כ קטע הזוי - עם מסאז’יסטית באילת - סקס אדיר

קטע הזוי - עם מסאז’יסטית באילת

1

היינו בחופשה באילת, בערב מצאתי כמה כרטיסי ביקור על הרכב החלטתי לקפוץ לקבל מסאז טוב,

מסאג??? קישקוש בינינו לבין עצמינו חיפשתי פורקן טוב ,

עשיתי כמה טל , היו דיי סטנדרטיות , ענתה לי מישהיא דיי מתנשפת,

שאלתי מה קרה? את מתרגשת ממני??

אמרה רצתי מהדלת כי עכשיו חזרתי מהעבודה,

אופסס נדלק לי נורה זוהרת, עבודה?? כן בבית מלון ,

היי אמרתי הנה אחת פרטית ,

קבענו , הגעתי במונית ציק צאק בית פרטי בשיכונים בחורה נראת טוב,

גוף עשר 200 ש"ח החליפו ידיים לאחר שהיא לא ביקשה אבל סחבק ישר שילם ,

זה שהיא לא ביקשה כבר היה טוב ואכן היא לא מקצוענית אלא פרטית בהשלמת הכנסה,

בואו נקצר זה הכל ההקדמה , היה מסאג מצויין להפתעתי,חירמנה אותי על ידי מסאג עדין ברקטום,

ושיפשןף כל האזור האחורי, אמרתי לה די אני לא יכול והסתובבתי, התחילה בהרפיה ידנית ,

תוך כדי אני אומר לה שאני אוהב אוראלי ואפצה אותה בכייף על זה,לא אמרה מילה והתחילה בשאיבה

אדירה, הרגשתי כמו בעולם אחר קיבלה את כולו עד הסוף בפה עבדה בקצב טוב, אני על הגב והיא ממש מזיינת אותי עם הפה שלה, בשלב הזה לא התאפקתי והתחלתי ללטף לה את התחת המוצק שלה ושולח ידים לכיוון החריץ ,

היא פיסקה את רגליה ואני התחלתי לעבוד במרץ על הדגדגן שלה ועל חור התחת שלה במקביל בשלב מסויים היא יצאה מהאיפוס והתחילה להשמיע קולות והפסיקה למצוץ תוך כדי שהיא משאירה אותו בפה תקוע עד הסוף והיא מפסקת את רגליה יותר, המשכתי לעבוד עליה בשלב הזה היא הוציאה אתהזיין שלי מהפה לקחה צעד אחורה הורידה את התחתונים שלה התקרבה אלי דפקה לי נשיקה ואמרה בוא תמשיך, שאלתי יש מצב לעבור למיטה ,אמרה לי בחיוך אנחנו לא מכירים גם כך אני לא יודעת איך הגעתי איתך למצב כזה, השכבתי אותה על מיטת העיסוי שיחקתי לה במרץ עמוק בכוס שלה בזמן שהיא מוצצת לי ביד אחת מאוננת לעצמה במרץ גמרה בקולות חנוקים כי תקעתי אותה בפה חזק , לפני שאני גומר היות והייתה עשר אמרתי לה זאת היא משכה אותי אליה והשפרצתי לה בפה הכלללל,

לא רק שלא הוציאה או ירקה המשיכה למצוץ עוד דקה עד שהתחיל להרגע ,

מקלחת עוד 200 ש"ח טיפ והלכתי מאושר,

עד כאן הקדמה למבוא,

הייתי באילת עם אישתי הזמנו ספא, עיסוי זוגי,וכל הפינוקים,

נכנסים מתקלחים שמים חלוקים, נכנסים לחדר לעיסוי זוגי נכנסת אחת לאישתי ואומרת תשכבו כל אחד בצד אחד

אני תייכף חוזרת, מבטא רוסי חזק שכמעט נקרעתי מצחוק משום מה עלה לי בראש "לובה" מהסופר,גם נראתה כך ,

אני נשכב מאחורי החצי פרגוד "לובה" מתחילה לטפל באישתי ואז נכנסת הבחורה לעיסוי שלי,

חברה זו הבחורה מאתמול, אני שמרתי על פוקר פייס עם חיוך קטן, נעים מאוד, נעים מאוד ,לחיצת יד ,

אני רואה שהיא נחנקת, שוחחנו על איזה עיסוי ביקשתי שוודי עם שמן חם והכל מאחורי החצי פרגוד

קיבלתי עיסוי במשך רבע שעה שפירק אותי בשלב מסויים הגנבתי יד מתחת לחלוקה(הרי אני כבר מכיר הסחורה) והעברתי אצבע על הדגדגן, היא לא אמרה מילה המשכנו לשוחח על המסאז ושמתי את ידה על הזיין שלי,

היא מדברת על מסאז וכו ואישתי מעבר לפרגוד ובו זמנית היא עובדת לי במרץ רב על הזיין שעמד כמו טיל ששנים לא זוכר כך,תוך כדי שהיא מדברת על מסאז שמה לי מגבת על הכלי מאוננת אותו במרץ ולפני שגמרתי דחפה לי אצבע עמוק בתחת בהפתעה בטח ללמד אותי לקח על ההסטלבטות שלי איתה ממשיכה לשפשף וחופרת לי בתחת,ועדיין מקשקשת על גב תחתון, השפרצתי את נשמתי , ניגבה את כל הרסס במגבת התכופפה נתנה שאיבה עם הפה והלשון בתוך הזיין והמשיכה כאילו אין כלום,

אחחחח. החיים קשים חברים קשים לאללה

ד"ר זליבגלי

קטע הזוי - עם מסאז’יסטית באילת

7

נו באמת,

מה זה גנון לילדי כיתה א?

אם אתה לא מסוגל לרדת מתחת למכם של אישתך שעתיים אז מה אתה מחפש פה??

על חברים שמעת? קניות שמעת? מועדון צלילה שמעת?אני יכול להמשיך הלאה........

אתה מכיר איזו אישה באילת שתפספס את המול ים???

נ.ב בדרך כלל יורד בלי אישתי כי אני צולל, והיא מצטרפת מאוחר יותר,

ד"ר זליבגלי
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”