אוהבים אותך מוסלי

כ
מוסלי, הסיבה שלא סיפרתי משהו משלי היא שלא עלה לי משהו רלוונטי, כנראה שחוויתי אינם מספיק משעשעות
הסיבה שהגבתי לדבריך היא שלטעמי הפכנו לחברה בה זה "מגניב" להיות "רשע" וזה "מביך" להיות "הילד שמעיד כי המלך הוא עירום", היות ואני מאמין שאם כל אחד מאיתנו משנה משהו ב-ד' אמותיו בלבד זה מצטבר לשינוי מהותי וגדול, לפיכך אני דואג (גם בחיים האמתיים ולא רק כאן) להיות אותו ילד מביך כאשר נראה לי שיש מקום לכך. לפיכך גם אסתכן עכשיו בלהיות ילד עוד יותר מעצבן כשאומר שייתכן כי העובדה שגם כעת (לאחר ששלמת המחיר כדבריך) אתה מוצא את הגניבה כעניין מצחיק/מרשים במקום מביך עלולה לרמוז כי טרם הפנת הדברים עד הסוף, אך ייתכן שאני טועה ודווקא כן הפנמת אותם עד הסוף, אם כך הדבר - התנצלותי !
שלושה דברים אחרונים:
1. התנצלותך מתקבלת, לא קרה שום דבר.
2. ההגדרות "מגניב", "רשע", "מביך" וכו' הם לטעמי קיצור הסיפור ואין לפרשם במשמעות המילולית אלא בתוך הקונטקסט - אנא הבנתך.
3. אם אכן שלמת המחיר והפנמת עד הסוף הרשה לי להצטרף להגדרה המדוייקת של מקס "מודה ועוזב ירוחם".
לסיכום בפרפרזה על מילותיה האלמותיות של הזונה באסקימו לימון "מה באנו לזיין או לזיין ת'מוח ? "
יאללה דברים מצחיקים....
[QUOTE=חובב ציציענק]מוסלי איזה עונש קיבלת"? והאם אתה יש לך קשר עם יוסי מוסלי מהתקווה? [/QUOTE]
נראה לי שכן ... אז צריך להיזהר ממנו ?
וגם אם כן (מה שאני בטוח שלא !) נראה לך שהיה אומר את זה כאן ?
וגם אם אתה היית בטוח ש"כן" .... נראה לך שהיינו נותנים לך לכתוב פרטים אישיים אמיתיים ?
לידיעתך מסירת פרטים אישיים אמיתיים בפורום הינה עבירה ומוגדרת כ- "אאוטינג".
"מוסלי" זה הכינוי שהוא בחר לעצמו בפורום
ועכשיו אני שואל את עצמי ......................... איפה לקסר, איפה ?
כשצריכים את המשפט שלו "יאלללה בלאגאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן"
שימי הערב - פשוט "חמוד"
[QUOTE=maxmax]שימי,
זרוק לנו איזו חיילת.
[/QUOTE]
ששששששששששששששש אישששששששששששששש אישייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
טוב. אני רואה ששימי(שטוחן חיילות) מההנהלה המסורה שלנו קורא לי לדגל אז אני כמובן מתייצב כמו חייל ממושמע
.
אציין שאני לא פעיל בחודשים האחרונים עקב מצב מורכב ולחוץ בו אני מצוי, ולצערי אינני יודע מתי ייגמר. בלי קשר - אני כמובן עוקב כצופה וגם משתדל לעזור לפונים אליי בפרטי כמיטב יכולתי.
ומאחר שאין לי דיווחים חדשים החלטתי להוסיף בשבילכם כאן כמה קטעים הזויים/מצחיקים שקרו לי לאורך השנים בהם אני עוסק בתחום הזה.
אז למרות שהתרגלתם לביטוי הזה כ'מכת הפתיחה' שלי לפני סדרת דיווחים חדשה
, הפעם זה יהווה פתיח לאוסף של קטעים מצחיקים והזויים שקרו לי. אז -
יאללה בלאגן!!!
אוקיי. אני באמת לא זוכר את כל הקטעים ההזויים/מצחיקים שקרו לי בכל הזמן שאני עוסק סקס בתשלום. אך אספתי כאן מזכרוני מקבץ של הדברים שאני כן זוכר, ותאמינו לי שזו רשימה מאוד חלקית... היו לי אינספור דברים כאלו...
