כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 91 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

901
[QUOTE=superman1979] Let it Beat

[/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=superman1979] כיון שזה מציג אותי באור שלילי,ולא תואם את המציאות הנוכחית
סתם משחיר לי בפורום את השם,הכי קל למצוא "שעיר לעזעזאל "
[/QUOTE]
אהה הבנתי - אתה דואג "לשמך הטוב" דואג שהוא "לא יושחר", עכשיו הכל מובן! צחוק

נ.ב - לא כבר סכמנו שאתה מתעלל מספיק בעברית ושאין צורך להתעלל גם באנגלית? Wacko
[QUOTE=superman1979]
This Is crack me up..

צחוק

[/QUOTE]
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

902
[QUOTE=superman1979]
הנה הזקן התעורר לו(רימינג לא נמאס לך לבצע רימינג בקקטוס) ,קשקוש בלבוש,אוויל משריש

אם אני מפגר אתה 'super morron'

ותהיה סמוך ובטוח שאני כשיר הרבה יותר ממך,אדיוט מפגר

ותעשה טובה לאנושות,תתאבד,זה ידוע שמערכת בתי המשפט רקובה מן היסוד(וזה בכלל לא מעניין אותי,אם הם לא חושבים

כמוני),וכל דבר במדינה פה מתנהל 'בעצלתיים'
רימינג,למה תפיסת עולמי צרה,תסביר 'חכם',דבר שני אם אדם כמוני ואני בטוח שיש לא מעט אשר חושבים כמוני אשר מתייחס לעניין ברצינות ומגלה אפס סבלנות!!,אתה קורא 'אדם עם תפיסה צרה ומוגבלת Let it Beat
בנתיים האשם 'נהנה' מזמן עד אשר ירשיעו אותו

Dead

[/QUOTE]
סופרלץ- טרול חביב,
הן מוסכם פה שאינך מפסיק לשאול שאלות. להבנתי אין טעם להסביר לך את כל התורה שכן להלעיט אותך בהרבה מאוד מושגים המתקבצים לרעיון כי זה הרבה מעבר לכושר הקליטה שלך ואז אתה פשוט ממשיך עם השאלות עד אין סוף ולא קולט כלום . די כבר...

בא ננסה דרך שונה, כמו שנאמר , פרה פרה; כי אולי כך יש סיכוי קלוש לנס ומשהו בכל זאת יכנס לך לקבסה: נתחיל מכך שתתאמץ להבין לבד בלי עזרה חיצונית של לינקים מאיתנו מי היה חמורבי , מה היה פועלו , ואיך כל זה קשור להלך המחשבה שלך ומה שהצעת. אתה מאמין שאתה מסוגל להגיע לתובנות הללו לבד בלי לשאול שאלות כל הזמן? תוכיח. ותעשה לי טובה: אל תתעסק עם מקצבים בלעז.

רימינג מעשי2013-07-16 13:43:24

903
[QUOTE=superman1979]ברוס לי :
הוא פשוט האחד והיחיד האיש והאגדה . לראות אין סוף פעמים ופשוט כל פעם לא להאמין למה שרואים. ועוד בתקופה של השחור לבן.

חובה לראות וגם חובה לראות עד הסוף !!!!!!!!!!! (3 דקות בלבד)
...ערב טוב וצפייה מהנה...

[TUBE]3QWHsy5YyfY[/TUBE]
[/QUOTE]

נו, מה ציפיתם. ממש מתקבל שדווקא הקומיקס ייפול על דבר כזה. מה תגיד על זה , קומיקס, שוב ידיעת אחרונות הטעו אותך?

ציטוט מויקיפדיה בערך ברוס לי להלן:

• ברחבי האינטרנט ניתן למצוא סרטון בו נראה ברוס לי משחק טניס שולחן תוך שימוש בנונצ'קוכמחבט. סרטון זה הוא עיבוד מחשב. ברוס לא ביצע דבר שכזה מעולם.

רימינג מעשי2013-07-16 14:45:46

905
[QUOTE=קישקשתא]תגיד קומיקס - את מי אתה יותר אוהב? אותי, או את רימינג מעשי?[/QUOTE]
עכשיו אני קצת מבולבל - הרי אני יודע שסופר טרול מאוהב בי בסתר כבר שנים: Embarrassed
[QUOTE=superman1979]לקיש היתי שמח להפגש איתך על בירה
אתה מצחיק אותי והמשחקי מילים שלך ממש לטעמי
אני Heartאותך באמת
במיוחד אני אוהב את הסמיילי המבולבל שלךמבולבל
גדול אתה!

