תודה רבה לך חולה כוס על התגלית הזו,
סוף סוף יצא לי לדגום את הבחורה הנ"ל לאחר היעדרות ממושכת עקב פציעה עם התאוששות ארוכה, והרי הדיווח :
קבעתי עם הנ"ל ביום ב' שבוע שעבר ב-21:00 , הגברת כיוונה אותי לדירתה. דירה קטנה אך נקייה ומסודרת.
כמו שח"כ תיאר אותה : היא מושלמת, בדיוק לטעמי!!! ובינתיים אפשר לומר שכל מה שידידינו המכובד ממליץ פה הוא קולע בול לטעמי.
היא גבוהה, בלונדינית, פנים יפות מאוד, רגליים ארוכות, חזה שופע, תחת מהמם - מאוד עסיסית.
תחילה היא כיבדה אותי בשתייה קרה ופתחה בשיחה באנגלית , הייתי כבר לאחר מקלחת בבית אז היא ויתרה (כמובן לאחר שהריחה אותי טוב) , פתחנו במיזמוזים - אבל אחו שרמוטה של מזמוזים , הרגשתי כאילו אספתי אותה זה הרגע מאיזה פיק - אפ בר בתל אביב.
לאט לאט הבחורה התחילה להתפשט ולהפשיט אותי ,מתחכחת עם גופי , עם שדייה היפים-למרות שהם מסולקנים (ועל כך היא חפרה לי המון) ולמצוץ , היא מוצצת מעולה פשוט מושלם.
מציצה ארוכה ומושקעת של איזה 10 דקות ואני נהנה מכל שנייה שעוברת , הרגשתי אשכרה כמו בסרט כחול.
לאחר המציצה היא הלבישה לי כובעון , היתה חמה רצח והתחננה שאכניס לה אותו , הזדיינו כמו שפנים ב-1000 תנוחות...היא מאוד מגוונת , תקשיבו לי - הבחורה יודעת לעבוד ועובדת היטב.
לאחר המספר הראשון המשכנו למספר השני ומשם לשלישי.
היא סחטה אותי לגמרי הבחורה הזו נראה לי שהייתה מאוד חרמנית באותו ערב, יצאתי לאחר שעתיים וחצי בערך.
ושוב תודה רבה לך ידידנו חולה כוס.
תמשיך כך.