* הקטע הראשון קרה לי די בתחילת דרכי בסקס בתשלום, כשבתחנה המרכזית עוד היו מכונים/בחורות נורמליות יחסית... הייתי בן 20 בערך והייתה לי איזו בלונדה גבוהה וכוסית שהייתי מזיין קבוע באחד המכונים שם. כבר לא זוכר את שמה על כל פנים - באחד מביקוריי הקבועים שם בעוד אני מזיין את הבלונדה במיסיונרית חברה שלה(שגם הכירה אותי מביקוריי הרבים שם) נכנסה לחדר שלא היה נעול והתחילה לדבר עם חברתה כאילו אני בכלל לא נמצא שם!
ממש התעלמה ממני כאילו אני לא שוכב מעל הבלונדה עם הזין בתוכה בעוד הן מפטפטות...
אני הייתי בהלם מוחלט לכמה שניות מהדו-שיח שמתנהל לו ברגוע תוך כדי הזיון כאילו אני בכלל לא נמצא שם
.... אחרי שהיא יצאה כבר דאגתי לנעול את הדלת קיבינמאט!!!
* קטע נוסף שקרה לי די מזמן, גם בתחילת דרכי היה באחד המוכנים באיזור הבורסה בר"ג(נראה לי שכבר מזמן אין זכר למכון הזה), לא רחוק מאפרודיטה. עליתי עם איזו רוסיה רזה וקומפקטית וטחנתי אותה במרץ בשלל תנוחות במשך 20 ד' לפחות עד שהיא כבר הייתה סחוטה ושאלה בעצבים:"נו, איזו עוד תנוחות אתה רוצה?" אחרי שסיימנו ירדתי קצת אחריה(הייתה ממש גמורה ועצבנית ממני
), ומבין כל הדיבורים ברוסית שהיא קישקשה עם חברותיה שמעתי משהו כזה:"זה ממש מנוע טורבו זה"
* פעם באתי לדירה חרמן רצח(כרגיל) ולקחתי איזו שחרחורת ישראלית מלאונת, סקסית כזאת. נשארתי בתחתונים ונשכבתי, והיא באה מעליי, הורידה לי את התחתונים ו... בום! הזין קפץ משם כמו טיל מרוב שהוא עמד חזק מהחרמנות!
ההיא מסתכלת עליו ואמרת:"וואי וואי... מה זה? ממש רציני!"
תופסת אותו אומרת:"אפשר לדבר איתו?
ואני עונה:"בכיף נשמה. כמה שבא לך. דברי למיקרופון"
מיותר לציין שכאן התפתחה שיחה פורייה מאוד ביניהם...
* רובכם בוודאי יודעים שבחלק מהתיקתוקיות מותקנים סתם קירות גבס מעפנים שחוצצים בין החדרים, מה שמאפשר מכל חדר לשמוע את כל המתרחש בדירה(גם בחדרים, וגם בקבלה). תאמינו לי שיש לי אינספור סיפורים על זה
והנה אחד שאני זוכר: פעם זיינתי איזה ישראלית מרוקאית די שווה יש לציין, והיה קיר משותף בין החדר שבו היינו לבין הקבלה. ממש שמענו את החברות שלה מקשקשות חופשי. בעוד אני טוחן אותה במיסיונרית היא צועקת:"כן כפרה! תזיין אותי חזק!" ומוסיפה גניחות מזוייפות קולניות במיוחד
פתאום חברה שלה צועקת לה מהקבלה הסמוכה:"קולולולולולולו"
חחחחח
אפילו אני נקרעתי מצחוק בחדר
והמרוקאית דפקה באגרופים בקיר כדי להשתיק את חברותיה. בהמשך האקט הן המשיכו לצעוק לה שטויות מהקבלה הסמוכה(קיר גבס משותף להזכירכם) והיא צעקה להן לשתוק ואני אומר לה:"עזבי נו... סתם צחוקים... שטויות..."
דווקא אהבתי וצחקתי רצח מהקטעים שמה
* קטע נוסף שקרה הודות לקירות הגבס המעפנים בחלק מהדירות היה שלקחתי איזו רוסיה די מלאה ואפילו טיפה שמנמונת והתחלנו להתמזמז בעמידה ופתאום אני מרים אותה באוויר. ההיא מתחילה לצחוק ולצעוק ברוסית וחברותיה עונות לה מחדר הקבלה הסמוך(ממש שומעים את כל המתרחש במכון הזה מכל חדר נתון) וממש התפתח שם דו-שיח ביניהן בעוד אני מרים אותה באוויר
אמרתי לה:"תגידי לי, מה נסגר? את מדווחת להן בשידור חי על הביצועים שלי?"
