כ מהו הזיון הכי טוב שהיה לכם אי פעם ? - סקס אדיר

מהו הזיון הכי טוב שהיה לכם אי פעם ?

2
זיינתי את פקיד השומה
כלומר זיינתי את המדינה
כלומר ....

חוץ מזה, הזיונים הזכורים לטוב הם בודאי פחות מהזיונים הטובים בכלל

ואם בכל זאת לוחצים לקיר לבחור אחד
ארחיב את זה לערב סקסי בלתי נשכח עם חברתי/בת זוגי במועודן החלפת זוגות בפריז
5 שעות של סקס מחרמן,,,, שאחריו עוז יומיים של זיונים "רגילים" שלוקחים מהאנרגיה ההיא....

שזה בעצם לא זיון אחד.

אז אם צריך לבחור אחד
אני חוזר לפקיד המס,,, והיה לי יועץ לזיון, יועץ המס שלי.

its 4 in the morning the end of December

3

אני אתייחס לזיונים רק עם נערות ליווי:

לפני כ 10 שנים, היתה במכון קטן ברחוב אלנבי שהיה מעל מועדן הימורים קרוב לכיכר המושבות בחורה רוסיה בשם דנה, היא עבדשה רק זמן קצר, היתה חולת מין אמיתית, פעם זיינתי אותה שעה שלמה, מתוך זה בהתחלה 10 דקות מציצה, אח"כ 40 דקות רצופות אנאלי ובסוף 10 דקות מציצה ובסוף היא מתחה את החזה והבטן ובאונות השפרצתי לה על החזה והיא עם הידיים שלה מרחה את זה על כל הגוף.

בסוף שאלתי אותה אם היא נהנית היא עם חיוך אמרה אתה מטריף אותי. היא ממש נהנתה.

וב 101 ברח' יצחק שדה היתה בערך ב 2004 בחורה רוסיה בשם לדה שהיתה מוצצת חצי שעה רצוף , במשך כמה חודשים הלכתי אליה פעמיים בשבוע, מציצה מטריפה, הייתי משתגע מהנאה והיא אהבה שגומרים לה על הפנים, השפרצתי לה על הפנים עשרות פעמים.

4
[QUOTE=בנצי8]

אני אתייחס לזיונים רק עם נערות ליווי:

לפני כ 10 שנים, היתה במכון קטן ברחוב אלנבי שהיה מעל מועדן הימורים קרוב לכיכר המושבות בחורה רוסיה בשם דנה, היא עבדשה רק זמן קצר, היתה חולת מין אמיתית, פעם זיינתי אותה שעה שלמה, מתוך זה בהתחלה 10 דקות מציצה, אח"כ 40 דקות רצופות אנאלי ובסוף 10 דקות מציצה ובסוף היא מתחה את החזה והבטן ובאונות השפרצתי לה על החזה והיא עם הידיים שלה מרחה את זה על כל הגוף.

בסוף שאלתי אותה אם היא נהנית היא עם חיוך אמרה אתה מטריף אותי. היא ממש נהנתה.

וב 101 ברח' יצחק שדה היתה בערך ב 2004 בחורה רוסיה בשם לדה שהיתה מוצצת חצי שעה רצוף , במשך כמה חודשים הלכתי אליה פעמיים בשבוע, מציצה מטריפה, הייתי משתגע מהנאה והיא אהבה שגומרים לה על הפנים, השפרצתי לה על הפנים עשרות פעמים.

[/QUOTE]

כמה כיף להיזכר בתקופות היסטוריות בחוויות מטורפות עם נערות..
אני חושב שפעם ההנאה עם נערה עובדת היתה הרבה יותר פשוטה להשגה מהיום.

7
טוב - אתם מדברים על נוסטלגיה, על התקופה בה שהיתי ב-חו"ל ... אני יכול לחוות רק מנסיוני ב-5 השנים האחרונות מאז שחזרתי... אין ספק שהזיון הכי טוב שהיה לי היה עם דנה מ-בן יהודה שלצערי (המאד רב) פרשה מהמקצוע רק בחדשיים האחרונים.

9

בהתייחסות רק לנערות עובדות, כריסטינה מהירקון 56...

נכנסתי, הייתה במצב רוח טוב ומרומם וכנראה מחורמן. ליקוקים, נשיקות, מציצה עמוקה ורטובה וזיון. אחרי המספר הראשון שוכב מולה במיטה, כשכפות הרגליים שלה ליד הראש שלי, מדברים ונוגעים. היא מלטפת ומנשקת פתאום לוקחת לי את הרגל תופסת לי את הבוהן ומחדירה אותה לתוכה. הייתי בשוק אבל זרמתי... אחרי כמה וכמה פימפומים גם סף החרמנות שלי עלה והזדקף. היא ראתה, אמרה לי להפסיק עם הבוהן ולבוא מעליה. היא שוכבת אני מעליה ליד הראש והיא מוצצת, המראה היה מדהים חשבתי שלא יכול להיות יותר טוב. אחרי כמה דקות גמרתי, היא ממשיכה למצוץ אני כבר מתחיל להתפתל ואז היא מוציאה את הזין מהפה שלה פותחת את הפה מוציאה את הלשון ומראה לי שהכל מלא בזרע ואז... היא בלעה הכל והמשיכה קצת למצוץ. חוויה של סרט כחול. ...היו ימים.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”