כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 89 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

882
[QUOTE=רימינג מעשי]

נהדר קישקשתא,
אולי כדאי להפוך אותו ליו"ר החדש של התאחדות לכדורגל. יותר נזק ממה שיש שם הוא כבר לא יוכל לעשות.

[/QUOTE]

[QUOTE=קישקשתא]

כמו שאוהב סבתות ציין - רשום בצורה מפוקסת (תמנע מלכתוב בפורום כשאתה מסטול, הכי חשוב).

[/QUOTE]

[/QUOTE]

ריימיק ,אני לא אוהב כדורגל אינני גאנר

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

883
[QUOTE=superman1979]
ריימיק ,אני לא אוהב כדורגל אינני גאנר
[/QUOTE]
אם כבר מזכירים את gunner, אז הוא ביקש ממני למסור לך ש :
[QUOTE=gunner]קומיקס - אוויל משריש אתה לא תהיה.
אתה כבר.
התגובות שלך כל כך ילדותיות וכל כך איפנטיליות שכמו בחתימה של קישקשתא, זה מבאס להגיב לך.
זה פשוט לא כוחות.
צמצם את עצמך למינימום. נהיית מפגעון סביבתי.
בהתחלה היית חינני. זה המשיך לטרחני ועכשיו זה פשוט סרחוני.
אתה לא משעשע.
אתה לא מאתגר.
ההברקות שלך דהויות מרוב בלייה.
ההתנסחות שלך מאתגרת (אולי מורה נחשלת ללשון).
התרומה שלך דלה.
הרוח שאתה מביא, רעה היא.
בקיצור, ברוח השיר של להקת אפליקציה "חברים וכסף"
אז "קומיקס והפורום - לא הולך ביחד" ואולי הגיע הזמן שתיזום התנדפות עצמית?
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

884
מיהו רב החובל,שחייליו נטשו את ספינתו כמו 'עכברים אשר נמלטו מספינה שטבעה' ? ביצה מקושקשת שכמותך,כל מה שיש לך זה רק

לדווח על שמנות,ולקשקש בפוסט הזה אצבע למטה

מי שיענה נכונה יזכה בסברס קוצני ,ה יש תשובה..

superman19792013-07-12 23:00:00

885
[QUOTE=superman1979] כל מה שיש לך זה רק

[/QUOTE]
ואתה מאשים אותי שאני מקשקש בפוסט הזה? כועס דווקא אותי? כועס יש רק אשם אחד כועס רימניג מעשי!!! כועס

זה הוא שפתח את 'הפינה' הזאת!!! כועס לא אני!!! כועס כולנו מריונטות המופעלות ע"י רימינג מעשי!!! כועס

רימינג מעשי - אני פונה אליך בקריאה נרגשת!

[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=superman1979]גאנר אני מכבד אותך,ולא קורא לך במילות גנאי,אף על פי שאני יכול
אז תרגיע עם הדיבור,המלוכלך הזהאצבע למטה,רימינג
תודה על הקישור,רק ציינתי עובדה אשר הייתה רשומה גם בעיתון ידיעות אחרונות יכול מאוד להיות שהעיתון טעה
כאשר פרסם תכנים לא מדוייקים
בכל אופן רימינג אתה צודק(רק אתה יכול למחוק את הפינה המיותרת הזאת,מחק אותהעצוב) ואם אפשר בלי "פיזור הברכות שלך",גם אני יכול Evil Smile

[/QUOTE]
מה בדיוק אתה יכול!! אני מאוד ממליץ לך לאסוף את שאריות הכבוד העצמי שעוד נותרו לך ולחזור למחילה. אני אולי פתחתי את הפינה, אבל אתה הוא זה שמככב בה. בחיי שניסיתי להיות אנושי אתך, פשוט ללא נבוט אתה לא עוצר. עד שלא תגמל הפינה נשארת.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

886
קשקשן, ממש 'חסר אונים' אתה .. מסכן ..אובד עצות אשר פיו וליבו אינם שווים,אז מה בעצם את להגיד שאתה '1 לובה' עושה משלוחה ?
ומופעל רק כאשר רימיקס מלקט אותך ?

