כ גלעד שליט - דף 6 - סקס אדיר

גלעד שליט

51
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]
[

לרימינג ידידי,אנחנו עם אשר חווה כל כך הרבה מלחמות ועם אשר קם משואה לתקומה חייבים להגן על עצמינו בכל מחיר כי אין לנו ארץ אחרת "בכל דור ודור מנסים לכלותינו" אנשי הבטחון בהם ראש אמ"ן ראש השב"כ,מוסד ושאר הבכירים בצמרת הבטחונית

ידעו להגיד שלישראל יש את היכולת להגן על עצמה מול שחרור כל כך מאסיבי של מרצחים בהם מפלצות עם דם על הידיים כמו 2 המחבלים אשר ביצעו ב 2 החיילים המילואמניקים שד"א היו מהבסיס שלי את הלינ'ץ האכזרי מרמאללה
צריך לחוקק חוק בישראל בנוגע לכמות של מחבלים אותם אנו מעוניינים לשחרר תמורת חיילים חיים בלבד שלנו,כיון שעד עכשיו כיון שלא נחקק חוק כזה,הם מנצלים את זה ודורשים כמה שהם רוצים אני בעד שבוי תמורת שבוי,וטו לו ,Ying Yangו וכמובן הקמת עונש מוות למרצחים ולמבצעי פעולות טרור כאילו ואחרים..על מנת ליצור כח הרתעה אשר ימנע בעתיד אבידות נוספות!!!

[/QUOTE]
סופרמן, אתה הולך בדרך פתלתלה למדי עם החוקים הללו. צדק במדינה דמוקרטית אמור להיות עיוור לדת , מין, וגזע. אושיות כמו עמי פופר, יונה אברושמי, ג'ק טיטל ועוד אנשי מחתרות יהודיות שונות ומשונות עולים לעלות לגרדום בעקבות פעילות טרור יד ביד עם אותם מרצחים שאתה כה סולד מהם. האם זו אכן כוונת המשורר?
ממש לא ידידי,זו לא היתה כוונת המשורר..אבל בוא ונשמע מאדם נאור וחכם כמוך איזה חלופות אחרות ניתן לבצע על מנת למנוע את פעולות הטרור בתוך שטח ישראל,שוט..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

52
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]
[

לרימינג ידידי,אנחנו עם אשר חווה כל כך הרבה מלחמות ועם אשר קם משואה לתקומה חייבים להגן על עצמינו בכל מחיר כי אין לנו ארץ אחרת "בכל דור ודור מנסים לכלותינו" אנשי הבטחון בהם ראש אמ"ן ראש השב"כ,מוסד ושאר הבכירים בצמרת הבטחונית

ידעו להגיד שלישראל יש את היכולת להגן על עצמה מול שחרור כל כך מאסיבי של מרצחים בהם מפלצות עם דם על הידיים כמו 2 המחבלים אשר ביצעו ב 2 החיילים המילואמניקים שד"א היו מהבסיס שלי את הלינ'ץ האכזרי מרמאללה
צריך לחוקק חוק בישראל בנוגע לכמות של מחבלים אותם אנו מעוניינים לשחרר תמורת חיילים חיים בלבד שלנו,כיון שעד עכשיו כיון שלא נחקק חוק כזה,הם מנצלים את זה ודורשים כמה שהם רוצים אני בעד שבוי תמורת שבוי,וטו לו ,Ying Yangו וכמובן הקמת עונש מוות למרצחים ולמבצעי פעולות טרור כאילו ואחרים..על מנת ליצור כח הרתעה אשר ימנע בעתיד אבידות נוספות!!!

[/QUOTE]
סופרמן, אתה הולך בדרך פתלתלה למדי עם החוקים הללו. צדק במדינה דמוקרטית אמור להיות עיוור לדת , מין, וגזע. אושיות כמו עמי פופר, יונה אברושמי, ג'ק טיטל ועוד אנשי מחתרות יהודיות שונות ומשונות עולים לעלות לגרדום בעקבות פעילות טרור יד ביד עם אותם מרצחים שאתה כה סולד מהם. האם זו אכן כוונת המשורר?
ממש לא ידידי..היתי מעונין לשמוע מאדם נאור וחכם כמוך מה ניתן לעשות איזו אלטרנטיבות אחרות יש לנו כדי להמנע מפגיעה באזרחי מדינת ישראל
על מנת להחזיר את הבטחון לעם אשר ניכר בירידה דרסטית בשנים האחרונות,עקס מודיעין לקוי חוסר תיאום ועוד כל מיני פאשלות למינהם..שוט..