וההיא צחקה וביקשה ממני להוריד אותה למה היא קצת כבדה ופחדה ליפול...
* קטע שקרה לי במועדון חשפנות הוא שהחשפנית עשתה לי ידנית כשאני מול הכורסא בחדר והחזייה שלה הייתה מונחת שם, ופתאום הבאתי וואחד שפריץ על החזייה שלה ועל הקירות, הכורסא והכל... ההיא ממש חטפה שוק
והתעצבנה בגלל החזייה וכל השפריצים שעפו על הכורסא והקירות אבל בקטנה...
מסכנה כמה ניקתה אחריי, אבל קצת עזרתי לה... לא נעים... חחחחחחח
* היו קטעים נוספים שקרו לי עם בחורות ידועות יותר ופחות כאן מהאתר, על רובם דיווחתי. עם נופר הכוסית שהייתה בולפסון 48א'(עדיין פעיל או שכבר אפשר לומר ז"ל?) הייתי פעם שמה, ואחרי שני אקטים והתארגנות הפקידה נכנסת פתאום לחדר(זכור לי שהייתה ישראלית גבוהה ודי שווה כזאת
) היא שואלת אותי ברצינות תהומית:"מה עשית איתה?!" ואז צוחקת ומחליקה איתי כף
בכלל, בבית חרושת הזה היו הרבה קטעים...
לא זוכר את כולם...
* עם עימנואל מלה גרדיה 5(גם עליו אפשר לומר ז"ל?) היה לי איזה קטע באקט שהיא התחילה לרכב עליי והזין שלי כמעט נדחף לה באגרסיביות לישבן
היא קפצה ממני בבהלה וביקשה ש"איזהר על התחת שלה"
* על אלכס/מוניק/קסם ה'פנתרה המשוגעת' אפשר לכתוב ספר שלם מכל השטויות שלה אחת מהן הייתה בסוף המפגש השני שלי איתה כשכבר הייתי לבוש ופתאום הפסיכית קופצת עליי עירומה לגמרי, נתלית על זרועי ומבקשת שאישאר איתה ליליה שלם עם סקס בחינם...
כבר דיווחתי על זה בזמנו... חחחחחח
איזה מטורללת....
והיו עוד ועוד ועוד המוןןןן שטויות וצחוקים שקרו לי... פשוט לא זוכר כבר את כולם...
מקווה שנהניתם מהמקבץ שאספתי בשבילכם. לילה טוב
.
מי שמכיר את יוסף שילוח יודע שהוא המציא את המבטא הפרסי האולטימטיבי. אז המעשה היה כך:
בימים הפרא הסיטורים בזמן שעדיין הסתובבתי בין תיקתוקיות נכנסתי עם פרסייה בעלת מבטא יוסף שילוחי.
מהון להון התחלנו להתחרמן כדרך אנשים בקודש , קונדום הולבש , ולפני שעמדתי כבר לבצע את זממי , קיבלתי ממנה את ברכת הדרך במבטא פרסי לפי כל הקלישאות:
ציטוט במקור:
"תהיה עדין בזמן אתה מכניס עלי נאאאקניק."
אם כבר הזכרתם סיפורים פרהיסטוריים....
באזור תקופת הצבא נסענו כמה חברים לאילת ולקחנו חדר באיזה מלוןת
היה איתנו חבר בתול (בן 22 ) והחלטנו שמזמינים לו בחורה לגאול אותו מיסוריו....
הבחורה מגיעה, אנחנו כולנו מתיישבים מחוץ לחדר ומפנים לו את הבמה (את המיטה).
אחרי 10 דקות בערך הבחורה יוצאת והחבר שלנו אחריה עם חיוך (כזה שיש רק למי שהרגע איבד את בתוליו) כשהוא בתחתונים מלטף במעגלים את הבטן...
אני שואל "נו איך היה ?" והחבר תוך כדי התנועה הזו עם הראש המהנהן והשפתיים הקמוצות (תנועה כזו של "פפשששש") עונה "מסכנה, קרעתי אותה ! " (הבחור מצוייד באגוז קשיו....)
אחר כך הוא גם סיפר לנו שהיא התאבה בו.... אויייי תמימות נעורים......
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”