כ לימור-אתיופית -נתניה, מסג’ מציצה והרפיה - סקס אדיר

לימור-אתיופית -נתניה, מסג’ מציצה והרפיה

2

UNICORN, אני קורא שוב ושוב את מה שכתבת והאמת, לי זה נשמע כמו נפילה. אני יודע שאני הייתי מאוווד מתבאס מההתנהלות שהיתה לך שם.
אבל מי כמוך, גם בנפילות מוצא דברים חיוביים

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

5

יוניקורן אני חושב שקיבלת כאן ומזה כבר מספר דווחים את המסר - להסוות נפילות על ידי התפלפלות על יתרונות/חסרונות זה מתאים לבוגר ישיבה ()....

אתה בעצמך כותב שהיא חפיפניקית עם ריח מעופש - ולא מקפידה על הגיינה נשית... מבחינתי זה מאפיל על כל היתרונות שאתה מנסה לגרד - זה קו אדום. נקודה. אל תשלח קוראים לחפיפניקית מלוכלכת ומסריחה רק משום שהיא צעירה, עושה קולות וכו'וכו'

אם מנטרלים את כל הפולקלור על פתיחת ספר הטלפונים שלך בנייד, השיטוט ברחובות, ההתלבטויות בינך לבין עצמך ואח"כ איפוא דחפת אצבעות ואיפוא ליקקת - אכן רואים שמדובר בנפילה.

אני יודע שאין לך כוונת זדון וגם לא רציתי סתם להעביר ביקורת אלא יש לי הצעה -

בפעם הבאה תכתוב את העובדות היבשות בדווח. בנפרד, ואולי צריך לפתוח פורום נפרד לזה, תכתוב סיפור ארוטי על איך ומה עשית, איך דחפת, איזה קולות היא השמיעה, איך השפרצת וכו' וכו' - ואז גם אתה תהנה וגם מי שרוצה לקרא סיפור ארוטי יהנה...

זה יעזור לך כי אז גם תוכל לכתוב כיד הדמיון הטובה, את כל הפנטזיות, וזאת אפילו מבלי צורך ללכת, וודאי שמבלי צורך להפוך נפילה בכוח לסיפור הצלחה רק בשביל התאורים הכחולים... אבל בפורום הדווחים - רק את העובדות כדי לא לבלבל חברים.

תודה

7
ליוניקורן שלום!!

קודם כל אני שמח שלבסוף ביקרת אצל לימור..למרות שנשמע שהתאכזבת.

אבל אני לא מתכוון להתווכח על טעם וריח..אני אישית משוגע על אתיופיות ולימור היא האתיופית הכי נחמדה ומשקיעה שיצא לי להכיר. אפשר להגיד שאני לקוח קבוע שלה ונכון שהיא לא מוצצת הכי טוב בארץ אבל היא מושכת אותי בטירוף אז בשבילי זה כבר מעבר לביצועים..אני יודע שזה אולי קשה להבין איך אני מדבר ככה על בחורה עובדת..

לימור עבדה בעבר בדירה ברחוב גורדון ולגבי השיער היא צבעה אותו לאחרונה..אני גם לא אוהב את הצבע כל כך.

לגבי ההיגיינה אני לא נתקלתי בבעיה וראיתי שנכנסה להתקלח אחריי.

איתי היא 10 אבל אין מה להשוות כי אני מכיר אותה כבר הרבה זמן..

9

אני מתאר לעצמי את ההרגשה הלא נעימה בלשון המעטה בלהריח את האצבע לאחר ששהתה בכונכייה המעופשת של בחורה עובדת

אני אישית לא אוהב לרדת לבחורות עובדות אלא אם כן קיימת משיכה רבה והבחורה מריחה טוב והתחושה כמו

עם יזיזה/ידידה טובה ואכותית ..

אבל לא אתווכח עם העדפות של כל אחד ..

נתקלתי בהרבה בחורות שמתקלחות אומנם מיד לאחר האקט אך המקלחת לא יסודית אלא שיטחית (במקלחות משותפות)

הדיווח היה מפורט , ממצא ומקיף- אני חייב להודות

ואתה צודק ביותר שכל אחד יקח את הממצאים לשיקול דעתו האישית.

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

10
ויברטור אנושי, מה תגיד עכשיו על asstriks ? שגם הוא מורח את הקוראים?

די אנשים תפסיקו עם העליהום הזה...

כל אחד עם הטעם שלו !

מה, זה חדש לכם? אומרים את זה כולם פה כל שני וחמישי...

ויברטור אנושי, אם נראה לך ש- UNICORN מגזים, שים משקפי פילטר כאלה
מיוחדים כשאתה קורא אותו ותוציא משם את מה שאתה רוצה, בלי כמובן לסלף
עובדות שהוא כותב.

בסוף תזכור, אתה יכול ללכת למקום ולהיגעל/להיות בעננים בעוד שאני ארגיש
בדיוק את ההיפך ממך וזה לא קשור למה קראנו באותו דיווח על אותה בחורה.

ראינו יותר מדי מקרים שאין אמת אחת מוחלטת לגבי אף נערה עובדת פה. קח את זה כפשוטו.

גם על הקונצזוסים הכי גדולים פה (טלי מחיפה, שרון, אנג'לינה, נופר סנדרה
ושות') תמצא כאלה שלא התחברו, שלא אהבו, שלא נהנו. מה זה אומר? שכל מי
שדיווח שהן כן בסדר שקרן?? אם כן, מדובר ב- 95% מהפורום הזה, בנאדם.

אין כאן שקר ואמת, יש כאן דיווח אישי שכולל עובדות ומהול בהרבה מהחוויה האישית עצמה. אתה בוגר מספיק לקחת מזה מה שנראה לך.

די, נמאס לי כבר מההערות האלה, על מדווחים כמו לקסר ו- UNICORN ועוד כמה
מדווחים איכותיים, שבינינו, עושים פה עבודת קודש לכולנו ומביאים מהשטח
כמויות של ידע שלרובנו אין את האמצעים הפיננסים להביא !!
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”