גלעד שליט

55
סופרמן יקירי, אתה מנחית פה סיסמאות בקצב מסחרר- אבל זה בדיוק מה שזה- סיסמאות...בלי פיתרונות אמיתיים.
את מי בדיוק אמור להפחיד עונש מוות? טרוריסטים??

אם היו פיתרונות פשוטים שניתן להגיע אליהם דרך דיון מעמיק בפורום סקס - הם כנראה היו נהגים מזמן.

אבל לשנות את תנאי הכליאה יכול להיות צעד קטן בכיוון הנכון להרתעה- אבל רק אם אבא אמריקה יסכים לנו...צחוק

זונה מאושרת2011-10-19 21:41:18
קישור לאתר הפרטי שלי:

גלעד שליט

56

[/QUOTE]
סופרמן אין לאיש נוסחת פלא כי אין ביכולתנו לקבוע לפלסטינאים את מי לבחור כמנהיגים או איך להתנהל כמדינה ריבונית , כי בין אם ארצה או לו זה יקרה תוך זמן לא רב. בגורלה שלה,מדינת ישראל יכולה וצריכה לשלוט. ועדיף תוך התבססות על הקיים. הצורך והמשאבים שמדינת ישראל צריכה להפנות למען בטחונה צריכים להתמקד באמצעים צבאיים ומודיענים ולהמנע מליצור זיקה בין התיישבות לביטחון.
אם תבדוק את ההיסטוריה של אירופה , הרי גם שם שחטו אחד את השני בצורה ברברית, אך העסק התחיל להרגע הכל מאמצע המאה ה20 . אני מניח שזה בגלל שכל מדינה נהיה הרבה מאוד מה להפסיד אם תרצה לצאת למלחמה בשכנותיה. אם שרתת בקרבי, לבטח ראיתה כי מרבית האוכלוסיה הפלסטינאית חייה בזבל ובביוב. אין להם מה להפסיד כרגע, וכך הם מתנהלים. אדם שבע לא יחפש בתולות בגן עדן ואני מאמין שככל שהם יתפתחו כלכלית המוטיבציה שלהם להלחם תקטן.

רימינג מעשי2011-10-19 21:45:17

גלעד שליט

57
בקצרה, אוסיף עוד חומר למחשבה בנושא:

1) היה צריך לשחרר אותו, נקודה. שאלת המחיר והמשוחררים היא נושא מורכב,כאוב, אבל כאשר כל הגורמים המקצועיים, קרי:ראשי מערכת הביטחון, שרי הממשלה, ורוב הציבור הישראלי מצדדים בשחרור, ולטעמי אכן נוצרה כדברי רה"מ נק' אל-חזור לשחרור מיידי, היה צריך "להכות על הברזל בעודו הוא חם".

2)בנוגע לשאלת המחיר, ליבי עם בני משפחות הנרצחים כתוצאה מפשעי המשוחררים, אבל במקרה דנן חוזר חייל חי, שנותן משמעות אחרת לגמרי לעסקה, וכמובן למחיר הנדרש וששולם עבורה. בטוחני שחלילה וחס הייתה מוחזרת גופה, העסקה הייתה אחרת לגמרי.

לטעמי, העובדה שהמדינה החזירה חייל חי, קודם כל מעבר לסיבות הסטוריות בסגון "תדע כל אם עברייה...." הדבר יביא למוטיבציית שיא להתגייסות לקרבי, במחזורי הגיוס הקרובים. צריך להסתכל על התמונה הכללית.

3) לכאורה, ההרתעה של צה"ל ירדה מול החמאס, שהראה שכביכול קיפל את ישראל לעסקה שהיא "פראיירית" בו. עכשיו הצבא מחכה לסיבה הראשונה שתהיה לו חס וחלילה: פיגוע, ירי, חטיפה נוספת, ואז יסגרו חשבון עם חלק מהמשוחררים ועוד כמה.

