כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 8 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

73

אתם מבקשים פתטיות - בבקשה

אבל קודם כול הבהרה: הזנות תווסד בארץ לפני שאני אענה למישהו שאני לא מכבד.

אז אני אומר, שעם כול הבעיות לגבי סופרמן, בזמו אחרון מרגישים את האדם הכואב, לא משנה שהוא אשם במה שקורה לו.

אבל צריך להיות קשי לב, כדי לא להרגיש איך אדם בודד מתמודד מול כול תוקפיו.

פורום חשוב לו כמפלט מיום יום. זה אכזרי לרדוף בלי סוף. הוא כבר צמצם את תגובותיו.

תניחו לו.

אתם חזקים. תפגינו רוחב לב של חזקים.

לא אוסיף שום הודעה בפוסט זה. לאלה שאני כן מכבד: רימינג, קשקשתא, אש"ג, שרון ורבים אחרים - אני מבקש סליחה. ההערה למלע לא כלפיכם.

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

76
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=סמבטיון] [QUOTE=קישקשתא] מתחיל?
אני אסיים רק כשאדמין יתפכח לבסוף

ואני מאמין שזה יקרה!
[/QUOTE]

כנראה יש לנו אדמין שאוהב גם בדיחות לא מוצלחות
[/QUOTE]

למרות שאני מסכים עם כול ההבחנות של קשקשתא, רימינג ואש"ג, למרות שאותי אישת סופרמן לכלך ללא שום התגרות מצידי, אני נגד סילוקו מהפורום.

דעתי כמו דעה של אוהב סבתות, שבמינון הנוחכי סופרמן נותן צבע להרבה פוסטים.

אני למשל מאוד נהניתי שקראתי תשובתו לידידי סופרלהטיב, האם הוא יכול לראות סרטים מעל גיל 16. תשבתו הייתה: יש לי עיניים של רנטגן.

לדעתי המצב של היום הוא עדיף. סופרמן ימשיך להגיב (הוא הרבה יותר צנוע מאז שהבין מה טיב יחסיו עם קשקשתא) אחרים יגיבו נגדו אם ירצו.

הוא כמו שרון חשובים לפורום.

(לציניקאים אני מציע אפילו לארגן תחרות בינם)חיוך

(מענין דרך אגב, מי מהם יותר צעיר?)

וכמו שלא מתנפלים אלי עם טעויות כתיב, לא צריך לתקוף על ניסוח לא מוצלח של סופרמן, הרי ברור שהוא התכוון להמאיון העליון
[/QUOTE]

בהחלט התכוונתי למאיון העליון,טעיתי אף אחד לא מושלם רק עניתי למישהו וכולם פתאום תוקפים ורק אותי,אך אם זה היה מישהו אחר לא היו נכנסים בו כך,ולא נכנסים אתו לדקויות,בכל זאת עברו כמה עשרות שנים מאז שסיימתי את התיכון בכי
ע"אאצבע למעלה

נ.ב
לע"א עניתי לך(בתגובה חריפה להזכירך) רק כאשר, החלטת להמליך את קיש לסגן המנהל של הפורום,ולדעתך האדם החכם ביותר כאן (מה שממש לא נכון) ואותי המלכת לליצן החצר אני מציע שתפתח גם פוסט תחרותי על האדם החכם ביותר בפורום ועל פיו נוכל לבחון האם קשקוש הוא האדם החכם ביותר כאן מבין ר"מ,גאנר,סופרלה-טיב,אוסקר ויילד,ואיינשטן זה צפוי להיות מעניין ..
.NOW THAT, IS SOMETHING I WOULD LOVE TO SEE

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”