כ פוסט של שירים יפים - דף 8 - סקס אדיר

פוסט של שירים יפים

71
[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=זונה מאושרת]לדעתי, חמשת נגני הגיטרה הטובים בעולם, ולא כולם בהכרח לטעמי אם כי לא מצאתי אמן אחר שמתעלה על הכישרון שלהם או מתווכח איתו, הם, ולא לפי איזה שהוא סדר:
פרנק זאפה

סטיבי ריי ואהן

ג'ימי הנדריקס

אריק קלפטון

קרלוס סנטנה

מירב יקירתי

אסור בתכלית האיסור להכנס להכללות הללו, כי תראי מה שאפשר לפספס בדרך

[/QUOTE]

אני דווקא מאוד אוהבת את ואן היילן ומעדיפה אותם על פני קלפטון וסנטנה מתוך הרשימה שמעל, אבל בקטגורית נגני נגיטרה הטובים בעולם; אדי או וולפגנג ואן היילן או מייקל אנת'וני בזמנו, אלה עדיין לא נמצאים בחמישיה הפותחת, שוב, לדעתי קריצה
קישור לאתר הפרטי שלי:

פוסט של שירים יפים

73
[QUOTE=זונה מאושרת][QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=זונה מאושרת]לדעתי, חמשת נגני הגיטרה הטובים בעולם, ולא כולם בהכרח לטעמי אם כי לא מצאתי אמן אחר שמתעלה על הכישרון שלהם או מתווכח איתו, הם, ולא לפי איזה שהוא סדר:
פרנק זאפה

סטיבי ריי ואהן

ג'ימי הנדריקס

אריק קלפטון

קרלוס סנטנה

מירב יקירתי

אסור בתכלית האיסור להכנס להכללות הללו, כי תראי מה שאפשר לפספס בדרך

[/QUOTE]

אני דווקא מאוד אוהבת את ואן היילן ומעדיפה אותם על פני קלפטון וסנטנה מתוך הרשימה שמעל, אבל בקטגורית נגני נגיטרה הטובים בעולם; אדי או וולפגנג ואן היילן או מייקל אנת'וני בזמנו, אלה עדיין לא נמצאים בחמישיה הפותחת, שוב, לדעתי קריצה
[/QUOTE]
נגני הגיטרה הטובים בעולם זה מראש קטגוריה מאוד סובייקטיבית . מכיוון שיש לך דעה ( כמה מפתיע קריצה) יכולת לקטלג אותם מראש לפי ההעדפות האישיות שלך. יורד סנטנה לאלתרStar

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”