אמנם בתדירות נמוכה ובצענה , והפרסום ברמת העיקרון מיועד לקהילה הרוסית , או לתיירים בעלי מנטליות אירופאית ..
אני משוכנע , שחשיפת יתר וחלוקת מ"ס הטלפון שלה לכל הפורום - תגרום לה עוול , וזה עניין של זמן עד שהיא תישרף ותרד למחתרת . היא פשוט לא בנוייה להתנפלות מאסיבית , והיא עשוייה להיבהל מעומס כבד של טלפונים .
אני אישית מיציתי אותה לחלוטין - אחרי שדפקתי אותה 3 פעמים , ובאמת שהכל על הזין שלי כי בסה"כ מדובר בזונה !
ןהיא לא מעניינת אותי יותר .. המשחק הוירטואלי כבר מזמן הסתיים מבחינתי , אז ככה שזה יכול להוסיף חיים חדשים לפוסט
הזה שכבר מזמן נכבה .
ל- gunner ... - יכולת להגדיל יותר את האותיות - באמת שלא שמתי לב שיש לך את הטלפון שלה .
אני לא מבין מה גרם לך להתהפך עליי , ולהיות נגדי ... תמיד חשבתי שיש ביננו קשר וירטואלי קרוב ודיי חברי ....
תמיד שמחתי לעזור לך בהודעות פרטיות , וכל מה שביקשת ממני - תמיד קיבלת . תמיד עזרנו אחד לשני , ושיתפתי אותך בדברים
אישיים , שלא שיתפתי אחרים . היום אני מגלה את הפרצוף האמיתי שלך , אחרי שירקת לי בפנים מול כל הפורום - תודה .
מאוכזב ממך מאוד , ומבחינתי אתה מהיום נחשב אצלי לבוגד .
ולפחות תוריד מהניק שלך את האייקון של ארסנל - אחרי השמינייה שקיבלתם אתמול מהשדים האדומים

אתה מבייש את הפירמה !
אה, ושיהיה לך לבריאות אצל לינה .