כ מור מבוגרשוב /כבר לא עובדת - סקס אדיר

מור מבוגרשוב /כבר לא עובדת

1

שלום חברים,

בהמלצתו של ביל, הגעתי לדגום את הילדה כבר הבוקר.

החנתי את רכבי בחניון שליד.

שנכנסתי נאלצתי לחכות לה כרבע שעה.

אין ספק שמבחינת המראה עונה על כל הציפיות ואף למעלה מזה.

אחסוך במילים ורק אומר שמדובר בכוסית רצחנית ברמות הגבוהות ביותר.

כפי שנכתב מדובר בבחורה אנטיפתית חסרת תודעת שרות. כבר בקבלה היא מסבירה לך מה היא לא עושה. כמו כן- מודיעה מראש שמדובר בלא יותר מרבע שעה.

החלטתי להיכנס ויהי מה.

שלמתי 250 ש"ח (אין אפשרות לתוספות).

מציצה מקונדמת טובה ומושקעת (הילדה יודעת את העבודה).

בקשתי ממנה רשות לרדת לה ולהפתעתי הסכימה. ירדתי לה בהנאה מרובה. איבר מינה מגולח למשעי ואף מריח פסיפלורה.

הילדה גמרה די מהר ועשתה רושם שבאמת נהנתה. המשיכה למצוץ ומיד אח"כ חדירה חלקה לאיבר מינה עד לסוף המיוחל.

סה"כ: קצר וקולע. הגעתי עם ציפיות נמוכות ובהחלט יצאתי מסופק למרות, ששוב, הילדה אינה משקיעה ועושה לך כאילו טובה.

לדעתי אחזור אליה בהקדם ואציע לה להיפגש באופן פרטי תמורת חופן מזומנים רציני - נראה מה יהיה?

המן

4

מדובר על מור מבוגרשוב.

אני חייב להתערב כאן ולהגיד שבאמת קשה לי להבין למה שמשהו ישלם 250 ש"ח שהוא יודע מראש שמדובר בסיפור של רבע שעה?

הרי הבנות בעצמן בד"כ אומרות שמדובר באקט אחד עד חצי שעה.

חבר'ה זה מסוג הדברים שגורמים בסוף לכולנו נזק בכיס, חבל...

good bay...

6

לכל הספקניים שלום,

אם תעקוב אחריי דיווחיי ובעיקר חיפושיי (ראה תחת הכותרת מחפש אשכנזייה צברית) תבין שמדובר בדיווח אמין ביותר.

בן אדם שמוכן לשלם 2500 ש"ח לפגישה למען הגשמת פנטזיה ישלם 250 ש"ח לבחורה כוסית ברמות נדירות לפגישה בת רבע שעה.

שים לב: הגעתי עם ציפיות נמוכות והופתעתי לטובה למרות כל הביקורת שהיה לי כלפי יחסה.

שלכם,

המן הרשע

7

מילא שאתה, העשיר המופלג, מוכן להוציא כל סכום בשביל לחפש זהב בין הרגליים של בחורה עובדת... (גם כן עבודה... בסך הכל רבע שעה ... ) אבל זה אתה גם ממליץ על זה???

ועוד.. רבע שעה במאתיים וחמישים שקל????

עד כמה מטומטמים אתה חושב שאנחנו יכולים להיות???

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

8

צעיר לנצח יקירי,

ראשית, מור היא מסוג הבחורות שפשוט קשה להגיד לא לסקס איתה!!! והאמן לי שיש לי יכולת עמידה בפני בחורות עובדות (שים לב לביקורת הנוקבת והשלילית למרבית הבחורות שדיווחתי עליהן).

שנית, המחיר לא תמיד קובע. מור בהחלט עומדת במרבית הדרישות גם במסגרת הזמן הקצר. לפחות היא אומרת מראש את האמת ולא משקרת ומתחמנת כמו מרבית התיקתוקיות.

שלישית, מדובר בהמלצה בלבד - אתה לא חייב. לגבי סוגיית התשלום: כל אחד והפנטזיות שלו, כ"א והיכולות הכספיות שלו - אנא כבד את חברייך לפורום.

רביעית, אם תמצא לי אתה בחורה (לווא דווקא עובדת בקביעות) שעונה לדרישות שלי (ראה בשרשור המתאים) אשמח לעלות את התעריף לפגישה כולל תשלום עמלה נדיבה לך.

הבנת חבר?

המן

10

גם את מור ביקרתי,

פעם בבוגרשוב 12 ופעם בירקון 108. לאחר הפעם השניה שביקרתי, נמסר לי שאינה עובדת עוד. האם נכון? מישהו יודע?

כפי שכבר נכתב, מדובר בבחורה כוסית על ברמות ממש מטורפות. אחת החטובות והיפות בתעשיה. גוף מושלם, ללא טיפת שומן. צעירה וחטובה.

החוויה עצמה די טכנית, אולם הגוף המושלם שלה מחפה על כך.

אצלי גם אין את העניין של גמירה שניה. מה שקורה אצלי הוא, שייצרי מתגבר עלי ואז אני פונה לאחת מהדירות/בחורות, גומר (די מהר) ואז רגשות האשמה/בושה תוקפות אותי ואני ממהר לצאת "עם זנב מקופל בין הרגליים. כך שבד"כ - החוויה שלי מתמצית בלא יותר מ - 15 דקות עד 20 דקות, בכל מקרה. לשון אחר - למרות ש"טכנית" אני יכול לגמור עוד פעם, הרי רגשית ונפשית, הדבר לא קורה, מכיוון שאני "נעלם" מהמקום.

האם החוויה הנ"ל מוכרת למישהו?

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”