כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - דף 10 - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

92
לא זוכר אם דיווחתי על כך , (ואני לא מדבר על קארין) בהר ציון 57 מירחבתי שם מבוגרת עם שיער שחור קרה ,,, העיניין הוא כשהוזזתי אותה לגמור בחוץ , היא שאלה "למה אתם לא גומרים ביפנים?" (אתם קולטים , היא לא שאלה למה אתה לא גומר ביפנים / למה אתם)
מאז בפעם האחרונה שראיתי אותה , היא נתנה לי מבט של "התגעגעתי לזין שלך") .

גם ככה אני רק כשאני ממש חרמן ואין משהו אחר אני מזיין מבוגרות ומלאות.

לא זוכר ממש את השם , אבל אם לא אשכח וייצא לי להיות שם , אברר אם משהו ישאל..

חג שמח!!

עכשיו אני חושב לשנות את הכינוי שלי ל " מר-דיק , הצדיק"
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

95

פעם אספתי מישהי מהרחוב לחפוז באוטו גילית באמצע שיש לה כוס שעיר בטרוף אחרי החפוז שואלת אם יש אפשרות לתת לה טרמפ אני הלקוח האחרון להיום בדרך מדברים שואל אם יש אפשרות להזמין אותה לקפה אומרת אתה חמוד רוצה לבוא אלי לקפה אמרתי לה אין לי כסף לזה אומרת לא צריך כסף עולה אחרי הקפה באה למזמז אותי אומר לה קודם יש משהו שחייבים לעשות צריך לטפל בשערות למטה אומר לה כוס חלק זה יותר יפה ונוח גם לשאר בקיצור גילחתי לה אחרי זה סקס מטורף של שעתיים

97

בפעם הראשונה שהלכתי לבודי מסאג' נכנסתי עם מישהי עם חזה בינוני על גבול הגדול, ההתהפכתי אחרי המאסג עשתה בודי התגלשה הכל מהכל,לקרת הסוף התיישבה על רגלי מולי קרוב לחבריקו והתחילה לעשות ביד במשך דקות רבות ולא יצא כלום אמרה לי לעזור לה אמרתי אין בעיה, התחילה לשחק עם עצמה ואחרי דקה יצא טיל ישר לפנים שלה אין דברים כאלה, והיא כולה מתבאסת למה לא אמרתי לה חחחח נקרעתי לה מצחוק.

היה לי עוד קטע מצחיק גם בעיסוי שביקשתי מקלחת ביחד בסוף הטיפול (היא לקחה בגדים כדי להתלבש בסוף), התקלחנו ליטופים נגיעות ביקשתי שתעשה לי בנוסף ביד, התחילה אחרי דקה שתיים אני אומר לה זהרי תזיזי אותו מהכוס שלך למה אני עומד לגמור, אחרי כמה שניות גמרתי וכל הזרע התאסף לו מעל הכוס והיא יצא לנגב וניגבה את הזרע וליד היה מגוונים וגם השאירה שמה את הבגדים לקחה את התחתונים בטעות ונגבה את הזרע בלי לשים לב שזה לא מגבון חחח....

98
היינו במסיבת רווקים הזמנו 3 מסז''סטיות .וילה מטורפת של חבר אחרי כמה דקות של מס'ז הסתובבתי אלייה התחלנו להתנשק. היא לא הפסיקה להגיד לי שהיא מעולם לא הרגישה ככה . אני זרמתי איתה כי באמת קלטתי שהיא בקטע של מס'ז פתאום אני מוצא את עצמי שוכב איתה בלי קונדום בטירוף אחריי שעה חברות שלה התחילו לדפוק בדלת לראות שהכל בסדר .יצאנו מהחדר הם הבינו מה קרה היא אמרה להם שהיא נשארת איתי הלילה וככה המשכנו 6 מספרים כל הלילה .בנוסף לכל היא הייתה חולה על אנאלי .בכל מקרה לקצר עיניינים נשארנו בקשר עוד שנה אחריי למפגשים מזדמנים .היה מדהים אני מתגעגע לתקופה הזאת אפילו שבדיוק עכשיו עברו 5 שנים
לתת לה להרגיש אישה

99
לי יש חבר טוב שתמיד היה "ביישן" והתקשה להתחיל עם בחורות.
אמרתי לו בוא נלך למכון תעשה איזה פמפום וזה ישחרר אותך (הוא היה בתול בן 27).
נכנסים למכון הוא משלם כסף בוחר לו בחורה נכנס איתה לחדר.
אני בוחר לי מישהי אחרת ונכנס איתה לחדר,אחרי 10 דקות גמרתי ויצאתי החוצה.
יושב ומחכה ומחכה ומחכה אחרי חצי שעה שהבן אדם מפרק לזונה את הצורה הוא יוצא בוכה.
אני אומר לו:
מה קרה למה אתה בוכה?
אומר לי החבר:
לא הצלחתי לגמור אני כנראה הומו.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”