נו באמת מקסמקס. היא הגיעה לפורום סקס על אנשים שמדווחים על ביצועים עם זונות. מה זאת אומרת נפלה בתמימות? מישהו הכריח אותה להירשם לאתר? מישהו הכריח רשום הודעה? לא. היא יכלה בקלות לפנות לפורומים אחרים הרבה, אבל הרבה יותר "עדינים" ולמצוא שם את מה שהיא מחפשת. זה פשוט מנטליות ישראלית, הכביכול הנה עכשיו אני מסכנה, תראו מה עשיתם לי. היא נכנסה לפורום הזה בידיעה, היא פרסמה הודעה, אף אחד באמת לא הכריח אותה לעשות את זה.
נכון שמאחורי כל ניק מסתתר בן אדם והרוב הגדול של האנשים מתייחסים ומדברים בצורה יפה אחד כלפי השני בפורום (גם בזכות ההנהלה החזקה). היא נעלבה מאנשים פה שפיקפקו שהיא לא אמיתית. אף אחד לא ציפה שמישהי תעשה דבר כזה בפורום כזה. כמו שציינתי קודם, יש המון פורומים אחרים הרבה יותר נורמלים לבקשה כמו שלה. אחרי שפיקפקנו בה היא התחילה לפתוח את הג'ורה שלה (ישראלית כבר צייניתי)...
אז לדווח היא לא רוצה, שידווחו גם היא לא רוצה, לנהל דיון רציני בלי ניבולי פה היא לא רוצה, אז היא קיבלה את מה שהיא רוצה אז מה לעזאזל היא עושה פה חוץ מאשר לצטט אנשים ולנתח אותם על כל מילה.
סקרנית...אני מבקש בשם הפורום, צאי מפה בדיוק כמו שנכנסת.
ולמסטר - בהתחלה אמרת לסקרנית לדווח ופתאום נבהלת והתחלת להתגונן בכך שאנחנו לא מבינים ותקועים בפורום וכו'...אז אם אתה טוען שזה בזבוז זמן לדווח ואם אתה טוען שאנחנו מטומטמים שאנחנו תקועים פה, אז מה אתה עושה פה? גם אתה מוזמן לצאת מפה בדיוק באותה דלת שסקרנית נכנסה.
באופן כללי הפורום מתנהל ומנוהל בצורה מדהימה. רובם של האנשים פה מתנסחים ברמה גבוהה מאוד (אבל ברמה ספרותית גבוהה) וכמעט ואין פה ניבולי פה וצריך להמשיך ככה.
משום מה שכל פעם שנכנסת אישה לפורום, מתחיל פה בלאגן (ואני לא מדבר על הפורום הפרסומי שאני חושב שהוא נהדר).
meninblack2010-2-25 9:8:16