כ פרישה מהפורום - דף 7 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

62
אני רק יכול לתאר לעצמי מה קרה לתיבת הדואר הנכנס של אדמין מאז ששם את סופרמן תחת פיקוח.

מהיכרותי הקצרה עם סופרמן הוא בטח הפציץ אותה ללא רחמים... מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פרישה מהפורום

66
חבל על הפרישה, אין פה שום ניצול, זוהי דעתי
הכל שאלה של פרספקטיבה
אם תסתכל על זה כמוני, אז תבין שבסך הכל אתה עוזר לבחורה שבחרה במקצועה שלה להביא אוכל הביתה, לפרנס את הילדים שלה, לסיים תואר, ולגדול בבטחה ועוד לא מעט דוגמאות חיוביות ( אני לא מדבר על זונות שצורכות סמים כי זה מתחת לרמה של הפורום)
ניתן להתייחס לזונה כמו ג'נטלמן, ניתן ורצוי לתת לזונה כבוד, סהכ ככה מקבל יחס כיפי הדדי לחלוטין.
ברגע ששילמתם לזונה כסף, לדעתי לא ניתן לבנות שום מערכת יחסים לאחר מכן, מכיוון שאתם תמיד תשארו בתת מודע שלה "לקוח"...
ואת זה אני אומר כאחד שיצא עם לא מעט זונות שידעתי שהם זונות לפני, יש לזה יתרונות וגם חסרונות, יתרון מובהק הוא שהסקס תמיד טוב, שהבחורה בדרכ נראת טוב מאוד, וקל להתאהב בהם, משום מה הן תמיד מעוררות בנו תצורך לגונן עליהם ולדאוג להם....
חסרונות......לך תמצא זונה שאתה יכול לסמך עליה.
לסיכום: אם אתה משתמש במין בתשלום כדבר מישני כיפי, שבא להשלים לך חוויות שאתה לא מצליח להגשים עם החברה/אישה שלך אז לדעתי זה דבר חיובי.
אם אתה מחפש קשר חם ואוהב אצל זונות בתשלום אז .... חבל.
וכן יש לי ילדה מזונהחיוך אבל אני ממשיך בחיי ושומר על קשר נורמלי עם החברה(שהיא לא זונה) ודואג להתפנק מיד פעם עם המין היפה(רוסיות/תאילנדיות למי שלא הבין מה זה אצלי מין יפהחיוך גדול)

פרישה מהפורום

67
אהבתי מאד את הדברים שכתב שחר, ונזכרתי בסיפור הבא שקרה לי לפני כמה שנים, והחלטתי להקדיש אותו לפרפר ונוס, שנראה לי שניצל ברגע האחרון מקשר עם נערה עובדת, כי כמו שאמר שחר, מי שמחפש אהבה אצל זונות לא עושה בשכל ( כתבתי את זה בעדינות...), וקשה לסמוך עליהן. אגב נערות עובדות תמיד אמרו לי בכנות: מי שמתאהב בנו ויוצא איתנו הוא מסכן, אז עדיף לך לא להיכנס לזה. וכנראה שהן יודעות מה שהן אומרות...
והסיפור הוא כזה: במהלך היותי לקוח של דירות דיסקרטיות, הכרתי באחת הדירות פקידה, שראיתי שאני די מוצא חן בעיניה. גם הבנות שהייתי בא אליהן סיפרו לי שתמיד לפני שאני בא, היא "משפצרת" את הלוק, מורחת אודם על השפתיים, שמה בושם, וכו', בקיצור היא סיפרה לי אחרי כמה זמן שהיא נפרדת מהחבר, ואמרה לי שבא לה לצאת איתי. אני חשבתי עד אז שלצאת עם פקידה של מקומות כאלה זה לא כמו לצאת עם זונה. בוא נגיד שזה התברר לי כטעות! הבחורה פשוט באה לתל אביב במטרה להכיר מישהו עשיר, וניסתה "לעקוץ" מה שיותר גברים, אני למזלי עליתי על זה די מהר... המשבר בינינו היה כבר בדייט הראשון שלנו, במהלכו אחרי איזה 10 דרינקים שהיא שתתה, וכבר היתה שתויה, בזמן שהייתי בשירותים של הפאב, היא פשוט ברחה לי ולא ענתה לטל' הנייד... אחר כך הסבירה שהרגישה חוסר ביטחון להישאר שתויה לבד עם גבר שהיא לא מכירה ( אני ). אבל, עזבו, כמו שאמר שחר, לך תאמין... לא נראה לי שזאת פעם ראשונה שהיא עשתה דבר כזה לגבר, אבל זאת היתה הפעם הראשונה שבחורה עשתה לי דבר כזה בחיים... ואני מקווה שגם הפעם האחרונה! מובן שהבנתי מהר מאד שהיא לא מתאימה לי ולמרות שמשכה אותי בקטע המיני החלטתי לשחרר אותה הלאה.
מחפש את הדבר האמיתי!

