כ גלעד שליט - דף 10 - סקס אדיר

גלעד שליט

91
זה מזכיר לי שידידנו אסף33, כשפנה אלי, חשב משום מה שאני בן למעלה מ- 55...

ואז שאלתי אותו: האם זה בגלל סגנון הכתיבה שלי, או בגלל שבחרתי לי את הכינוי "אבשלום"? ( ואם הייתי אברי גלעד, הייתי קורא לעצמי "אב-לשון", כדמותו ב"מה יש" המיתולוגית בגל"צ עם ארז טל, בפרודיה מעולה על אבשלום קור ).
מחפש את הדבר האמיתי!

גלעד שליט

92
מה שבטוח זה שסופרמן הביןקריצה
אך דוד ויצטום איש מיוחד,ואיך אפשר בלי יעקב אחימאיר ושרי רז בלעדיו רואים עולם לא היה מעניין,הכי תותח זה אהוד יערי מדיוק וחד כתער!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

96
אענה בקצרה על הסוגיות מכיוון שכמעט אם לא כל מה שהועלה פה נכתב גם בטור של בן דרוד ימיני.
קודם הבנתי שסופרמן לא התכווון אליי ולכן לא נפגעתי אז אל דאגה :)
לגבי שאר הטענות. בן דרוד ימיני-אני לא חושב שהוא שמאלני אבל זה לא משנה. אני לא מגדיר את עצמי שמאלן או ימני בכל נושא שיש לי דעה מסוימת לפעמים זה כמו השמאל ולפעמים כמו הימין. את יאיר לפיד גם אני מאוד אוהב לקרוא. יש לו טורים יפים והוא מעניין. אגב את העניין של השטיפת מח יאיר לפיד גם העלה והוא אמר במופרש שלדעתו אם כל ערב שישי במקום לעשות כתבה על גלעד והמאבק היו עושים כתבתה על מחבל אחר דעת הקבל היתה שונה.
לגבי נחשון וקסמן, הכוונה היתה שאפילו מבצע כמו שעשו לנחשון וקסמן היה עדיף על העיסקה הנוכחית אבל כנראה שהיו דרכים אחרות כמו שבן דרור כתב בטור שפירסמתי (לחץ מדיני בעיקר).
יש משפט שאומר "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" אז כנראה יש דברים שביבי רואה ואנחנו לא אם הוא הסכים לעיסקה כי הוא כאמור התנגד בתוקף אז כנראה קרה משהו ששינה את דעתו שאסור לנו לדעת. יכול להיות שיש משהו סודי כמו למשל מערכת בטחונית חדשה או משהו בסגנון שמנטרלת את איום המחבלים המשוחררים. זאת סתם השערה אבל הכוונה ברורה אני חושב.

גלעד שליט

97
[QUOTE=לופין]
יש משפט שאומר "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" אז כנראה יש דברים שביבי רואה ואנחנו לא אם הוא הסכים לעיסקה כי הוא כאמור התנגד בתוקף אז כנראה קרה משהו ששינה את דעתו שאסור לנו לדעת. יכול להיות שיש משהו סודי כמו למשל מערכת בטחונית חדשה או משהו בסגנון שמנטרלת את איום המחבלים המשוחררים. זאת סתם השערה אבל הכוונה ברורה אני חושב.
[/QUOTE]

או שאולי מדובר בבחירות הקרבות?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גלעד שליט

99

גם אני אוהב את יאיר לפיד, אבל מה ש"גאנר" לדעתי מתכוון זה שלא חוכמה לאהוב אותו, כי הוא איש שכמעט כולם אוהבים ( בכל זאת לא הייתי קורא לו "בדרן" ). הוא איש שקל להתחבר לדעות שלו, מה שנקרא "מיין סטרים", מנחה את האירוע של יום הזיכרון, וכו'. בניגוד לבן דרןר ימיני ש"מושך אש" מכיוון שהוא מביע דעות יותר קיצוניות ופחות מקובלות כמעט בכל עניין, ולכן מעניין לקרוא אותו. או שתאהב לקרוא אותו או שתשנא ולא תסכים איתו ( זה מה שקרה לסופ...), אין באמצע.

לגבי דבריך האחרונים, לופין - בוודאי שביבי יודע דברים שאנחנו לא יודעים ושקל את כל השיקולים לפני העיסקה, ובדיוק מהסיבה הזאת אתה טועה לדעתי. לא היה מקום כאן למבצע צבאי, שיסכן עוד חיי חיילים בנוסף לשליט. המבצע של נחשון וקסמן היה כישלון צורב ומהדהד לצה"ל ולא יצא ממנו שום דבר טוב, תאמין לי, אני הכרתי באופן אישי את הקצין מסיירת מטכ"ל שנהרג במבצע, סגן ניר פורז, ואני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הוא היה נופל חי בשבי החמאס!
ולגבי לחץ מדיני - שוב, אתה טועה לדעתי, לחץ מדיני לא משפיע בכלל על ארגון טרור קיצוני כמו החמאס. אני מכבד את דעתך, אבל חושב שאם היית יותר בעל ניסיון בהבנת הצבא, החמאס והזירה המדינית, לא היית מחזיק בדעות כאלה.
מחפש את הדבר האמיתי!

גלעד שליט

100
הדעות לא בהכרח קשורות לנסיון הצבאי שלך (עשיתי שירות 3 שנים בקרבי אבל לא התקדמתי לקצונה אז אי אפשר להגיד שאני מבין יותר מדיי בצבא), לראיה אפשר לקחת הרבה גנרלים שחושבים הפוך ממך (בוגי יעלון למשל). לחץ משפיע על כל אחד בסופו של דבר.
לא טענתי שמבצע נחשון וקסמן היה מוצלח אלא שבסהכ הוא גרם למינימום הרוגים לעומת עיסקה(סביר שמשחרור מחבלים היו נהרגים יותר) והוא הפסיק את החטיפות לתקופה מאוד ארוכה (אפשר לחלוק אם זה המבצע מה שהפסיק אבל בפועל לא היו חטיפות כנראה בין היתר בגלל שהם ידעו שאין להם בשביל מה לחטוף). כמובן שיש עוד אפשרויות לשחרור או לחלופין להורדת המחיר.

לופין2011-10-22 17:58:00

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”