ייאלה ברצינות מי בא לכנס?
שרון באה איתי בשביל הקטע.??.......
כ
שרון מירב ורדהד תרימו את הכפפה ובואו לכינוס!
אם אתם באות אני מבטיח להיות שם!!!
אם להתיחס ברצינות לחלק הראשון בפוסט הזה...בתור סטודנט למשפטים חלק משמות הנואמות מוכרים לי היטב, יש שם אחת לפחות שעלולה להפתיע את רובנו. ככל שאני יודע, הדעות של השופטת המוזכרת הן לא תמיד העמדות המקובלות. זה יכול כמובן ללכת לשני הכיוונים.
חוץ מזה, באמת שאני שוקל להגיע לשם.
לחלק השני של הפוסט אני אמוד רוצה להתיחס, אך אפילו בנדודי השינה שתוקפים אותי כרגע אין לי כוח לזה, התיחסות תגיע בהמשך, רק ברצוני לציין שכמה חברים כאן מראים צדדים מאוד מעניינים ושוברי סטיגמות, וגם הומור משובח.
בכלל, ח"ח לבנות על ההומור הנהדר.
הצלחנו להיסחף לדיון שמזכיר קצת במאפייניו (לא בדיוק אבל בערך, בים, בם, בום) את "המידה הטובה VS הליברטיניות" (כן נימרוד M- סיימתי את הספר שהבאת לי...) ולהלן קטע שמוקדש לכם, מתוך "ז'וסטין או ייסוריה של המידה הטובה" מאת דה סאד:
"ללא ספק הדבר המגוחך ביותר בעולם, תרז יקרה שלי", כך אמר לי קלמנט, "הוא הרצון להתווכח על נטיותיו של האדם, לסתור אותן, לגנותן או להענישן, אם אינן עולות בקנה אחד עם חוקי הארץ שגרים בה או עם המוסכמות, ובכן מה! הבריות לעולם לא יבינו שאין בנמצא סוג של נטיות, מוזרות ככל שיהיו, נפשעות כפי שהן נתפסות, שאינו תלוי בסוג הארגון שקיבלנו מן הטבע! ומשקבענו זאת, הריני שואל אותך, באיזו זכות יעז אדם לדרוש מן האחר לתקן נטיותיו או לעצב אותן על פי הסדר החברתי?"
כמובן שאני לא תומכת בדמותו של הנזיר קלמנט שבמסווה של איש אלוהים וקדושה בחר לאנוס, לחטוף, להתעלל ולרצוח (את התיאורים עצמם אהבתי...) בשם הליברטיניות אך באותה הנשימה אומר שברור לי שיש אנשים שונים לגמרי בעולם ובלתי אפשרי להתווכח עם ההגיון שמנחה אותם בחייהם- כל עוד הדברים נעשים בצורה בטוחה, שפויה ובהסכמת שני הצדדים...
פשששש: "הבעת דיעות מנוגדות למקובל,הפיכת הכיסאות על יושביהן וריסוק מוסכמות חברתיות שעליהם מושתתת החברה האנושית והמירקם המשפחתי...." מילים גדולות ומה בהם?
- מכיוון ש"הזנות הייתה דבר מקובל בתרבויות רבות והיא עתיקה לפחות כימיו של הספר הראשון בתולדות האנושות" (תודה לויקיפדיה) אין כל צורך להמשיך ולסנגר עליה כאן ועכשיו....
- מה שכן, בקריאה יותר עמוקה, בעיקר כאשר מכירים את הנפשות הפועלות ואת הנושאים שבנדון ניתן מייד להבין שאין כל צורך שמי מאותם אנרכיסטים בעלי דיעות מתקדמות וחתרניות יגיע אל הכנס מטעם הפורום הידידותי והתומך שלנו, בעיקר משום שבעלי דעות דומות ורדיקליות לא פחות ינאמו שם.
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”