כ טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות? - דף 55 - סקס אדיר

טוחן הכל - אתה לא מבין מי זה שוגל בתולות?

541
[QUOTE=havie73]עוד דבר ברשותך האדיבה איפה ראית בכל הפורום שאתה בקיא בנבכי נשמתו משתמש שלאחר הדיווח שלו עוד נותן מסרים כאלו ואחרים לאחר הדיווח? התקשרתם בשעה כזאת זה לא טוב תתקשרו בשעה אחרת? זה נשמע לך אמיתי? אני מאוד מצטער אבל זה הזוי[/QUOTE]
'בקיא בנבכי נשמתו'? 'בקיא בנבכי נשמתו זה טוב שוגי. קריצה

רק תגיד לי אם אתה עדיין חושב שצדקת גם במקרה של שיר האקדמאית (במקרה שרימינג מעשי ניסה להסביר לך שאתה טועה):

קישקשתא2013-07-30 09:03:16
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

542
לא לצערי אני לא חושב כך כל מקרה לגופו של עניין כאן אדון אפריים המדווח האהוב שלך נכנס יותר מידי עמוק למקום שהוא לא אמור להיות שם ועוד במיוחד ואני שם דגש על "במיוחד" שאין אפילו דיווח טוב אחד לרפואה
העם דורש מחיר שפוי

543
[QUOTE=havie73]לא לצערי אני לא חושב כך כל מקרה לגופו של עניין כאן אדון אפריים המדווח האהוב שלך נכנס יותר מידי עמוק למקום שהוא לא אמור להיות שם ועוד במיוחד ואני שם דגש על "במיוחד" שאין אפילו דיווח טוב אחד לרפואה [/QUOTE]
אז לא הבנתי? היום בדיעבד אתה מבין שטעית לגבי טענות היחצון שטענת בשרשור של שיר האקדמאית?

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

545
דבר ראשון מר סופרמן אני מבקש להגיב או לכתוב אך ורק בפוסט המיועד לך ואשר נפתח לכבודך, ולגביך קיש לא טעיתי בכלל אם לא הבנת, במקרה של שיר כל הדיווחים שבאו אחרי הדיווח המהולל הסתיימו בנפילות כואבות, ולכן קבעתי שהוא יחצן עלוב, ואילו פה אפילו לא דיווח אחד מועיל על קים, שיחזק את דברי אפרים בחיר ליבך, והבן אדם עוזר בכזו התלהבות כאילו אין מחר, נו ברצינות הבן אדם מפחד מהצל של עצמו, ואתה סתם נותן לו גיבוי זה הכל, והדברים נאמרו מתוך זה שהבן אדם יתקן את עצמו ולא להיפך
העם דורש מחיר שפוי

546
רימינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק
מה אמרתי לך הצבתי היום שתי מלכודות ולפחות אחת אתפוס? צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

[QUOTE=havie73]דבר ראשון מר סופרמן אני מבקש להגיב או לכתוב אך ורק בפוסט המיועד לך ואשר נפתח לכבודך, ולגביך קיש לא טעיתי בכלל אם לא הבנת, במקרה של שיר כל הדיווחים שבאו אחרי הדיווח המהולל הסתיימו בנפילות כואבות, ולכן קבעתי שהוא יחצן עלוב, ואילו פה אפילו לא דיווח אחד מועיל על קים, שיחזק את דברי אפרים בחיר ליבך, והבן אדם עוזר בכזו התלהבות כאילו אין מחר, נו ברצינות הבן אדם מפחד מהצל של עצמו, ואתה סתם נותן לו גיבוי זה הכל, והדברים נאמרו מתוך זה שהבן אדם יתקן את עצמו ולא להיפך [/QUOTE]

[QUOTE=havie73]
קישקשתא מה נסגר איתך המוח שלך התחיל לעבוד לכיוון הלא נכון בבקשה אל תמציא דברים ואל תעשה לי השוואות על משתמשים אחרים לא חסר אנשים שחוגגים יום הולדת באותו היום אני חדש כאן ומחפש להתאקלם לאט לאט אז תן לאנשים כאן את הכלים לכך[/QUOTE]

רימינג - מה אתה אומר? הוא כבר הבין שהרגע הוא הודה שהוא טוחן הכל? = שוגל בתולות/מפלס דרך, או שעדיין צריך להסביר לו? צחוקצחוקצחוק

548
קיש לא מלכודת ולא נעליים אני פשוט עובר על כל הפורום ואם החלטת לכתוב עלי בפוסט של טוחן הכל אז אני יגיב לך שם, אני פשוט זורם איתך חמוד מה גם זה כל כך קשה להבין, לך תתעסק עם הסופרמן אתה והוא זה כמו כפפה ליד, לפחות לא משעמם לך בפורום, אני פשוט לא עוד אחד שיעביר לך את היום בשביל זה יש את סופרמן
העם דורש מחיר שפוי

