כ נשים זונות - עכשיו הכינוס.... - דף 7 - סקס אדיר

נשים זונות - עכשיו הכינוס....

62

סאקי, תגובתי לכל הנאום היפה באנגלית תסתכם ב:

"האם, לאור דבריעך, תמליץ לבתך לעבוד כזונה ? "

לפני שיתחילו הגימגומים.... אין באמת צורך לענות....

כל הפילוסופיות ותאוריות הזן יפות מאוד כשהן כתובות בשחור על לבן אך כשהן מקבלות את צבעיי החיים האמיתיים הן נזרקות לפח עוד טרם שהועלו לדיון !!!

רותי, את כמובן מוזמנת לענות על אף דבריה של מירב - ברוכה השבה לדיון !

להלן התייחסותי לדבריך ( רותי הדברים שיאמרו אינם נאמרים בציניות מלגלגת חלילה אלא בהומור, לטעמי לפחות, וזאתץ בכדי להכניס מעט חיוך בדיון הרציני על סף הכבד הזה - אנא קבלי הדברים ברוח בה נכתבו):

רותי אפשר למלא איתך לוטו ביום שלישי הקרוב יש 40 מיליון ? אני פשוט שואל כי את ללא ספק האישה ברת המזל הגדול ביותר בו נתקלתי מאודי - מכפלת הגניחות שביצעת בימי חייך בכמות הגברים בה פגשת (גם לפי ממוצע נמוך משמעותית מתשעה בערב) נותנת ללא ספק תוצאה אסטרונומית... לחשוב שכל הגברים בהם פגשת היו כאלו טובים במיטה שלא היית צריכה לזייף ולא גניחה אחת חרישית !!! שהרי לא סביר להניח שהיית כל כך אוהבת סקס ועוסקת בו כדבריך אם היית צריכה לגרש ממיטתך גבר אחר גבר ולכן יש להניח שמרביתם ידעו את העבודה... מפרגן לך בטירוף יקירתי !

1. רותי את מעלמת מהמציאות, המציאות היא שקיבלת תשלום עבור סיטואציה מינית ! ייתכן שהתשלום אינו מספק עבור מה שביצעת בפועל (9 גברים) אך כאן הוסט הדיון כבר לגודל האתנן ולא להאם קיבלת אתנן כזרז לסיפוק סיטואציה מינית.

2. את מתחרמנת מסקס עם גבר הפועל בשיטת בול העץ ? זנ מזכיר לי שראיתי כתבה על בחורה אמריקאית שכתבה ספר הנקראה 101 אורגזמות ביום ולטענתה זה מספר האורגזמות שהיא חווה ביום, כאשר המראיינת ביקשה אותה להדגים היא עשתה מעין "אוייי" "אייי" (בקול הכי מזוייף שתוכלי לדמיין) ואמרה בחיוך "הנה גמרתי".... אז אמרה....

לגבי הדוגמא שבחרת על ריצת המרתון אז כאן ממש הרמת לי להנחתה ! כי זהו בדיוק רצי מרתון מתחלקים בגדול לשניים 95% חובבנים שלא רק שאינם מרוויחים מכך כסף הם גם מפסידים לא מעט בכדי להנות מהתחביב (לא רק התחביב שלנו יקר...) ו- 5% הם ספורטאים מקצועיים שמרוויחים כסף מהעבודה.

אני יכול לומר לך באחריות מהיכרות עם ספורטאים מקצועיים שהם תמיד ישמחו פחות ויהנו פחות מאימון לעומת חובב ! וזה לא בגלל שהם פחות אוהבים את זה כמו שזה בגלל שזה הופך לעבודה הופך לשגרה ולפיכך הופך לפחות כיף ! ספורטאי מקצועי כנה יאמר לך תמיד שהקטע הקשה ביותר באימונים הוא לא הקטע הפיזי כי אם המנטאלי, לגרום לעצמך לרצות להיות באימון הבא....

מה שמחזיר אותנו לאותה הנקודה, ברגע שדבר הופך להיות עבודה / שגרה הוא בהכרח פחות נעים לנו - לכולנו ללא הבדלי מקצוע ! ועל אחת כמה וכמה במקצוע שלכן !

