Wow 20 דפים על סופרמן!! שברת שיאים!!
אפשר לקבל חתימה סופרמן ? אתה כבר לא בן אדם רגיל אתה סופרסטאר!!
יש מצב שאתה מעלה תמונה כולל חתימה שלך עליה ?
סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר
972כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
973[QUOTE=קישקשתא]סופרמן - יש מצב?
[/QUOTE]
אין מצב. הסופרמן שאנחנו מכירים לעולם לא יגיע לרמת התנסחות כזאת.
974[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=קישקשתא]סופרמן - יש מצב?
[/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא]סופרמן - יש מצב?
אין מצב. הסופרמן שאנחנו מכירים לעולם לא יגיע לרמת התנסחות כזאת.
[/QUOTE]
מצטער - אבל הפעם אני נאלץ לחלוק עליך, רימינג.
[TUBE]LbZ3YX7YXHc[/TUBE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
975[QUOTE=superman1979]
never נסה לחשוב למה מקושרת המילה פשוש וסרדין
של דנבר
[/QUOTE]
never נסה לחשוב למה מקושרת המילה פשוש וסרדין

של דנבר
[/QUOTE]
סופרמן - היום כשתתעורר ולא תהיה (עדיין) מסטול מהתחת, יש מצב שאתה מתרגם לנו את זה?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
976[QUOTE=NeverNotEnough] [QUOTE=הפרופסור]חבל שאין תוכנת IOS לשפר את הזונות...[/QUOTE] [/QUOTE]
אם לסופרמן היתה סירי כזאת, אפילו שמדובר במכונה - אני בטוח שהיא היתה מודיעה לאפל שהיא מתפטרת... 

977[QUOTE=קישקשתא][QUOTE=NeverNotEnough] [QUOTE=הפרופסור]חבל שאין תוכנת IOS לשפר את הזונות...[/QUOTE] [/QUOTE]

אם לסופרמן היתה סירי כזאת, אפילו שמדובר במכונה - אני בטוח שהיא היתה מודיעה לאפל שהיא מתפטרת... 
[/QUOTE]

מי שמאונן לא מזיין
978[QUOTE=הפרופסור]

בזמן שהתקלחתי אני שומע את ג'ני צוחקת בקול ממש נקרעת מצחוק,אני מוציא את הראש מהמקלחת לחדר השינה ורואה אותה אוחזת בובה של סופרמן של אחד הילדים-"הנה סופרמן" צווחה באושר... לא יודע איך רצה הגורל שדווקא אחרי שהזכרתי אותו הוא הופיע בתור בובה... 
[/QUOTE]

979[QUOTE=הפרופסור]
למרות שאמרתי לא מדברים על משתמשים הייתי חיב לשאול שאלה אחת-"תגידי... סופרמן שואל הרבה שאלות?"
ז'ני היא פשוט טובת לב,היא רק חייכה ושתקה,אני ישר הבנתי שסופרמן ניפח לה את הראש בשאלות אבל היא לא תלין עליו אפילו לא לרגע.
[/QUOTE]
גדול!!!! גדול פרופסור!!!! 

עשית לי את היום - מת עליך!

980[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=הפרופסור]
כשאתה מאושר... אני מאושר כפליים...
למרות שאמרתי לא מדברים על משתמשים הייתי חיב לשאול שאלה אחת-"תגידי... סופרמן שואל הרבה שאלות?"
ז'ני היא פשוט טובת לב,היא רק חייכה ושתקה,אני ישר הבנתי שסופרמן ניפח לה את הראש בשאלות אבל היא לא תלין עליו אפילו לא לרגע.
[/QUOTE]
גדול!!!! גדול פרופסור!!!! 

עשית לי את היום - מת עליך!

[/QUOTE]

כשאתה מאושר... אני מאושר כפליים...

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.