כ מרינה מחולון עברה לתא - דף 6 - סקס אדיר

מרינה מחולון עברה לתא

51
[QUOTE=קישקשתא]שאלה לי אלייך ערבה:

האם לדעתך אחד נוגד את השני?

כלומר האם יכול להיות פרופסור שהוא "צ'חצ'ח"?

[/QUOTE]
לא יודע האם פרופסור יכול להיות צחצח, לדעתי לא. אבל פרופסור יכול להיות חרא כזה ששום צחצח לא משתווה.
מה שבטוח שרק אדם עם נגיד לא מספיק חוכמה כדי להיות פרופסור ממשיך לחשוב שצחצח זה סימן עדתי ולא חברתי.

מרינה מחולון עברה לתא

52
[QUOTE=שוגל בתולות]טוב חברה המיידע שיש בידי הוא אמין לחלוטין וזה נאמר לי על ידי אחד שלא אזכיר את שמו שהיה איתה לפחות 5 פעמים ובאחד השיחות היא אמרה לו שחולה כוס במוזכר בפורום הוא מסדר לה את העבודה והוא מנווט לה את הקליינטים מה יוצא לו מיזה אני לא יודע אני רק משער שזה לא בחינם ,
נ.ב מי שרוצה לתבוע אותי רשאי לעשות זאת אני בחיים לא אוציא דבר שקר מפי או אגיד משהוא לפני שבדקתי אותו

ומסתבר שאותו חבר הטילו עליו וטו לא לתת את המספר שלה ככה שאני מחכה לידידנו הטוב חולה כוס שיואיל בטובו להפסיק לסנן את מי שנראה לו נרקומן

עוד דבר אדון ח"כ בינתיים מי שנמצא תחת פיקוח זה אתה ולא אני סימן שיש דברים בגו, וחוץ מזה אחד שצריך להשבע ביקר לו סימן שגם המנהל לא מאמין לו עד כדי כך שהוא צריך להשבע כדי שיאמינו לו והמבין יבין כמה הבן אדם לא אמין
[/QUOTE]

דבר ראשון - אני מוכן לתת לך את הטלפון , בתנאי שאתה מוסר לי בפרטי את שמו של אותו "חבר" שהמציא את השטויות האלה .

דבר שני - אני משער שהיא מכירה את הפורום (או מישהו מהפורום שהיה אצלה , גילה לה את הפורום ) ..

הרי היא לא מפרסמת בשום מקום , ולכן היא הופתעה מזרימת קליינטים אדירה ... ואז היא ביקשה לדעת מי אחראי להפצת הטלפון

שלה ...אז קם איזה בוגד עלוב ואמר לה חולה כוס הוא האחראי לזה . זה ההסבר הכי הגיוני שאני יכול לתת פה .

אין לי כאן שום רווח ושום דבר , המסכנה הזו כולה לוקחת 100 ש"ח .

אני בעצמי קיבלתי את המ"ס שלה מאיזה עובד פיצוצייה בחולון , תמורת החלפות בפרטית אחרת .

דגמתי אותה , ולאחר מכן הבאתי אותה לתודעת הפורום . זה שחשפתי אותה לציבור לא הופך אותי לסרסור .

אם היא רואה אותי בתור סדרן עבודה (והאמת כך אני מרגיש את עצמי , סדרן עבודה של בחורות פרטיות ) אז המזל האיר לה פנים

והיא קיבלה פה פרסום וחשיפה בחינם .

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

מרינה מחולון עברה לתא

53
חולה כוס - הכל טוב ויפה, אבל שוב - מדוע ההתניה בסעיף אחד. מדוע אתה מתנה דבר אחד בדבר שני כל הזמן. זה נראה כאילו זה מרכיב בלתי נפרד ממך (ועל זה אתה מקומם חלק מהפורום עליך).
ואם שוגל בתולות יתן לך את שמו של ה"חבר" שאמר מה שאמר, אז מה תעשה עם זה? תציק לו בה"פ? לא תרוויח כלום. אחרי שתי הצקות, הוא יחסום אותך ונגמר הסיפור.

לא חבל על הטרחה ועל ההצטיירות כקטנוני?

נדמה לי שהעברת המספר ללא תנאי, רק תיטיב עמך. אם לא כעת, אז מאוחר יותר. אנשים הם לא כאלו חארות. תיתן בפעם אחת ולעתיד פתחת פתח לקבלה חזרה מאותו אדם או ממישהו אחר.

זה רק ענין של החלפת דיסקט.
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”