4) אנשים פשוט לא מבינים שזהו מעגל דמים אלים שיוכרע רק באמצעים מדיניים. עם כל העוצמה האדירה שלנו, כצבא ומדינה, עד היום חיים אלפי מחבלים בירדן ומצרים, שעימם יש לנו הסכמי שלום, ומעטים הפיגועים שיצאו ממדינות אלה, לאחר חתימת ההסכמים.

לסיכום, טוב שהוא חזר, אין ישראלי שפוי אחד לטעמי שלא התרגש אתמול למראה התמונות, ואתמול לשם שינוי, הייתי גאה יותר מתמיד על היותי ישראלי! 1 שלנו שווה 1000 שלהם.

חג שמח.
הון ואון יחד לשלטון

גלעד שליט

58
ידידי היקר,מה שמניע אותם הוא השינאה שנובעת מתוך הרגשה של קיפוח והזנחה ואי יציבות כלכלית ובטחונית אצלם באיזור
התסכול הזה על הממשלה שגוזלת מאזרחיה את הכספים המגיעים להם,יוצרת אצלם תחושה של בלבול חוסר יציבות ואי שקט
דבר שני יש לרובם לצערי אידאולוגיה המנחה אותם שהם היו לפנינו וגזלנו מהם את הארץ (שזו הנחה מוטעת מהייסוד)
בעיקר השטיפות מוח שהם עוברים כבר בגיל כל כך צעיר קייטנות המלמדות כבר מגיל צעיר על אמל"ח,סרטי שטנה על העם היהודי וסרטי תעלומה
רק מלבה את השינאה שלהם כלפינו
ויוצרת אצלם אנטגוניזם
למירב יקירתי הבעיה שגם את הרעת התנאים הבסיסית אנחנו לא מקיימים כראוי,וכתוצאה מכך אני מרגיש שהם צוחקים עלינו שם שהם בכלא.
הם נהנים מתנאי 5 כוכבים,מסיימים תארים,זוכים לביקור משפחות טלפונים,איפה נשמע דבר כזה..במדינה מתוקנת?
אם הדברים שלי נשמעים לך כסיסמאות אז אנא ממך פרשי כאן את משנתך או את מגילת העצמאות והציעי נא פתרון עתידי
לבעיית הפלשתינאים בארץ ישראל,לרימינג אני שירתתי כקרבי וגם יצא לי להיות במזרח הודו ותאילנד וכן בבומבי
ראית את העוני והזוהמה המחרידה שבה חיים 15 מליון אזרחים בעיר הגדולה הזאת שצפיפות האוכלוסין שם הוא מהגבוהות שבעולם אם לא הגבוהה ואני מבין למה אתה חותר,הבעיה שגם שאנחנו ניסינו ומנסים עדיין להתקרב אליהם הם פשוט לא מעונינים להתדיין איתנו
ולחיות בו קיום..הם רוצים את שטח כל ארץ ישראל ולא איזה שטח טריטוריאלי קטן
כלומר אצבע אחת אינה מספיקה להם אלא הם רוצים את כל כף היד
עין גדולה..אז אני שואל אתכם איך אפשר למצוא פתרון לבעיה הקיומית הזאת
הרי ידוע לכם שמדינה "מפורזת "לא באה בחשבון..Ermm

גלעד שליט

59
[QUOTE=דון קיחוט]בקצרה, אוסיף עוד חומר למחשבה בנושא:

1) היה צריך לשחרר אותו, נקודה. שאלת המחיר והמשוחררים היא נושא מורכב,כאוב, אבל כאשר כל הגורמים המקצועיים, קרי:ראשי מערכת הביטחון, שרי הממשלה, ורוב הציבור הישראלי מצדדים בשחרור, ולטעמי אכן נוצרה כדברי רה"מ נק' אל-חזור לשחרור מיידי, היה צריך "להכות על הברזל בעודו הוא חם".