ומי זה 'כולנו' גם אתה סובל מפיצול אשיות דו-קוטבית כמו אחשל"ג צחוק

'חופר גומץ בו יפול ופרץ גדר ושיכנו נחש'

איזו היתממות, ירחמון מן השמיים, H-E-L-P !

superman19792013-07-12 23:55:48

887
[QUOTE=המשוטט האדום]
קישקשתא

המציל הזה הוא מארץ הדודלים

שמת לב?
[/QUOTE]
בוודאי ששמתי לב דודל קריצה - בפורום תמיד יהיו/יש ויהיו דודלים - כפי שהתותחן ציין בעבר:
[QUOTE=gunner]
כנראה שבפורום הזה אין ואקום...
[/QUOTE]
במיוחד עבורך - הכנתי מצגת קטנה, של ארבעת הדודלים הכי גדולים שכיכבו/מככבים בפורום: קריצה

דודלים

889
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=superman1979] כל מה שיש לך זה רק

[/QUOTE]
ואתה מאשים אותי שאני מקשקש בפוסט הזה? כועס דווקא אותי? כועס יש רק אשם אחד כועס רימניג מעשי!!! כועס

זה הוא שפתח את 'הפינה' הזאת!!! כועס לא אני!!! כועס כולנו מריונטות המופעלות ע"י רימינג מעשי!!! כועס

רימינג מעשי - אני פונה אליך בקריאה נרגשת!

[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=superman1979]גאנר אני מכבד אותך,ולא קורא לך במילות גנאי,אף על פי שאני יכול
אז תרגיע עם הדיבור,המלוכלך הזהאצבע למטה,רימינג
תודה על הקישור,רק ציינתי עובדה אשר הייתה רשומה גם בעיתון ידיעות אחרונות יכול מאוד להיות שהעיתון טעה
כאשר פרסם תכנים לא מדוייקים.

בכל אופן רימינג אתה צודק(רק אתה יכול למחוק את הפינה המיותרת הזאת,מחק אותהעצוב) ואם אפשר בלי "פיזור הברכות שלך",גם אני יכול Evil Smile

[/QUOTE]
מה בדיוק אתה יכול!! אני מאוד ממליץ לך לאסוף את שאריות הכבוד העצמי שעוד נותרו לך ולחזור למחילה. אני אולי פתחתי את הפינה, אבל אתה הוא זה שמככב בה. בחיי שניסיתי להיות אנושי אתך, פשוט ללא נבוט אתה לא עוצר. עד שלא תגמל הפינה נשארת.
[/QUOTE]
[/QUOTE]

מה אתה רוצה ממני קישכועס זרקת עוגייה בכיוון שלו ונתת לו מחמאות אז עכשיו הוא מלא בסוכר, הפך לסופר-הייפר וכותב שטויות ללא הרף. אתה מרוצה מעצמך עכשיו!!!! רק נבוטים עובדים במקרה שלו . נבוטים!!! בלי 3 באמפות וירטואליות לראש בכל יום הוא גם לא נרדם.

לסגור את הפינה!!!! השתגעת!! אתה רוצה שסופר- הייפר יהפך לסופר-טרול השולח סופר-שאלות עד סופר-אין סוף.

no super-fucking way superficial questions will supersede clarity

ריימיק B.T.W: WHAT THE HELL IS
עוד פעם סופר-תוי בלבלה?

רימינג מעשי2013-07-13 00:47:57

890
לא ריימיק,רימיקס ממש לא התבלבלתי,ניראה לי שאתה זה שהתבלבל ועיניך לא רק שאינם רואות טוב(אלא דווקא מצוין) ,אם כי אוזניך גם

לא בשיא,סגור את הפינה מיד!!

יצור חסר תועלת שכמותך כועס,אוקי אז תמשיך להתחרמן 'מביקורות' וכתיבת פוסטים כאלו,הרי גם ככה כבר אתה לא 'מציאה' בגילך המופלג

Dead

superman19792013-07-13 01:22:25

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”