שוב, בעיני, ייתכן מצב שזונה חושבת שהיא פועלת מהמקום הכי נקי ונכון בפועל ב- 99% מהמקרים יש הבדל בין מה שהיא חושבת על עצמה למה שקורה בפועל.

קחי שוב את הצד המואר של הירח שם מספרת אנה על הקשר שלה עם אותו לקוח מי ששם לב לניואנסים ראה שהיא נפגשה איתו רק בימים בהם לא עבדה ! זה לא יהיה נמהר מידי להניח שבימים שכן עבדה פשוט לא יכלה להביא עצמה להיפגש מינית אפילו עם מי שכן אהבה....

הכל מכל כל....

64

אני מכיר את רותי מספיק טוב כדי להעיד שהיא באמת נהנית ממה שהיא עושה. יותר מזה, היא זקוקה לזה. ואם הגבר לא מספק אותה אל דאגה, יש לה מספיק שיטות לספק את עצמה...

מירב טוענת לאותו דבר. יכול להיות, איני יכול להעיד.

לצערי, הן מיעוט בקרב הנשים שבמקצוע.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

66
אפרידיזיאק האם תסכים כי ביתך תהיה סרוגייט ( הםםם מכבסת מילים)
האם לא תקרוץ לבנך תוך טפיחה על שכמו אם יתברר לך כי הוא דון ז'ואן צעיר? האם תחייה עם כך שהוא יהיה שחקן פורנו? ( זכור כי צחי נוי יכול לחצות את הרחוב בביטחה למרות הקרירה הגרמנית שלו). האם היית זורק את בנך מחייך אם היה הופך לג'יגולו?

אתה לא רואה פה איזה מוסר כפול? זה צודק בעינך? ומה לגבך אישית? איך אתה יכול לצעוק FOUL PLAY ובאותו זמן לצרוך את השירות? מכון תודעה מנסים לעשות לובי לחוק שיטיל אחריות על מעשה זנות על הצרכן כי כך האם חושבים למגר את התופעה. מאוד מעניין לדעת מה היא דעתך בנידון ואיך בדיוק תנמק אותה לקהל סובבך, ועוד בתור צרכן מין? שאלות יכולות לחזור כמו בומראנג הלא כן? לכל אחד יש פילוסופיות אז מה שלך בתאכלס שאלת השאלות היא האם אתה חושב שצריך להעניק לזנות מעמד לגיטימי הרי הסיבה שהיא קיימת היא שיש בה צורך?

ולשאלתך לא הייתי רוצה שביתי תהיה זונה בגלל שיש יותר מדי אנשים עם מוסר כפול היורקים לבאר ממנה הם שותים, אך אם היא הייתה נחושה בדעתה ובוחרת לעסוק בכך ולא מתוך כפיה , לא בשביל לצרוך סמים וללא סרסור שינצל אותה הייתי מקבל גם את זה.

67

[QUOTE=אפרודיזאק]

סאקי, תגובתי לכל הנאום היפה באנגלית תסתכם ב:

"האם, לאור דבריעך, תמליץ לבתך לעבוד כזונה ? "

אני אענה לך במקומו של seki. כן, אם בתי תיהנה מזה, אני בהחלט אמליץ לה לעבוד כזונה או בכל דבר אחר שיגרום לה הנאה - ואם היא כפולה כמו במקרה של סקס בתשלום - אז עוד יותר טוב.

לפני שיתחילו הגימגומים.... אין באמת צורך לענות....

כל הפילוסופיות ותאוריות הזן יפות מאוד כשהן כתובות בשחור על לבן אך כשהן מקבלות את צבעיי החיים האמיתיים הן נזרקות לפח עוד טרם שהועלו לדיון !!!

רותי, את כמובן מוזמנת לענות על אף דבריה של מירב - ברוכה השבה לדיון !

