כ מחפש שותף/ים לאורגיה עם זונות/נערות ליווי בחיפה - סקס אדיר

מחפש שותף/ים לאורגיה עם זונות/נערות ליווי בחיפה

10
שלום לכולם,
הייתי רוצה לצרף מספר אנשים לאורגיה קבוצתית של מספר גברים עם נערת ליווי אחת, פנטזיה של הרבה זמן כבר...

הרעיון הוא לסכם מראש עם אחת מנערות הליווי הצפוניות על המפגש מראש לבחור משהי עם שירות טוב שמוכנה לענין כמובן .. אולי אפילו נקבל הנחת כמות ... חיוך גדול

צריך לבחור מיקום... אולי אחת הדירות המושכרות לשעה ...?

כל אחד מהמשתתפים באורגיה יגיע בשעה וביום שיקבעו מראש ויביא איתו בקבוק שתיה... אחד יביא יין, אחד יביא וודקה, אחד יביא שתיה קלה....מה שבא לכם... כך תהיה לנו גם שתיה בשביל האווירה...

התשלום יתבצע ישירות לנערת הליווי... אני חושב על זמן של או שעה או שעתיים של מפגש על מנת להספיק יותר... תלוי במחיר שנקבל כמובן, אני שואף שהתשלום לא יעלה על ביקור רגיל אצל נערה עובדת בדירה מקסימום עוד 50 שקל למקום עצמו...

דיסקרטיות - נושא חשוב כמובן, אז ככה המשתתפים יוכלו לבוא עם מסיכה על הפנים כך שלא יהיה ניתן לזהות אותם (מסיכת ליצן... בטמן... לא חשוב מה) זה מה שהרבה חשפניות עושות שלא רוצות שיזהו אותם ברחוב אחר כך...

מי שמעוניין נא להגיב להודעה זו, אין צורך לשלוח לפרטי כי אני רוצה שכולם יהיו מעודכנים בהכל.

לפי ההתעניינות שלכם כאן אני אחליט אם להתקדם עם הרעיון, אני כמובן אשמח לכל עזרה, הצעה או בחירה של מיקום או כל שאלה / הערה שיש לכם..

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”