טוב לא יודע איפה להתחיל קודם כל הדיווח על אימי סומנה ב V ותודה לטוחן חמודה מאוד שילמתי 200 שקל ל40 דקות היה נחמד פעם ראשונה שאני בעסק הזה של בואדי והכל חשבתי על זה ארוכות ולבסוף החלטתי לא ללכת על אקסטרות אולי כי לא ממש מת על אנגילינה גיולי ממליץ עעל אימי כחוויה חד פעמית לכל אחד ומשם כל אחד כבר יחליט בעצמו לאן לקחת את זה . קיבלתי את מלוא הזמן
כעת לדבר השני והיא התגובות של אנשים להודעה שלי נתחיל בזה שאגיד לכם תודה שהקדשתם מזמנכם לקרוא ולהגיב אני אישית חושב שיש לנו פורום טוב ושוקק חיים וכל הדיבורים על פורום סגור מורחב עלולים מאוד לפגוע בזה הפורמים האלה הסגורים נוטים להיות מתיים למדי תסתכלו אפילו על הפורום הסגור של הפורום הזה לא נראה לי שקורה שם הרבה ותסלח לי ההנהלה .
אני אישית חושב שהפורום טוב כמו שהוא אבל כל אחד מאיתנו המשתמשים הרשומים צריך לקחת אחריות מסוימת על דיווחיו אם יש בחורה שהיא מופצצת בדיווחים לוהטים די ברור מה יקרה לה תוך זמן קצר ולכן צריך אש אבל אולי אש קטנה יותר בכל מקרה הדיווח של הטוחן היה פצצה ואני בהחלט רוצה לראות עוד כאלה ויש כאן סתירה אבל נו הבנתם אותי
אולי כן דבר שההנהלה צריכה לשקול הוא שרק משתמשים רשומים יוכלו לקרוא את הפורום וכך גם נדע כמה אנשים באמת משתמשים בו בכל מקרה אני אישית מתנגד נחרצות לכל ניסיון לסגור את הפורום
תודה על זמנכם