להלן התייחסותי לדבריך ( רותי הדברים שיאמרו אינם נאמרים בציניות מלגלגת חלילה אלא בהומור, לטעמי לפחות, וזאתץ בכדי להכניס מעט חיוך בדיון הרציני על סף הכבד הזה - אנא קבלי הדברים ברוח בה נכתבו):

רותי אפשר למלא איתך לוטו ביום שלישי הקרוב יש 40 מיליון ? אני פשוט שואל כי את ללא ספק האישה ברת המזל הגדול ביותר בו נתקלתי מאודי - מכפלת הגניחות שביצעת בימי חייך בכמות הגברים בה פגשת (גם לפי ממוצע נמוך משמעותית מתשעה בערב) נותנת ללא ספק תוצאה אסטרונומית... לחשוב שכל הגברים בהם פגשת היו כאלו טובים במיטה שלא היית צריכה לזייף ולא גניחה אחת חרישית !!! שהרי לא סביר להניח שהיית כל כך אוהבת סקס ועוסקת בו כדבריך אם היית צריכה לגרש ממיטתך גבר אחר גבר ולכן יש להניח שמרביתם ידעו את העבודה... מפרגן לך בטירוף יקירתי !

לא החלטתי אם אתה באמת לא מבין מה כתבתי או בכוונה לא מבין, אבל הנה הבהרה: לא כתבתי בשום מקום שבכל פעם שעשיתי סקס גנחתי. כתבתי שכל גניחה/אנחה/צעקה/שאגה שלי היו אמיתיות. כשלא היה לי מספיק טוב, הגניחות לא יצאו. מה שכן הן יצאו אחר-כך כשעשיתי לעצמי מספיק טוב. מעולם, בכל ימי חיי, לא זייפתי בכל מה שקשור לסקס והעובדה שאני לוקחת כסף על זה לא משנה מבחינתי.
לא כל הגברים בהם פגשתי היו כאלו טובים במיטה וגם את זה לא טענתי. כתבתי שבמידה שהסקס היה גרוע קמתי וסילקתי את הפרטנר מהמיטה שלי כי לא ראיתי טעם להמשיך במשהו שעושה לי רע. שים לב יקירי, רע. לא "לא טוב" אלא רע, ויש הבדל בין השניים. גם עם אלה שלא היו כאלו טובים במיטה ולא סילקתי אותם יכולתי ליהנות ולו מהסיבה הפשוטה שהם היו מוכנים ללמוד או פשוט משום שכל-כך נהניתי לעשות להם טוב שזה סיפק אותי.

1. רותי את מעלמת מהמציאות, המציאות היא שקיבלת תשלום עבור סיטואציה מינית ! ייתכן שהתשלום אינו מספק עבור מה שביצעת בפועל (9 גברים) אך כאן הוסט הדיון כבר לגודל האתנן ולא להאם קיבלת אתנן כזרז לסיפוק סיטואציה מינית.

לא יקירי, אתה מעוות את המציאות שלפיה אני פעלתי. כשהלכתי למסיבות לא קיבלתי תשלום עבור סיטואציה מינית. קיבלתי תשלום עבור הליכה למסיבה וכניסה יחד עם גבר שלא יכול להיכנס ללא אשה. אם לעשות סקס או לא היתה בחירה שלי בלבד.

2. את מתחרמנת מסקס עם גבר הפועל בשיטת בול העץ ? זנ מזכיר לי שראיתי כתבה על בחורה אמריקאית שכתבה ספר הנקראה 101 אורגזמות ביום ולטענתה זה מספר האורגזמות שהיא חווה ביום, כאשר המראיינת ביקשה אותה להדגים היא עשתה מעין "אוייי" "אייי" (בקול הכי מזוייף שתוכלי לדמיין) ואמרה בחיוך "הנה גמרתי".... אז אמרה....

מצטערת על הבורות אבל אין לי מושג מהי שיטת בול העץ

לגבי הדוגמא שבחרת על ריצת המרתון אז כאן ממש הרמת לי להנחתה ! כי זהו בדיוק רצי מרתון מתחלקים בגדול לשניים 95% חובבנים שלא רק שאינם מרוויחים מכך כסף הם גם מפסידים לא מעט בכדי להנות מהתחביב (לא רק התחביב שלנו יקר...) ו- 5% הם ספורטאים מקצועיים שמרוויחים כסף מהעבודה.

ולכן כתבתי במפורש רץ או רצת מרתון אולימפיים, שלעניות דעתי הם אלה שמשתייכים לאותם 5% של ספורטאים מקצועיים שמרוויחים כסף מהעבודה שלהם.

