בתגובה הבאה שנשלחה בפורום הציבורי צונזר מספר טלפון ארכאי אחד אשר אין לו אסמכתאת פרסום פומבית ברשת.
להזכירכם :
אין לפרסם טלפונים פרטיים ברבים מבלי שתהיה אסמכתא לפרסום ציבורי כלשהו.
[QUOTE=elii]ברצוני להתחיל שירשור של הבנות הפרטיות שאיתם נפגשנו בכל הזמנים.
אני לא יודע עם זה הפורום ובמידה ולא תעבירו.
הראשונה היא אורית.
בחורה קצת מלאה, היכרתי אותה לפני למעלה מ 15 שנה בתחילת התמכרותי לסקס בתשלום.
היתה מתגוררת בויצמן בת"א עברה לבית מלון בטילת של הרצליה ועוד מקומות.
כימת היא נראית לי מכורה לסמים, מידי פעם אני רואה אותה בתל ברוך וחבל כי יש לה פוטנציאל אדיר.
בכל פגיה איתה גמרתי בין םעמים לשלוש !!.
יודעת לרדת, נותנת טיפול GFK, רימינג ואוהבת מאוד סקס.
הטלפון שלה היה .05X-XXXXXXX
השניה היא לינה שפרשה מהמקצוע גם לפני הרבה שנים ועוד המשכתי לפגוש אותה בביתה הפרטי ובביתי עוד מספר שני אחרי זה עד שנעלמה לי לצערי. עם לא הייתה מבוגרת ממני בכמה שנים ההיתי מתחתן איתה!!
היא עבדה ברחוב שלום עליכם בסיביבות מספר 50 בדירת חדר בכניסה צדדית.
נתנה שירות GFK, רימינג, וסקס משגע מכל הסוגים, רזהף רוסיה, שעיר פלטינה קצר, חזה מידה B-C עומד ויפיפה.
לאחר שהפסיקה לעבוד ועברה לעבוד בעבודה רגילה המשכנו להיפגש בביתה שבבת-ים, איני יודע היכן היא היום.
השלישית היא רקפת מנתניה,
נפגשנו מספר פעמים ב4 שנים האחרונות, איני יודע עם עדיין עובדת, היא מקבלת בביתה שנמצא באחת השכונות הצפוניות של נתניה, בחורה נאה, רזה, תימניה, סקס משגע, נותנת גם שירות מסג'.
כל הנשים הנ"ל נתנו שירות שווה לכל כסף מקבילה ל 250-400 ש"ח למפגש לשעה + של מפגש ללא תיתוק ואפשרות גם ליותר זמן בעד אותה כסף, מפגש עם יזיזה ולא נערת ליווי.
האחרונה להיום היא שיר - פרטית לחלוטין ועדין עובדת שהיכרתי לפני חצי שנה באטרף.
מפגשים יקרים מאוד בעבור 700-1000 ש"ח ל שעתיים + הכוללים שירות של חברה, סקס טוב, השתנות הדדיות במידה ורוצים, היא בת 40+ נראית צעירה יותר, מלאה, חזה גדול מידה C+.
אנו צרפו גם אתם את הנערות הטובות שלכם ואני יוסיף עוד.
אני יכול להגיד שלפחות עם שניים מהרשימה פה ההיתי מוכן להקים משפחה עם ההיתי מכיר אותה בתקופה הנכונה בחיי ולמרות שההיכרות היא דרך המקוצע העתיק בעולם.
[/QUOTE]