרק אפשר.

אבל אצילות לא צריכה להרוס חיים. גם אם הבחורה מאוד חשובה לא כדי למהר. אבל לדעתי עדיף להסתפק בתמיכה בילד ללא זוגיות עם האישה.

57
[QUOTE=שחר סגל]

שוחחנו אתמול בלילה

היא נחושה להביא את הילד בכל מצב[/QUOTE]

זה מה ששחר סגל כתב אתמול בצהריים. לעניות דעתי זה די סוגר את הבאסטה על העניין.

הבחורה נחושה בדעתה להביא את הילד אז כל מה שנשאר לשחר סגל לעשות זה בדיוק מה שהוא כתב שהוא יעשה.

בדיקת אבהות ובמידה והילד אכן שלו - להתחיל לשלם עבורו מזונות ולדאוג למחסורו.

זהו.

End of story ושיהיה בשעה טובה חיוך

58
מהשיחות המענינות שהיו...
כל מורכבות החיים פה...
כל הדעות הקדומות צצות
כל הפוביות עלות
וגם שפיות מקסימה אצל כמה וכמה

כמו שכתב חנוך לוין בנעורי ורדהל'ה "חושבים וחושבים ובסוף ורדהל'ה נוסעת לחו"ל " כלומר החיים קורים בלי קשר לתוכניות שנירצה לתכנן ולבצע. וצריך כל הזמן להתארגן מחדש. בעקרון לא נותן עצות, רק משתף תחושות, ניראה ששחר לא נכנס לפניקה מהעניין וזה כבר נקודת מוצא טובה.
בכל מראה לא הייתי משתמש במילה "בעיה" אלא פרשת דרכים חדשה שצריך עבורה לקבוע עמדה מתוך השקפת החיים שח המעורבים.

באופן עקרוני אני נוהג על פי הכלל שהיחס למצב הנוכחי אינו צריך להתבסס על תחושת אשמה מהעבר אלא על תחשותיך לגבי העתיד. כלומר לא מתקנים "טעות" אחת עם "טעות" אחרת.

התחברתי מאוד לערבה ומירב בדבריהם.

its 4 in the morning the end of December

59
יש לו עוד אופציה הוא יכול לתבוע חזקה על הילד בתואנה שאמו לא כשירה לגדל אותו ולנסות ולתבוע ממנה מזונות.

בכל מקרה וכתשובה למירב, ננסח שוב את ההגדרות מנערה עובדת לאשה שאתה מכיר באופן חלקי ואתה מתחתן איתה בגלל שהכנסת אותה להריון, נישואים כאלה מסתיימים במקרה הטוב בד"כ בגירושים.
50% מהנישואים מסתיימים כיום בגירושים וזאת ללא תנאי פתיחה קשים כפי שיש במקרה הזה.

העצה שלנו בסופו של דבר היא לא שונה מזו של רותי בדיקת אבהות ואם כן חשוב על טובת הילד בעדיפות הראשונה.

60

אני מסכים עם הכותבים "בראשות"ערבה שאין אנושי ממנו.

גם רוצה לנצל את ההזדמנות להעריך את הדברים של מירב.

אני רוצה להוסיף עוד היבט אחד שכדאי ששחר יחשוב עליו כרגע כאשר הוא שוקל את הקשר עם האמא של הילד שלו (?!):

בעת הזו גם אתה שחר וגם האמא נמצאים בעין הסערה, בסערת רגשות ואפילו בלבול לא קטן ואצל האמא גם שינויים הורמונלים שהטבע גורם להם בעת הריון ושיש להם השפעה רגשית לא קטנה.

זה לא הזמן לקבל החלטות על קשר זוגי כן או לא ועל טיבו.

קח לך את הזמן לחשוב מה אתה רוצה מהחיים האלה (בקשר לזוגיות כמובן) ואל תחליט ואל תבטיח לעצמך או לה כלום כרגע.

בהחלט יתכן שמה שאתה תרגיש וגם האמא בעוד כמה חודשים ובטח לאחר הלידה יהיה שונה לגמרי ממה שאתה מרגיש היום.

בתכלס, החלטת כבר את מה שכנראה ממילא היית חייב לפי החוק וזה לקחת אחריות על הילד (כמובן מותנה בבדיקת רקמות שתעשה כאשר אפשר יהיה).

תהיה שלם עם ההחלטה שלך. אל תתמלא בצער וחרטה והאשמות עצמיות על איך התנהלת וכל זה.

יש רבים וטובים שזה קרה להם ועוד יקרה והחיים שלהם ממש טובים.

בקיצור קח את חצי הכוס המלאה (כוס בחולם ולא בשורוקצחוק).

מקריאת כל הדיווחים שלך וגם בפוסט זה אני יודע שאתה אדם אחראי וחכם ואפשר לסמוך עליך שתעשה מהלימון לימונדה.

בהצלחה,

אבוד

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”