[/QUOTE]
אבל יש גם את ההודעה הזאת - וחברה: שימו לב!!! נוסטלגיה!!! מדובר בהודעה הראשונה של סופר טרול בפורום!!!
(אני כמעט בטוח - אם לא הראשונה, אז בין הראשונות - עד כמה שזכור לי הראשונה).
ושימו לב איפה הוא בחר לפרסם אותה - כבר אז באותו רגע, היינו צריכים להבין שמשהו שם לא בסדר... צחוק
[QUOTE=superman1979]לכל חברי הפורום אשמח אם מישהו יכול להמליץ על בחורות שנראות טוב צעירות 20-30
שעושות DFK(deep french kissing במיוחד (
GFE באמת מאהבה רוסיות שנרות טוב זה פשוט חלום לשכב איתן ולהתנשק בתנוחת כפיות או מסיונרית זה גם הרבה יותר כיף ומגרה
אין אחד פה שלא יסכים איתי,הרי כולנו הולכים ל"נערות עובדות" בשביל לקבל יחס חום ואהבה שלא תמיד מתאפשר אם זה בבית או בדרך אחרת,כל אחד רוצה מישהי שהיא מתייחסת אליך כמו חברה ולא אחת שהיא מכנית טכנית ומתקתקת,זה מוציא את כל החשק
ללכת לפי הספר..נכון?
אז אני מבקש רק המלצות על בחורות כאילו במחירים שנעים בין 300-500 אפשר גם 600 אבל זה כבר יקר מאוד בשבילי
תודה לכל מי שיכול לעזור במיוחד לתותחים כמו ח"כ רימינג מעשי אשר מתנסחים בעיברית רהוטה וכושר ביטוי גבוה!

קריצה
[/QUOTE]
אז מסתבר שלפני שסופר טרול היה מאוהב בי, היה לו איזה crush קטן על רימינג מעשי.
אז קומיקס - פתור לנו את הפלונטר הזה, את מי אתה אוהב יותר? אותי או את רימינג מעשי? Embarrassed

קישקשתא2013-07-16 18:38:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

906

[QUOTE=superman1979] ואתה עוד יותר מפגר 'סופרדופר' שאתה מתעקש בטיפשוטך לזכות את הנהג,שב שב בשקט ואל תעשה רעש, קשקוש בלבוש,לא אתה ממש 'חכם'

פחח הצחקתי את סבתא שלי
Stern Smile
[/QUOTE]

קיש, אמרתי לך שהוא אוהב אותך יותר ממני , לך תתמודד עכשיו גם איתו וגם עם המשפחה. קריצה גם אמרתי לך שללא נבוט בראש המוטציה לא יבין את הנקודה.

907

[QUOTE=superman1979] ואתה עוד יותר מפגר 'סופרדופר' שאתה מתעקש בטיפשוטך לזכות את הנהג,שב שב בשקט ואל תעשה רעש, קשקוש בלבוש,לא אתה ממש 'חכם'

פחח הצחקתי את סבתא שלי
Stern Smile
[/QUOTE]

קיש, אמרתי לך שהוא אוהב אותך יותר ממני , לך תתמודד עכשיו גם איתו וגם עם המשפחה. קריצה גם אמרתי לך שללא נבוט בראש המוטציה לא יבין את הנקודה. לראיה, הוא עדיין נובח בכל הפרום באטרף.

רימינג מעשי2013-07-17 07:35:14

910
[QUOTE=superman1979] ואתה עוד אומר,שאני בלתי נסבל.. Shocked

אומר לך משהו,כשאתה תנהג במידת הרחמים,ותכבד את כל משתמשי הפורום 'כולם'

ותבין שיש גם לא מעט משתמשים אשר אתה לא 'אהוד' עליהם,מציע לך לשנות גישה,ולא להתנשאות מעל אחרים,להטיף מוסר,ולרדת

ולהעליב אנשים אחרים,יכבדו גם אותך

[/QUOTE]

איזה מין שירותי הצלה אתה נותן ? יא מתקיף קקטוסים חסרי ישע שכמותך.

אני גם רואה שהגברת את פליטת השטויות שלך בכל נושא.... אחלה, עכשיו רק תעצבן עוד הרבה חברים עד ששעון החול שלך יאזל .
רק ניתן לנחש היכן בדיוק תחטוף את הבעיטה לתחת מההנהלה הפעם: שמאל , ימין , או במרכז.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”