אני יכול לומר לך באחריות מהיכרות עם ספורטאים מקצועיים שהם תמיד ישמחו פחות ויהנו פחות מאימון לעומת חובב ! וזה לא בגלל שהם פחות אוהבים את זה כמו שזה בגלל שזה הופך לעבודה הופך לשגרה ולפיכך הופך לפחות כיף ! ספורטאי מקצועי כנה יאמר לך תמיד שהקטע הקשה ביותר באימונים הוא לא הקטע הפיזי כי אם המנטאלי, לגרום לעצמך לרצות להיות באימון הבא....

מה שמחזיר אותנו לאותה הנקודה, ברגע שדבר הופך להיות עבודה / שגרה הוא בהכרח פחות נעים לנו - לכולנו ללא הבדלי מקצוע ! ועל אחת כמה וכמה במקצוע שלכן !

אני עובדת באותו מקצוע מעל 22 שנה ברצף ותאמין או לא - אני עדיין נהנית מהעבודה ואין בה שום שגרה מבחינתי.
לגבי הסקס שאני עושה - בוודאי ובוודאי שאין בו שום שגרה בעיקר בגלל שהפרטנרים משתנים ועם כל אחד זה סקס אחר - מה שלא יכול להוביל לשגרה.

שוב, בעיני, ייתכן מצב שזונה חושבת שהיא פועלת מהמקום הכי נקי ונכון בפועל ב- 99% מהמקרים יש הבדל בין מה שהיא חושבת על עצמה למה שקורה בפועל.

קחי שוב את הצד המואר של הירח שם מספרת אנה על הקשר שלה עם אותו לקוח מי ששם לב לניואנסים ראה שהיא נפגשה איתו רק בימים בהם לא עבדה ! זה לא יהיה נמהר מידי להניח שבימים שכן עבדה פשוט לא יכלה להביא עצמה להיפגש מינית אפילו עם מי שכן אהבה....

זה לא יהיה נמהר מדי להניח זאת, לגבי אנה. לא לגבי כל אחת אחרת. אי אפשר להניח הנחות גורפות לגבי כלל האוכלוסייה בהתבסס על אדם אחד, ובזה אתה חייב להסכים איתי.

[/QUOTE]

אחלה יום

68

גניחות: האם גבר צריך להיות במיטה דון חואן טנוריו מסיביליה או לפחות ג'וני דפ בכדיי שנפיק גניחות הנאה? לא. סקס, מגע, ליטוף אלו הם דברים מענגים שגם מבלי אורגזמות היסטריות וחיקוי ממש טוב של של סצנת המסעדה ב"כשהארי פגש את סאלי" מצליחים לפרוט על מיתרי הקול. מכל סיטואציה מינית אפשר להפיק הנאה, בדרגה כזו או אחרת, אם אפרו יבוא אלי ויעשה עצמו כבול עץ - בהחלט לא ניתן להניח שאשכב פרקדן מבלי להוציא קול - אלא אכוון אותו מה כן עושה לי טוב ואיך לעשות את זה, מה גם שלפעמים שיטת בול העף יכולה להיות מדליקה, הגבר שכוב על גבו, האיבר זקור, אני פה רק צריכה קונטרה רישמית וכל השאר עליי

הגבר לא אמור לדעת אוטומאטית את "העבודה", כל אישה היא עולם אחר ואם כל אחת תסביר תמיד מה כן עושה לה את זה ומה לא - חיי המין של כולנו ישתפרו (גניחה) אין דבר כזה סקס גרוע- יש זוג אנשים שלא מתקשרים.

הפעם האחרונה שעשיתי סקס עם 15 גברים ללא תשלום? אני מציעה לך לא לנסות ולבחון אותי בנושא...

רימינג: פשוט לקח לי את המילים, אך אוסיף ואומר- אם הייתה לי (ואולי יש?) תעודת סרוגייט מוסמכת השאלות הללו כנראה שלא היו עולות, או שאתם רוצים לומר לי שגם סרוגייט עוסקת בדבר לשם בצע כסף? למה הרבה יותר קל להאמין כי עבודה כסרוגייט היא שליחות ועבודה בזנות היא אפלה ומשפילה? כן, הלוואי וכל ספקיות שירותי המין היו עוברות עשרות איבחונים פסיכולוגיים כדיי לוודא שהן בחרו בעיסוק מתוך מודעות מלאה- אבל אז רותי הייתה מוצפת הרבה מעבר ליכולתה הפיזית...אגב עיסוק-עבודה: התגנבה שמועה לאזני שבאמסטרדם נפתח בית ספר לזונות בהנהלת זונת צמרת לשעבר....ידוע לכל כי בית ספר לנשלטות כבר יש שם, נשאר רק לחוקק חוק חינוך חובה לזונה המתחילה...

