[QUOTE=שחר סגל]חבל על הפרישה, אין פה שום ניצול, זוהי דעתי
הכל שאלה של פרספקטיבה
אם תסתכל על זה כמוני, אז תבין שבסך הכל אתה עוזר לבחורה שבחרה במקצועה שלה להביא אוכל הביתה, לפרנס את הילדים שלה, לסיים תואר, ולגדול בבטחה ועוד לא מעט דוגמאות חיוביות ( אני לא מדבר על זונות שצורכות סמים כי זה מתחת לרמה של הפורום)
ניתן להתייחס לזונה כמו ג'נטלמן, ניתן ורצוי לתת לזונה כבוד, סהכ ככה מקבל יחס כיפי הדדי לחלוטין.
ברגע ששילמתם לזונה כסף, לדעתי לא ניתן לבנות שום מערכת יחסים לאחר מכן, מכיוון שאתם תמיד תשארו בתת מודע שלה "לקוח"...
ואת זה אני אומר כאחד שיצא עם לא מעט זונות שידעתי שהם זונות לפני, יש לזה יתרונות וגם חסרונות, יתרון מובהק הוא שהסקס תמיד טוב, שהבחורה בדרכ נראת טוב מאוד, וקל להתאהב בהם, משום מה הן תמיד מעוררות בנו תצורך לגונן עליהם ולדאוג להם....
חסרונות......לך תמצא זונה שאתה יכול לסמך עליה.
לסיכום: אם אתה משתמש במין בתשלום כדבר מישני כיפי, שבא להשלים לך חוויות שאתה לא מצליח להגשים עם החברה/אישה שלך אז לדעתי זה דבר חיובי.
אם אתה מחפש קשר חם ואוהב אצל זונות בתשלום אז .... חבל.
וכן יש לי ילדה מזונה

אבל אני ממשיך בחיי ושומר על קשר נורמלי עם החברה(שהיא לא זונה) ודואג להתפנק מיד פעם עם המין היפה(רוסיות/תאילנדיות למי שלא הבין מה זה אצלי מין יפה

)
[/QUOTE]
אף אחד לא מתכנן להתאהב בזונה אבל אם זה קורה זה באמת מצד בעייתי...גם אני דיי פוחד שזה בטעות יקרה לי