כ דגימות בחיי הנשואין - דף 8 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

71
[QUOTE=ploni]תודה לכולם ותודה על הטיפים.
אך עדיין אבקש שתנסו לענות על השאלה שבגללה פתחתי את השרשור (ולא "האם זה נחשב לבגידה") :

מעתיק מלמעלה בפעם השלישית ;) :
מה היתה הרגשתם לאחרי הפעם הראשונה? האם הרגשתם חרטה? האם זה גרם נזק או שבעצם טרם לחיי הנישואין?
אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו?
וגם מעניין לדעת לאחר כמה זמן כנשואים התחלם

תודה!
[/QUOTE]
בהוקרה למשהי מאוד מיוחדת אענה לך בסיגנון שלה:
לא הרגשתי
לא
כן ולא
לא , די אתה חופר,
מה זה קשור

דגימות בחיי הנשואין

73
רימינג - התבלבלת. זה עדיין לא סופרלץ. סתם עובר אורח תמים (לעת עתה), שלא שוכח לשים סימני שאלה בסוף משפטי שאלה.
לרוע מזלו, הוא נפל על האזניים הכרויות של "אחים שלו טפשים" המשועמם, שהשומן העודף גלש לו לגולגולת ועשה לו הפרדת כוחות בין האונות.
התוצאה - כתיבה מבולבלת, מנותקת מהקשרה תוך הקפדה חולנית על מענה לא ענייני לכל שאלה.
עכשיו ברצינות, למה אתה מתעלל בploni עם תשובות שמגיעות רק לmomi25? קריצה
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

76
לרוע מזלו הוא נפל על מר נפוח השקרן שמספר לנו כמה נפלא לו בחיים וכמה שלם הוא עם בחירותיו בעוד שכתיבתו מעידה כמה לא ועד כמה הוא אדם אומלל ומתוסכל שמוצא פורקן לתסכולו בתיקון שגיאות כתיב בפורום של צריכת מין בתשלום.Dead

[QUOTE=gunner]

רימינג - התבלבלת. זה עדיין לא סופרלץ. סתם עובר אורח תמים (לעת עתה), שלא שוכח לשים סימני שאלה בסוף משפטי שאלה.
לרוע מזלו, הוא נפל על האזניים הכרויות של "אחים שלו טפשים" המשועמם, שהשומן העודף גלש לו לגולגולת ועשה לו הפרדת כוחות בין האונות.
התוצאה - כתיבה מבולבלת, מנותקת מהקשרה תוך הקפדה חולנית על מענה לא ענייני לכל שאלה.
[/QUOTE]

דגימות בחיי הנשואין

77
הרפלקס הבלתי מתפשר של "אחים שלו אומללים" לענות ולהגיב על כל צביטה והקנטה. סיפור חייו.
עצמת התגובות החוזרות שלך "אחים שלו טיפשים", מעידה שנכנסתי לך בין העיניים ואפילו קצת הכאבתי... צחוק
טוב, האמת שזה באמת לא פייר להתעלל ככה בגווייה וזה גם לא כל כך כוחות לרדת על מישהו שמתגובותיו (שלא לומר מכינויו בפורום), ניתן להבין שהוא אינפנטיל וגם די מאותגר שכלית.
לקרוא לי שקרן מבלי להכיר אותי ומבלי יכולת להוכיח שאני אכן משקר במשהו, יש לזה שם (ממש קשה לך עם אדם שמעיד על עצמו שטוב לו והוא שמח בחלקו, אה?):
זה מה שחלק מהפוליטיקאים אצלנו עושים - זורים חול בעיניים.
דרך אגב, אולי תסביר לפורום הנכבד מדוע אתה מתהדר בתואר "מדווח סקס פעיל על דרך המלך"? זה גובל בהונאה, לא?
נו, אתה כל כך ילדותי שבטח תסביר שסיפורי סבתא על מועדוני FKK זה גם דיווח על דרך המלך.
עוד משהו קטנטן, היה מכבד אותך הרבה יותר לו היית מגיב לגופו של ענין או לגופה של דעה ולא מזנה עצמך לביקורת לגופו של אדם שאין לך מושג מיהו בכלל. אבל כבר הוכחת בסוגיית שרון כמה נמוך האינטלקט שלך. חתימתך מעידה על טיבך וטבעך.

gunner2012-11-30 18:38:53
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

80
[QUOTE=gunner]

[/QUOTE]

גאנר מיי דיר, אני מבין שאתה רוצה אל ליטרת הבשר של JOHN DOE , או שמע Joe Bloggs במקרה שלך, בשלמותה.
אני מפרגן....קריצה

דרך אגב, נחה עלי הרוח אתמול ויצא לי לענות על אחד מהסקרים הללו שבהם המלך ביביהו מבקש לבחון עד כמה הוא אהוב.. היה לי כיף..צחוק חבל שלא יכולת להנות יחד איתי. בין היתר, נשאלתי מה לדעתי על מקום/חפץ המסמלים את מדינת ישראל כפי שמגדל אייפל מסמל את צרפת.... קישקשתא, תמונת הניק שלך שימשה לי כהשראה בזמן שעניתי על השאלה הזאת. תודה!!

ואי אפשר בלי תשובה לשאלתו האחרונה של פלוני : במקרה שלי זה לקשר/ לא לנישואין אך הרעיון הינו הך. נסה להבין את מילות שירו של סטינג הגדול:
IF YOU LOVE SOMEBODY, SET THEM FREE

רימינג מעשי2012-12-01 00:34:23

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”