549
[QUOTE=havie73]קיש לא מלכודת ולא נעליים אני פשוט עובר על כל הפורום ואם החלטת לכתוב עלי בפוסט של טוחן הכל אז אני יגיב לך שם, אני פשוט זורם איתך חמוד מה גם זה כל כך קשה להבין, לך תתעסק עם הסופרמן אתה והוא זה כמו כפפה ליד, לפחות לא משעמם לך בפורום, אני פשוט לא עוד אחד שיעביר לך את היום בשביל זה יש את סופרמן [/QUOTE]
לא 'חמוד', לא הבנת ('מפליא' אהה Wacko) - אני לא מתכוון לכך 'שאתה מגיב לי בפוסט של טוחן הכל'! (אין עם זה שום בעיה).
אני מתכוון לכך (ותנסה להתרכז שניה ולאמץ טוב טוב את הבוטן):
אתה (havie73) רשמת על אפרים שהוא יחצן - מבין עד עכשיו?
אני (קישקשתא) העלתי את השרשור על שיר האקדמאית, שבו טוחן הכל טוען שיש יחצנים באותו שרשור ורימינג מעשי מסביר לו שהוא טועה - מבין עד עכשיו?
ואז אני (קישקשתא) שאלתי אותך (havie73) אם אתה לא זוכר שרימינג מעשי כבר הסביר לך פעם שאתה (עם הבוטן) לא כשיר לחשוף יחצנים (בשרשור של שיר האקדמאית) - מבין עד עכשיו?
[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=טוחן הכל]
אנשים מטומטמים לא, יחצנים דווקא נראה בהחלט כן.
[/QUOTE]
למה ישר לנבוח יחצן רק בגלל שנתנו דיווחים בנימה חיובית? מהיכן הביטחון לפסוק העומדים מאחריהם הם כאילו? אם היית טורח לקרוא עוד כמה הודעות שהשניים כתבו היית מבין שהם לא חייבים להיות כאילו.
[/QUOTE]
ואז אתה (havie73) ענית 'שכל מקרה לגופו' - מבין עד עכשיו?
[QUOTE=havie73]לא לצערי אני לא חושב כך כל מקרה לגופו של עניין כאן אדון אפריים המדווח האהוב שלך נכנס יותר מידי עמוק למקום שהוא לא אמור להיות שם ועוד במיוחד ואני שם דגש על "במיוחד" שאין אפילו דיווח טוב אחד לרפואה [/QUOTE]
ואז אני (קישקשתא) שאלתי אותך אם היום בדיעבד אתה מבין שטעית בזמנו (בשרשור של שיר האקדמאית) ושלא היו שם יחצנים. - מבין עד עכשיו?
[QUOTE=קישקשתא]
אז לא הבנתי? היום בדיעבד אתה מבין שטעית לגבי טענות היחצון שטענת בשרשור של שיר האקדמאית?
[/QUOTE]
ואז אתה (havie73) ענית לי כך:
[QUOTE=havie73]במקרה של שיר כל הדיווחים שבאו אחרי הדיווח המהולל הסתיימו בנפילות כואבות, ולכן קבעתי שהוא יחצן עלוב [/QUOTE]
יש מבין עכשיו? Wacko

אהה כן - ודרך אגב:
[QUOTE=havie73]קיש לא מלכודת ולא נעליים אני פשוט עובר על כל הפורום ואם החלטת לכתוב עלי בפוסט של טוחן הכל אז אני יגיב לך שם, אני פשוט זורם איתך חמוד מה גם זה כל כך קשה להבין, לך תתעסק עם הסופרמן אתה והוא זה כמו כפפה ליד, לפחות לא משעמם לך בפורום, אני פשוט לא עוד אחד שיעביר לך את היום בשביל זה יש את סופרמן [/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
היא לא תימניה ולא נעליים הייתי איתה היא רוסיה וטורקיה
לא מתקרבת לתימניה, ואוהב תימניות ברוך הבא לפורום
[/QUOTE]
[QUOTE=טוחן הכל]
לא חמוד שלי, לא אהבה אני מחפש, כנראה שלא הבנת את עמקה של
התמונה, תאמין לי שמי שצריך להבין הבין, אתה רחוק מזה מרחק שנות
אור ידידי, קיש וסופרמן חברים יותר טובים, מאשר אני והוא, אז אל
תדאג, זה לא מאהבה.
[/QUOTE]

קישקשתא2013-07-31 11:31:24

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”