UNICORN, אני קורא שוב ושוב את מה שכתבת והאמת, לי זה נשמע כמו נפילה. אני יודע שאני הייתי מאוווד מתבאס מההתנהלות שהיתה לך שם.
אבל מי כמוך, גם בנפילות מוצא דברים חיוביים

כ
יוניקורן אני חושב שקיבלת כאן ומזה כבר מספר דווחים את המסר - להסוות נפילות על ידי התפלפלות על יתרונות/חסרונות זה מתאים לבוגר ישיבה ()....
אתה בעצמך כותב שהיא חפיפניקית עם ריח מעופש - ולא מקפידה על הגיינה נשית... מבחינתי זה מאפיל על כל היתרונות שאתה מנסה לגרד - זה קו אדום. נקודה. אל תשלח קוראים לחפיפניקית מלוכלכת ומסריחה רק משום שהיא צעירה, עושה קולות וכו'וכו'
אם מנטרלים את כל הפולקלור על פתיחת ספר הטלפונים שלך בנייד, השיטוט ברחובות, ההתלבטויות בינך לבין עצמך ואח"כ איפוא דחפת אצבעות ואיפוא ליקקת - אכן רואים שמדובר בנפילה.
אני יודע שאין לך כוונת זדון וגם לא רציתי סתם להעביר ביקורת אלא יש לי הצעה -
בפעם הבאה תכתוב את העובדות היבשות בדווח. בנפרד, ואולי צריך לפתוח פורום נפרד לזה, תכתוב סיפור ארוטי על איך ומה עשית, איך דחפת, איזה קולות היא השמיעה, איך השפרצת וכו' וכו' - ואז גם אתה תהנה וגם מי שרוצה לקרא סיפור ארוטי יהנה...
זה יעזור לך כי אז גם תוכל לכתוב כיד הדמיון הטובה, את כל הפנטזיות, וזאת אפילו מבלי צורך ללכת, וודאי שמבלי צורך להפוך נפילה בכוח לסיפור הצלחה רק בשביל התאורים הכחולים... אבל בפורום הדווחים - רק את העובדות כדי לא לבלבל חברים.
תודה
אני מתאר לעצמי את ההרגשה הלא נעימה בלשון המעטה בלהריח את האצבע לאחר ששהתה בכונכייה המעופשת של בחורה עובדת
אני אישית לא אוהב לרדת לבחורות עובדות אלא אם כן קיימת משיכה רבה והבחורה מריחה טוב והתחושה כמו
עם יזיזה/ידידה טובה ואכותית ..
אבל לא אתווכח עם העדפות של כל אחד ..
נתקלתי בהרבה בחורות שמתקלחות אומנם מיד לאחר האקט אך המקלחת לא יסודית אלא שיטחית (במקלחות משותפות)
הדיווח היה מפורט , ממצא ומקיף- אני חייב להודות
ואתה צודק ביותר שכל אחד יקח את הממצאים לשיקול דעתו האישית.
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”