עבודה שבשגרה: כמה שרותי צודקת...אין דבר כזה שגרה בעיסוק שקשור בסקס או בכל עיסוק שקשור בבני אדם ואם השעמום מתחיל לחלחל הרי שאנחנו במקצוע הלא נכון- עובדים סוציאלים, שירות לקוחות בבזק וזונות כאחד. אין דבר יותר מרגש מההמתנה לפגישה רומנטית או מינית, אף מפגש אינו דומה לקודמו ומשאיר אותי לפחות מרותקת ולא למיטה.

מה קורה לבחורה שמבריזה ממשמרת?: ממקור ראשון אני יכולה לומר לך לגבי דירות דיסקרטיותתיקתוקיות שאף אחד לא מתקשר להורים שלה ומאמת חתימה על פתק מחלה, אף אחד גם לא מאיים בכך, היא גם לא נשלחת אל הגולאג, אם העלמה מבריזה בצורה סיסטמאטית פעם הבאה שהיא תבקש להשתבץ למשמרת הנוחה לה- יעשו לה קצת פרצופים, אולי לא יענו לכמה שיחות טלפון בהולות ממנה אבל בסופו של דבר היא תמיד תתקבל שם בחזרה ובברכה....

אנה: מהצד המואר... העובדה כי היא כנראה לא יכולה להיפגש עם אהובה בימים בהם עבדה לא אומרת הרבה על הכלל, לרובנו לפחות בתעשיית המין בתשלום, נשים וגברים כאחד, יש הפרדה ברורה בין סקס לבין אהבה והאחד לא מתערבב עם השני ובהחלט גם לא נוגד את השני.

קישור לאתר הפרטי שלי:

69

[QUOTE=זונה מאושרת]

.... אורגזמות היסטריות וחיקוי ממש טוב של של סצנת המסעדה ב"כשהארי פגש את סאלי"
[/QUOTE]

אם מותר לי להתפרץ לדיון וללנקק למי שלא מכיר את סצנת האורגזמה המזוייפת במסעדה

http://www.youtube.com/watch?v=F-bsf2x-aeE

אחד מהרגעים הקלאסיים לדעתי בתעשיית הקולנוע האמריקאית ולכן הרגשתי צורך להתפרץ

המלאך רפאל

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

70

כאן זה הפוסט לפילוסופיה של הזנות...

מירב, תקשיבי:

גניחות - הקולות שמשמיעה אישה מתחלקים לשניים: 1. הנאה 2. FeedBack למעשי הגבר - 'כן, ככה זה טוב לי'. רוב הנשים לא גונחות, אז או שאין להן את 1, או שאין להן את 2. או שאין להן בכלל.

רימינג - (מה הקשר לרימינג ?) כתבת/שאלת: "למה הרבה יותר קל להאמין כי עבודה כסרוגייט היא שליחות ועבודה בזנות היא אפלה ומשפילה?". תשובה: ככה, כי כך חושבת רוב האוכלוסיה, בארץ ובעולם... רוצה לשנות את זה? קדימה ! (לא תצליחי...).

עבודה שבשיגרה - רותי כתבה שהיא לא משתעממת, כי כל פעם יש לקוח חדש. גם לזבנית בכל-בו יש כל פעם לקוח חדש - והיא משתעממת... ויש גם 'בנות עובדות' שמשועממות, כבויות, שחוקות...

אנה - מהצד המואר... היא לא עשתה סקס עם אהובה בימים שעבדה - כי כנראה כבר כאב לה... עכשיו אפשר להפוך את זה להתפלספות על 'הקונפליקט בין המקצוע לבין האהבה לגבר שלה'... סקס זה לא אהבה, ואהבה זה לא סקס, מלבד העובדה שנעים יותר לסקסס עם אהוב או אהובה.

איצטגנין2010-2-1 14:35:47
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”