פרישה מהפורום

68
[QUOTE=שחר סגל]חבל על הפרישה, אין פה שום ניצול, זוהי דעתי
הכל שאלה של פרספקטיבה
אם תסתכל על זה כמוני, אז תבין שבסך הכל אתה עוזר לבחורה שבחרה במקצועה שלה להביא אוכל הביתה, לפרנס את הילדים שלה, לסיים תואר, ולגדול בבטחה ועוד לא מעט דוגמאות חיוביות ( אני לא מדבר על זונות שצורכות סמים כי זה מתחת לרמה של הפורום)
ניתן להתייחס לזונה כמו ג'נטלמן, ניתן ורצוי לתת לזונה כבוד, סהכ ככה מקבל יחס כיפי הדדי לחלוטין.
ברגע ששילמתם לזונה כסף, לדעתי לא ניתן לבנות שום מערכת יחסים לאחר מכן, מכיוון שאתם תמיד תשארו בתת מודע שלה "לקוח"...
ואת זה אני אומר כאחד שיצא עם לא מעט זונות שידעתי שהם זונות לפני, יש לזה יתרונות וגם חסרונות, יתרון מובהק הוא שהסקס תמיד טוב, שהבחורה בדרכ נראת טוב מאוד, וקל להתאהב בהם, משום מה הן תמיד מעוררות בנו תצורך לגונן עליהם ולדאוג להם....
חסרונות......לך תמצא זונה שאתה יכול לסמך עליה.
לסיכום: אם אתה משתמש במין בתשלום כדבר מישני כיפי, שבא להשלים לך חוויות שאתה לא מצליח להגשים עם החברה/אישה שלך אז לדעתי זה דבר חיובי.
אם אתה מחפש קשר חם ואוהב אצל זונות בתשלום אז .... חבל.
וכן יש לי ילדה מזונהחיוך אבל אני ממשיך בחיי ושומר על קשר נורמלי עם החברה(שהיא לא זונה) ודואג להתפנק מיד פעם עם המין היפה(רוסיות/תאילנדיות למי שלא הבין מה זה אצלי מין יפהחיוך גדול)
[/QUOTE]
אף אחד לא מתכנן להתאהב בזונה אבל אם זה קורה זה באמת מצד בעייתי...גם אני דיי פוחד שזה בטעות יקרה לי

פרישה מהפורום

69
[QUOTE=superman1979]לא יפה קיש שאתה ככה מלכלך עליכועס
אני יודע שאתה הית מושעה מהפורום לתקופה ארוכה..מעניין למה..?

[/QUOTE]

ושוב, היית חייב לסיים בשאלה קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פרישה מהפורום

70
לופין, אני לא יודע בן כמה אתה ומה הניסיון שלך עם נשים, אבל לדעתי אין דבר כזה "להתאהב בטעות", וכמה שיש לך יותר ניסיון בחיים, אתה מבין את זה יותר.
אתה יכול להידלק על בחורה כוסית ברחוב, וגם כשאתה לקוח שלה, אתה נדלק עליה ורוצה לבוא אליה שוב ושוב, אבל אתה בעצם לא יודע עליה כלום, ואתה גם אף פעם לא יודע בביטחון שמה היא מספרת לך על עצמה הוא נכון. ואגב, יש בחורות בתחום, הן יכולות להיות מאד צעירות, בנות 25-30, וכבר יש להן ילד, חלקן כבר גרושות, בקיצור יש להן ניסיון חיים מאד עשיר, והן יכולות "לעשות בית ספר" ללקוחות תמימים שמגיעים אליהם במקרה...
אבשלום2011-09-12 11:13:40
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”