2)בנוגע לשאלת המחיר, ליבי עם בני משפחות הנרצחים כתוצאה מפשעי המשוחררים, אבל במקרה דנן חוזר חייל חי, שנותן משמעות אחרת לגמרי לעסקה, וכמובן למחיר הנדרש וששולם עבורה. בטוחני שחלילה וחס הייתה מוחזרת גופה, העסקה הייתה אחרת לגמרי.

לטעמי, העובדה שהמדינה החזירה חייל חי, קודם כל מעבר לסיבות הסטוריות בסגון "תדע כל אם עברייה...." הדבר יביא למוטיבציית שיא להתגייסות לקרבי, במחזורי הגיוס הקרובים. צריך להסתכל על התמונה הכללית.

3) לכאורה, ההרתעה של צה"ל ירדה מול החמאס, שהראה שכביכול קיפל את ישראל לעסקה שהיא "פראיירית" בו. עכשיו הצבא מחכה לסיבה הראשונה שתהיה לו חס וחלילה: פיגוע, ירי, חטיפה נוספת, ואז יסגרו חשבון עם חלק מהמשוחררים ועוד כמה.

4) אנשים פשוט לא מבינים שזהו מעגל דמים אלים שיוכרע רק באמצעים מדיניים. עם כל העוצמה האדירה שלנו, כצבא ומדינה, עד היום חיים אלפי מחבלים בירדן ומצרים, שעימם יש לנו הסכמי שלום, ומעטים הפיגועים שיצאו ממדינות אלה, לאחר חתימת ההסכמים.

לסיכום, טוב שהוא חזר, אין ישראלי שפוי אחד לטעמי שלא התרגש אתמול למראה התמונות, ואתמול לשם שינוי, הייתי גאה יותר מתמיד על היותי ישראלי! 1 שלנו שווה 1000 שלהם.

חג שמח.
מילים כדורבנות ידידי!!,מסכים עם כל מילה שלך "קדושת החיים"אצלנו בניגוד למדינות אחרות היא במעלה הראשונה
למה לא אכפת מערך החיים כמו שאצלנו,זהו בהחלט מעגל דמים וצריך לחסל את כל מפגע מרצח בשיטה של חיסולים ממוקדים,אנחנו הצבא המוסרי ביותר בעולם.אתן לך דוגמא מהעבר תראו לי צבא שמחלק פליירים ממטוסים ואזהרות לאזרחים לפני שהוא הולך להפציץ אותו על מנת להמנע ממקסימום אבדות בנפש,אין אף צבא בעולם שעשה ויעשה כך כמונו לכן הצבא אצלנו הוא הצבא המוסרי ביותר בעולם
חוץ מזה עכשיו ההחזרה של חייל יוצרת תחושה של בטחון ויציבות בקרב מתגייסי צה"ל הצעירים
לדעת שיש ערובה לחיים שלהם ויש מי שדואג להם ולא סתם שולח אותם להלחם ללא כל אחריות ,ערבות הדדית לחיים שלהם,ומדינת ישראל ובפרט הצבא לא מפקיר חיילים בשטח!

גלעד שליט

60
[QUOTE=menice] איצטגנין, לדעתי הוא דיבר בערבית ואתה מצטט באופו מדוייק אולי את התרגום. הוא דיבר בערבית אל קהל ערבי, אתה לא צריך לקחת מה שהוא אומר ברצינות.[/QUOTE]

אני מבין גם ערבית...

'לא צריך לקחת מה שהוא אומר ברצינות'....

מזכיר לי -

בזמן האופוריה של אוסלו, כשכולם חשבו (חשבו מה שקיוו..) שעראפאת הוא משיח השלום, היו פוליטיקאים מתבטאים בראיונות שעראפאת אכן רוצה שלום. וכשנשאלו מדוע הוא מצהיר הצהרות לוחמניות סופניות בנאומים בקרב עמו ומאמיניו (זוכרים את הנאום במסגד בדרום אפריקה?...) היו עונים: "הוא לא מתכוון לזה. לא צריך להאמין לכל מה שהוא אומר".

נכון. גם לא היה צריך להאמין לו שהוא רוצה שלום.

אבל הם כן האמינו. האמינו למאוויי ליבם... ומאויי ליבם שיבשו לחלוטין את תמונת המציאות שלהם.
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”