כ ניפוי מהדיון על איימי/אנג’לינה ג’ולי-יעבץ - סקס אדיר

ניפוי מהדיון על איימי/אנג’לינה ג’ולי-יעבץ

1

טוב לא יודע איפה להתחיל קודם כל הדיווח על אימי סומנה ב V ותודה לטוחן חמודה מאוד שילמתי 200 שקל ל40 דקות היה נחמד פעם ראשונה שאני בעסק הזה של בואדי והכל חשבתי על זה ארוכות ולבסוף החלטתי לא ללכת על אקסטרות אולי כי לא ממש מת על אנגילינה גיולי ממליץ עעל אימי כחוויה חד פעמית לכל אחד ומשם כל אחד כבר יחליט בעצמו לאן לקחת את זה . קיבלתי את מלוא הזמן

כעת לדבר השני והיא התגובות של אנשים להודעה שלי נתחיל בזה שאגיד לכם תודה שהקדשתם מזמנכם לקרוא ולהגיב אני אישית חושב שיש לנו פורום טוב ושוקק חיים וכל הדיבורים על פורום סגור מורחב עלולים מאוד לפגוע בזה הפורמים האלה הסגורים נוטים להיות מתיים למדי תסתכלו אפילו על הפורום הסגור של הפורום הזה לא נראה לי שקורה שם הרבה ותסלח לי ההנהלה .

אני אישית חושב שהפורום טוב כמו שהוא אבל כל אחד מאיתנו המשתמשים הרשומים צריך לקחת אחריות מסוימת על דיווחיו אם יש בחורה שהיא מופצצת בדיווחים לוהטים די ברור מה יקרה לה תוך זמן קצר ולכן צריך אש אבל אולי אש קטנה יותר בכל מקרה הדיווח של הטוחן היה פצצה ואני בהחלט רוצה לראות עוד כאלה ויש כאן סתירה אבל נו הבנתם אותי

אולי כן דבר שההנהלה צריכה לשקול הוא שרק משתמשים רשומים יוכלו לקרוא את הפורום וכך גם נדע כמה אנשים באמת משתמשים בו בכל מקרה אני אישית מתנגד נחרצות לכל ניסיון לסגור את הפורום

תודה על זמנכם

GOODGOD2009-3-30 12:4:41

4

אתה יודע סקס מבאס לא מתפלא שאתה יוצא מבואס מכל מקום התלבטתי אם להגייב או לא אבל מאחר והאמינות שלי חשובה לי קודם כל אגיב המקום עצממו נמצאא במין גרם מדרגות כזה אתה יורד למטה במקום ישנם פקידה ושתי בנות חשוך מגבות שחורות מקלחת ומיטת עיסוים אימי עצמה תוארה כאן ואני חוזר ואומר שהיתי אצלה השבוע אבל בעקבות עבודת הבילוש הנפלאה שיש לנו כאן אערוך את ההודעה שלי

אימי עצמה תעבוד כל השבוע והבא רק בליל הסדר לא והיא סיפרה לי גם סיפור אישי שלא אתאר אותו כאן מי

ותודה לסקס מבאס שלא השתמש בראש שלא וכמעט הוציא לי את החשק לדווח בכלל שוב תודה

5

[QUOTE=סקס מבאס]

[QUOTE=GOODGOD]
אתמול בערב סומנה ב V ותודה לטוחן
[/QUOTE]

גודגוד אתה פשוט שקרן !!!!!!!!!!!!!!!!! או לפחות מסלף עובדות !!!!!!!!!!

אם לא רצית שיידעו מתי ביקרת אותה אם בכלל ביקרת אותה לא היית צריך לכתוב שהיית אצלה אתמול !!!!!!

אתמול בא לי על 30 דקות של פינוק והקצבתי 180 שקל לצורך זה אצל איימי.

