מיתון !!!! ???????
1בסוף מקבלים אותו חור!
כ
אני לא יודע מה איתך אבל אני שומע את המחירים הכי גבוהים שהיו פה מעולם !!
ואני חושב שללא סיבה מוצדקת !
ואם כבר אתה מעלה את הנושא של מחירים אני חושב שצריך לעשות משהו ולהוריד מעט את המחירים ואת ה"אף" של הנערות העובדות ...
צודק חרם של חודש יטפל במצב!!!!!
להתחיל לפרסם את העניין בכול מקום!
אני חושב שהנגיד סטנלי פישר אמר לא מזמן שהוא אוטוטו מסיים לטפל במשבר הכלכלי,
במחירי הדלק, אינפלציה, עמלות הבנקים, המשכורות בבנק ישראל ואז... הוא יתפנה לטפל במחירים שגובים במכונים. אני באמת חושב שמשהו דפוק בסדרי העדיפויות שלו.
נו באמת! צאו מהסרט.
חחחחחחחחחחחח
אחי אתה צדק שיש בעיות חמורות יותר מכמה מכונים ומחירים מובקעים ! אבל עם זאת אתה יכול גם להבין שדרכם של אנשים היא ליראות לפעמים את הדברים הקטנים של החיים בסדרי עדיפות קודם ... (לא בהכרח נכון ... , לצערינו ..)
וכן גם זה משהו שעל סדר היום של רבים . אני לא חושב שלשלם 250 לחצי שעה זה נורמלי ... אני חושב שאנחנו מתומרנים לשם לאט לאט אבל בטוח !
היו פעם ימים שהמשק היה במצב טוב יותר ובכול זאת הנערות העובדות עבדו בסכומים נמוכים יותר ובשירות טוב יותר וכמובן שיותר זמן שירות !!
וחזק את העניין לטענתם של מבינים (ולא שלי לכן אני לא מצדד בא או באחרת ) בעבר היו יותר סרסורים ולכן הרווח היה מחולק ליותר אנשים ... מה שאומר שהיום נערה שעובדת פרטי יכולה להרוויח סכומים של 500 לכיס ! ללא מיסים מעמ וכו... !!! ל45 דקות !!!
ובעבר הלא רחוק היו דירות שהשירות היה עולה כ 200 שקלים ל45 דקות עד שעה !! שני מספרים ונערות יפות !!
את זה היה מחלק הסרסור 50% לו ו50 לבחורה (ובחלק מהמקומות עוד היתה הבחורה זו שעושה או משלמת על כביסה !
האמת שנראה שהמיתון הגיע גם לפורום
כי אם אני לא טועה יש פחות דיווחים.
באופן אישי אני מבקר בדירות הרבה פחות מבעבר.
כי בכל זאת מצב העסקים על הפנים ויש סידרי עדיפויות.
הלוואי שמתחילת 2009 מצבנו ישתפר ונחזור לפקוד את הדירות כבעבר.
לדעתי,
בתקופה של מיתון הביקוש לשירותי מין בתשלום עולה.
יש יותר זמן פנוי ,ומחפשים אטרקציות בשביל לרומם את המצב רוח ולשנות אווירה.
כמובן , שזה אישי לכל אחד ויש כאלה שיצמצמו בצורה משמעותית את ההוצאה שלהם על שירותי מין.
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”