כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 72 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

711
[QUOTE=superman1979]
ולמה לעזעזאל אתה חושב שאתה מרים אותו,וההתנצחויות שלך אינן מהוות 'מטרד' צחוק
אגב
יש לך את אחשל"ג שעושה לך רימינג,לא מספיקOuch..אוי אוי הקנאה,חמדן!
קרפדה,ד"א אתה צוחק מהבדיחות של עצמך,יפה
מוחא כפייה
[/QUOTE]
'למה אני חושב שאני מרים אותו' מאותגר שכמותך? 'יהללך זר ולא פיך', מכיר?
[QUOTE=מוסלי]
קישקשתא, ללא ספק המדווח הכי אמין ופעיל כאן כיום

[/QUOTE]
ציטוט של המטפל שלך (שעוזר לך להרוס את הפורום)! Dead
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

712
קישקשתא,

זה שאתה מעלה ציטוטים שלי מלפני חצי שנה ומדביק אותן לאן שנוח לך רק מוציא אותך מניפולטור ומראה על האובססיה הגדולה שלך כלפיי.

תבין... מה שהיה אתמול, כבר לא יחזור היום. ככה זה בחיים.
אין טעם בנוסלטגיה הזולה הזו

713
וכי משהו השתנה בכמות הדיווחים שלי או באמינותם בחצי השנה הזאת? קריצה
אתה יכול לא לאהוב אותי בתור בן אדם, בתור משתמש.
אבל את הדברים שכתבת לפני חצי שנה, כתבת על הדיווחים שלי ועל אמינותם! Tongue
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

715
סופרמן נהיה ממש חרמן, הוא עף בשמי הארץ ופתאום הוא רואה את פקושה ואוקטביה כותבים ביחד את סיפור הפנטזיה השבועי לפורום. הוא מחליט לבסוף לזיין את אוקטביה מהר שהיא לא תרגיש ולעוף משם, הוא עף למטה במהירות מזיין גומר ועולה לשמיים ועף. בינתיים השניים למטה מנהלים שיחה ואוקטביה שואלת את פקושה : תגיד לי מה זה היה ? אומר לה פקושה: וואלה לא יודע, אבל מה זה שורף לי התחת. בכי

צחוק צחוק צחוק צחוק

ותודה למי ששלח בפרטי - המשיכו לשלוח! מוחא כפייה

נ.ב - סליחה מראש על השינויים הקלים שעשיתי בהלצה... קריצה

716
בינתיים מי שאובססיבי הוא בטח לא אני,ראה: את הודעתו של מוסלי
אגב ,שים לב לאיזו סוג של תקשורת גרמת..רמז קרא שוב את הודעתך האחרונה
, ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
צחוק

superman19792012-09-28 23:05:28
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

718
[QUOTE=טמאגוצ'י1979] ראסטי ידידי , אכן יש התעוררות והשאיפה שלי ואני מאמין של כולם כאן היא.. שלא ירחק היום בו כל משתמש (בז'אנר הזה) כאשר יפתח את הפורום יוכל להנות מקריאה של יותר מדיווח בודד בכל יום וגם לשתף בחוויותיו וזיכרונותיו.
מוחא כפייה
[/QUOTE]

בכדי שיהיה לי יותר על מה לשאול שאלות...

קישקשתא2012-09-29 13:07:46

719
[QUOTE=פררו רושה]

[QUOTE=קישקשתא]
סופרמן נהיה ממש חרמן, הוא עף בשמי הארץ ופתאום הוא רואה את פקושה ואוקטביה כותבים ביחד את סיפור הפנטזיה השבועי לפורום. הוא מחליט לבסוף לזיין את אוקטביה מהר שהיא לא תרגיש ולעוף משם, הוא עף למטה במהירות מזיין גומר ועולה לשמיים ועף. בינתיים השניים למטה מנהלים שיחה ואוקטביה שואלת את פקושה : תגיד לי מה זה היה ? אומר לה פקושה: וואלה לא יודע, אבל מה זה שורף לי התחת. בכי

צחוק צחוק צחוק צחוק
[/QUOTE]
חיששתא היה ממש חרמן. החליט ללכת לדגום. מזיין מזיין מזיין לא מצליח לגמור.

"נראה לי הגיע הזמן לזייף אורגמה" חושב חיששתא.

בשמי הארץ עף סופרמן. הוא מרגיש חרמן וחושב את מי לזיין. פתאום הוא רואה את חיששתא מזיין מישהי.

סופרמן מתחרמן על הטוסיק המהבהב של חיששתא ומחליט לזיין את חיששתא על כל הזיונים שהוא מקבל ממנו

בפורום. צחוק

הוא עף למטה במהירות, מזיין, גומר, עולה לשמיים ועף.

חיששתא ההמום מנהל שיחה עם עצמו: "מה זה היה? מה זה שורף לי התחת בכי הרגע זיינו אותי בתחת??!" Shocked

אבל וואללה למי אכפת, איזה גמירה מטורפת חוויתי עכשיו ולא הייתי צריך לזייף אורגזמה" Tongue

[/QUOTE]

וגר זאב עם כבש , ולבלר מושתן עם לץ מאותגר ירבץ.צחוק

ספ"קוש משהו הרשה לך להסתובב ללא רצועה מחוץ לפוסט היעודי שלך? אני לוקח בחשבון שאני פונה עכשיו לייצור שכבר מזמן איבד את חוש המידה בין אמת לבדיה, אבל זיופים בכלל, וזיופי אורגזמה בפרט , שייכים לתאגיד , MIND YOU.

מרוב יוגורט שיוצא מהמנוש של הקרחוניקית שלך לאחרונה , איבדת כל מידה לגבי אביונה ( גגל סופרמן ,גגל) אמתית מה היא.
טוב , אולי לא יכולת לאבד משהו שלא היה לך לפני כן.צחוק

רימינג מעשי2012-09-29 14:27:12

720
[QUOTE=superman1979] ראסטי ידידי , אכן יש התעוררות והשאיפה שלי ואני מאמין של כולם כאן היא.. שלא ירחק היום בו כל משתמש (בז'אנר הזה) כאשר יפתח את הפורום יוכל להנות מקריאה של יותר מדיווח בודד בכל יום וגם לשתף בחוויותיו וזיכרונותיו.
מוחא כפייה
[/QUOTE]

אמר הלץ המאותגר שכתב מעל אלף שש מאות הודאות במשך שנה ( HAS IT BEEN THIS LONG) שכולן כלום וממשיכות להיות שום דבר למרות שיש מי ששוקד לערוך אותן עכשיו.

רימינג מעשי2012-09-29 14:14:36

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”