התייצבתי במקום כבר לפני השעה 6 בערב שהייתה אמורה לבוא הגיעו עוד אנשים שהלכו משם והפקידה אמרה לי שכנראה היא לא מגיעה למשמרת. עשיתי סיבוב וחזרתי אחרי 7:30 בערב וחיכיתי עוד חצי שעה כדי לראות אם בכל זאת אני רוצה להיכנס עם שירה שהייתה עסוקה. בסוף לא נכנסתי והלכתי מבואס. יצאתי מהמקום בערך בשעה 8 בערב כשעד אז איימי בכלל לא הייתה במקום !!!!!! התקשרתי שוב ב-10 בלילה והפקידה אמרה לי שהיא איננה ולא תגיע הערב בגלל סיבה שאני לא אפרט כי אני לא יודע אם זה נכון.

אוקצור אני יודע שהרבה כאן בפורום לא אוהבים את איך שאני כותב כי אני כותב את מה שאני מרגיש ולא עושה חשבון אבל אם יש משהו שאפילו אני לא סובל אז זה שקרנים מתייפייפים שמסלפים עובדות.
היית חוסך את זה אם לא היית מציין שהיית אצלה אמש ואני בכלל לא מאמין שהיית אצלה. כי אתה פשוט שקרן צבוע שנתפס "על חם".

בקיצור גם אתה מבאס

[/QUOTE]

סקס מבאס זאת היא זכותך להתבטא בצורה חופשית אבל לא על חשבון חבר אמין כמו GOODGOD שתורם קצת יותר ממך לפורום. אני חושב שהדברים יצאו מהקשרם וחלה כאן אי הבנה ואתה תקפת אותו כאן ללא שום הצדקה ..

אני מבטיח לך שGOODGOD חבר מאוד אמין ואני יכול בהחלט להעיד על כך באופן אישי מהכרות שלי איתו !

סקס מבאס למה לך להתחיל את דרכך בפורום כבר ברגל שמאל ?

yosi2009-3-30 17:18:1
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

7

קודם כל אנ לא שוטר ואני חבר כמוך שאוהב להביע את עצמו כפי שציינתי זכותך להביע את עצמך אך בגבול הטעם הטוב.

חשבת שתכנס לפורום ותפתח פה על אחד החברים הוותקים ואמינים ממך ואנחנו נשתוק ?..

אם הייתי במקומך הייתי מעכשיו והלא קצת יותר נזהר במילים שאני בוחר לעתיד מסיבה אחת פשוטה :

סקס מבאס
משתמש חדש
משתמש חדש
סמל אישי
•tm
לידיעתך ולהשכלה כללית נקודה שחורה מתחת לכינוי שלך מעידה שנתפסת כבר על ההתחלה כמשתמש לא אמין ( זה אומר שעוד טעות אחת ואתה שייך להיסטוריה ) ..

כנראה שעם כל הרצון הזה שלך שנובע מחרמנות יתר עיוות את תפיסת המציאות שלך לכן זה גם מסביר למה ניסית כל כך חזק להטמיע את עצמך בפורום ..

1. אתה בעצמך מודה שאתה צבוע ודו פרצופי

2. לגבי חברים אני יכול להגיד לך שכרגע אין לך פה חברים ובקצב שהתחלת גם לא יהיו לך

3. לגבי דבר שלישי זה כנראה יישאר בינך לבין עצמך

המסקנה : במקום להתעצבן היית צריך לשקול את הדברים בכובד ראש

או כמו שחברינו הטוחן שרשם את השרשור הזה נוהג להגיד : חושבים לפני שמדברים חיים ומוות ביד הלשון !

[QUOTE=סקס מבאס]

תגיד יוסי

מישהו מינה אותך כאן לשוטר ? מי אתה בכלל שתחלק לי ציונים ותספר לי שהתחלתי ברגל שמאל ?

עליתי על הבחור שלא דיווח אמת ואם אתה מגן עליו ונותן לו כיסוי אולי צריך לפקפק גם באמינות שלך.

הנה שאלון קצר בשבילכם

1. החברים הקרובים שלי יודעים שאני יכול להיות צבוע ודו פרצופי
2. החברים הקרובים שלי מחזיקים ממני גבר עם מילת כבוד
3. כן - אני יודע שאצלי זה הרבה פעמים, אחד בפה ואחד בלב.

