מצא את ההבדלים...
1לסקס בתשלום למישהי פרטית נאמר עם יחס של חברה ,אם גם ככה אתה לא פנוי לחברה או למערכת זוגית בחייך מכל סיבה שהיא (אולי כי אפילו לא טוב לך בזוגיות...)
אבל אתה משלם באותו סכום?! והאמת לדעתי- זה אפילו ישיר,פחות ,ומשתלם יותר.
כ
כתב יקר.
כואב לי עלייך כי אתה נשמע כמו מישהו שבחיים לא היה במערכת יחסים או נפגע קשות מאחת
א)אין על זיון עם בחורה שאתה אוהב ואוהבת אותך בחזרה לא תקבל פינוק כזה גם ב-100000 שקל
ב)מקווה שתמצא אהבה ותבין על מה אני מדבר וכשתלך לנערות ליווי זה יהיה בשביל לשבור שיגרה ולא לחפש תחליפים לבת זוג עם תירוצים של עלויות והשוואות למיניהם.
ג)סליחה אם פגעתי בך
כתב יקר.
כואב לי עלייך כי אתה נשמע כמו מישהו שבחיים לא היה במערכת יחסים או נפגע קשות מאחת
א)אין על זיון עם בחורה שאתה אוהב ואוהבת אותך בחזרה לא תקבל פינוק כזה גם ב-100000 שקל
ב)מקווה שתמצא אהבה ותבין על מה אני מדבר וכשתלך לנערות ליווי זה יהיה בשביל לשבור שיגרה ולא לחפש תחליפים לבת זוג עם תירוצים של עלויות והשוואות למיניהם.
ג)סליחה אם פגעתי בך
[/QUOTE]
אתה צודק ידידי במאות האחוזים
יש והיו אהבות (אני נראה די טוב) אבל אצלי זו באמת הבעיה- אין לי זמן! עודי צעיר ובשיא הקריירה לאחר שסיימתי את התואר(לא ניכנס לזה עכשיו) אני מרבה לשהות בח'ול מאופן עבודתי וזה אומר שאני לא פנוי כרגע לבת זוג קבועה,ואני מאמין שיש עוד רבים במצבי או מסיבות שונות שאינם יכולים להתפנות כרגע למערכת יחסים וזו הסיבה
לשאלתי.
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”