כ נפרד מכם בצער... - סקס אדיר

נפרד מכם בצער...

1

חברים יקרים, בוקר טוב וחג אורים שמח!

מסיבות שונות, שאינן בהכרח תלויות רק בי, הנני נאלץ להודיעכם על פרישתי מחברותי בפורום נכבד ומקסים זה.

סיבות פרישתי הן אישיות לחלוטין, ואינן קשורות לגורם כזה או אחר בפורום.

במשך זמן פעילותי בפורום, כשנתיים לערך, השתדלתי לתרום לכם בדיווחים טובים יותר או פחות, על חוויות המין שחוויתי בעולם הסקס בארצינו. ברור, כי הדיווחים מתייחסים רק לחלק מזערי מחוויותי, מאחר שלא על כל חוויה כזו או אחרת, עם פרטיות וציבוריות (...) היה לי את הזמן והאנרגיות לכתוב לכם.

השתדלתי מאד להשקיע בדיווחים שלי, בסגנון כתיבה איכותי, וכולי תקוה שהצלחתי לענות לציפיותיכם.

אך כאמור, לא עוד! נאלץ אני להיפרד מכם בתחושה של החמצה, שכבר לא תהיה לי את ההזדמנות להכיר אתכם מקרוב, להתכתב, לחלוק מידע, לספר חוויות, וכל השאר... אך כאמור, ההכרח לא יגונה ונאלץ הנני לעשות את מה שאני עושה.

חברים יקרים! זכרו, כי יש לנו כאן פורום איכותי, פורה, פעיל, וכולנו צריכים לשמור עליו מכל משמר, לא לתת לאנשים מסויימים להרוס או להפחית את רמתו של הפורום, בסגנונות כתיבה לא ראויים, בדיווחים לא אמינים, ביחצנו"ת או לחילופין בנקמנות, ואתם בודאי מבינים טוב מאד על מה אני מדבר.

בואו נשמור על הדבר הזה, נשקיע בו, נפתח אותו, נרומם אותו, כדי שכולנו ייטב.

ולמנהלים היקרים (ובעיקר לעמית, שגם זכיתי להכירו אישית דרך הטלפון...)!

אני בטוח שכולם כאן יסכימו איתי, כי אתם עושים עבודה מצויינת, וכולנו חבים לכם רוב תודות. לקחתם לידיכם פורום מלא ספאמים וקשקושים, והעליתם אותו באלף רמות. הבאתם לנו פורום שכיף להשתתף בו ומאתגר לקחת חליק פעיל בו, תחת עינכם הפקוחה והבוחנת...

המשיכו כך בעבודת הקודש, למען כולנו!

אסיר תודה הנני לכולכם!

תהנו מהחיים, ובהצלחה...

נפרד מכם בצער...

7

היי

אני לא פעיל בעל שלוש או יותר כוכבים אבל אני כבר ראיתי את הדיוחים שלך ואני חושב שאתה תחסר לפורום !

מקווה כמו שנאמר למעלה שאתה עושה זאת מהסיבות הטובות !

ובכול מיקרה חג שמח !

בחרמנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה !

נפרד מכם בצער...

9

וורבל עזוב,,,,,ככל הנראה אישתו תפסה אותו על חם,,,,,,,די ,,די,,צוחק.

אחרי הכל אין לי כרגע מישהי שתתפוס אותי על חם. רווק אחרי 40 ...(TT "אז מי הבדיחה פה?)

טיטי אני מאמין שיש לך דברים שמהבים קונפליקט מול הפורום והם יותר חשובים מהפורום

ולא רק לך לכל אחד מאיתנו יש אוליי משהו שאם הוא בהא בקומפליקט מול הפורום , הוא יהיה יותר חשוב מהפורום שנצטרך לוותר על הפורום.

לכן אני כמו כולנו יכולים רק לאחל לך....חג-שמח (שים לב ,,ששני חטים-חטא+חטא חוסמים את המילה גשם,,,,,,תותח אני אהה!!)

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”