[/QUOTE] yosi2009-3-30 23:12:40
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

8

כאן אני יכול להגיב בשקט על משהו שבאמת מפריע לי כעת סקס מבאס עם הגישה שלו מקבל נשיקה חרמנית בסוף ואני מקבל בקושי 3 נשיקות קלות על השפתיים החיים קשיים ולא מובנים ומתסכלים מאוד

אני במקומה לא היתי רוצה שסקס מבאס יחזור עלי

9

מספר דברים :

1. גם אני הייתי באותו יום מדובר ( ראשון ) וגם עליי הפקידה עבדה ובסוף שהגעתי איימי לא היתה.

2. אני בטוח ומשוכנע ש- גודגוד הוא מדווח אמין וגם היה אצל איימי.

אבל שאלה לי לגודגוד: כתבת מומלצת כחוויה חד פעמית ,ורציתי לשאול את הסיבה. האם זה בגלל שלא אהבת את המראה החיצוני שלה או ...

3. לא חושב שצריך להיות גשש בלש בפעולה ולהיכנס לוורידים של כל משתמש. סקס מבאס, שנראה לי שמתאים לך הכינוי כמשתמש מבאס. היה פעם מישהו שקרא לעצמו הראשון באמינות ...( או שאולי זה אתה ).

כמו כן , גודגוד לא הייתי ממש מאמין לדיווח של סקס מבאס. לטענתו הוא היה ביום שני וביקר אצל איימי... בוא נגיד שמצאנו גם את סקס מבאס בחוסר אמינות וסדקים בדיווח שלו . ואולי הוא קיבל נשיקה אבל רק בחלום.

4. כמובן תומך ברעיון של ורבל לסגירה עם גם חלקית של הפורום.

10

תראה נמפה מראש ואמרתי את זה בהודעה שלי אנגילינה גיולי לא עושה לי את זה ולכן כשהלכתי לפגוש את אימי זה היה בגישה של זה משהו שאני חייב לעצמי לראות אבל לא הרבה מעבר זו גם חווית המסאג הראשונה שלי אני יותר בקטע של הנשיקות והמציצה שמשכה אותי אני יכול להגיד כאן את האמת המסאג של אימי לא ענין אותי בכלל ואני לא חושב שזה הצד החזק שלה ולכן הענין איתה הוא דרגת הכימיה שהצלחת ליצור ולאן זה הביא אותך ומשם כבר צריכה לבוא ההחלטה האם לחזור או לא .

אני חושב שהיא עצמה מבינה את זה גם אז כשיש לקוח שהיא לא בטוחה שהוא יחזור היא דופקת נשיקה או מתחילה לאוננן או עושה אלוהים יודע מה בכל מקרה מסאג נטו היא לא מומלצת אם תצליחו להוציא דברים מעבר ונשיקות מחרמנות וגמירה בפה סבבה זה תלוי בך ובה ובמידת התקלקלות שלה

ראו לצין אני לא מבין גדול בתחום המסאג ולכן זו רק דעתי

לפי מה שאני מבין הפקידה עושה שם טריקים מידי פעם

אני שוב אחזור ואומר שאני נגד הפורום הסגור כשההנהלה השתלטה על הפורום הזה פיקפקתי ביכולתה להטייב את המצב אבל היא כן הצליחה ואני אישית נגד שינויים שעשוים להרע

יש לי שאלה הפורום הסגור שאתה חבר בו עובד ?

אתה מוזמן לענות לי בפרטי

דבר אחרון האמינות שלי מאוד חשובה לי ואני מצפה לדיווחים אמינים מכל אחד לפעמים אני מעונין לשמור על הפרטיות שלי מסיבות כאלה ואחרות כי אני מאמין שצופים בנו כאן ואני לא רוצה בדרך כלל שיתאימו את הכינו שלי עלי היה לי קטע לא מזמן שגרם לי להבין דברים ולהיות מאוד זהיר זה הכל

GOODGOD2009-4-1 11:54:3
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”