כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 96 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

951
נוסטלגיה - הפדיחה של לופין בעקבות תקופת הפיקוח (הראשונה מתוך שלוש) של קומיקס: צחוק
[QUOTE=administrator]
אני רק היום שמתי את סופרמן לפיקוח בגלל שהוא לא שואל מספיק שאלות ולא נכנס לכל הפוסטים (פשוט דילג על כמה ולא שאל שם כלום)
[/QUOTE]
[QUOTE=לופין]מה זאת אומרת לא שאל מספיק שאלות? לא על כל פוסט יש מה להגיד...או שלא הבנתי נכון את התנאים של משתמש בפיקוח[/QUOTE]
[QUOTE=administrator][QUOTE=לופין]מה זאת אומרת לא שאל מספיק שאלות? לא על כל פוסט יש מה להגיד...או שלא הבנתי נכון את התנאים של משתמש בפיקוח[/QUOTE]
חחח...
זה היה בציניות צחוק
הכוונה הייתה שהוא שואל בכל הפוסטים שאלות ללא הפסקה והציניות היא שהוא פיספס כמה פוסטים ולא שאל שםצחוק
[/QUOTE]
[QUOTE=לופין] [QUOTE=administrator][QUOTE=לופין]מה זאת אומרת לא שאל מספיק שאלות? לא על כל פוסט יש מה להגיד...או שלא הבנתי נכון את התנאים של משתמש בפיקוח[/QUOTE]
חחח...
זה היה בציניות צחוק
הכוונה הייתה שהוא שואל בכל הפוסטים שאלות ללא הפסקה והציניות היא שהוא פיספס כמה פוסטים ולא שאל שםצחוק
[/QUOTE]
אהה...פאדיחה בכי צחוק
[/QUOTE]

קישקשתא2013-07-27 00:04:36
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

953
אני לפחות מדווח ותורם לפורום,ומה בדיוק אתם עושים(חוץ מאשר לתפוס טרמפ על השרשור שלה ולרדת על לבלריה של שרון )

חוץ מאשר להטיף מוסר ולהיות צינקני הפורום

Pig

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

955
[QUOTE=superman1979]אני לפחות מדווח ותורם לפורום
[/QUOTE]
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. צחוק בכי

קישקשתא2013-07-27 10:59:02
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

957
סופי היקר. אל תעלב.
אני שונא את מחול השדים הזה שה'לה פמיליה' של הפורום עורך סביבך
אבל הייתי חייב לציין שמספר הודעותיך (שלדעתי מוסיפות הרבה צבע לפורום כשלומדים לעכל אותן)
עומד להשתוות לשנת לידתך (או מה שהמספר 1979 לא אמור להביע)

אולי לכבוד המאורע כדאי להפסיק לשחק להם לידיים וקצת לשקול מילים?
אתה עונה להם ונשמע קצת כמו "יש לי יש לי" מהקומדי סטור, אבל באמיתי.

לא כולנו מצחיקים ושנונים. ולא לכולם יש כשרון לתת פאנץ' Ouch בתזמון נכון.
לא חייבים לנסות בכוח.

ותנסה לשאול פחות שאלות. קצת.

זהו סיימתי. נפגש ב 3958
אין יאוש בעולםחיוך
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

958
[QUOTE=superman1979]וואלה דווקא כן רוצה לבדוק 'הסחורה',ולא יודע שיש דירה בחזקיהו המלך 26,מאיפה לי בדיוק,לא נפלה לי שם לירה
לכן בקשתי אייפון 5
כדי שאוכל להתקשר
ולברר מתי הוא נמצא
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979] Approve

למי שרואה בשעה זאת את אילן בבורסה או בהר ציון,וקורא את ההודעה דרך האייפון,אשמח להמריא

לאזורים הנ"ל
[/QUOTE]
אז אני מבין שסוף סוף קבלת סמארט פון? תתחדש (בשיא הרצינות, אין פה סתלבט). מוחא כפייה
זה אומר שאתה יכול לקבל ולשלוח ממנו הודעות פרטיות?
ואתה יכול גם לרשום ממנו הודעות בפורום ולא רק מהמחשב הרגיל?

960
סופרמן אחינו - אמיתי לא הסתלבטתי, זה דווקא כיף שקבלת אייפון חדש ואתה יכול לכתוב הודעות דרכו.

(ככה לא צריך להגיע הביתה למחשב בשביל לכתוב הודעות).

תתחדש אחינו! Star אצבע למעלה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”