כ מעשה שהיה כך היה ... [במכון עיסוי בפת] - סקס אדיר

מעשה שהיה כך היה ... [במכון עיסוי בפת]

1

לפני כמה שבועות החלטתי לפנק עצמי בעיסוי טוב +הרפיה טובה והחלטתי לדגום את אחד המכונים בפתח תקוה

לצערי הגעתי בשעה עמוסה וכל הבנות היו עסוקות למעט אחת ...כמובן שזו זו שפתחה לי את הדלת בחיוך מזמין .

לאור העובדה שהייתי קצר בזמן לא ממש רציתי לחכות לאחד הבנות האחרות שיתפנו נכנעתי ליצר ונכנסתי עם הבחורה שקבלה את פני למרות שלא ממש התלהבתי ובדרך כלל החושים שלי לא מטעים .

ובכן ...הבחורה טיפה מלאה אבל חזה מכובד ושופע , הייתה שירותית נחמדה וסבלנית ללא פשרות .

אבל ...ויש פה אבל ...לא היה לי נעים בכלל להעיר לה אבל מישבנה עלו ריחות לא סימפאטיים כלל דבר שהעיב מאוד על רמת החרמנות וגרם לי רק לרצות לגמור ולעוף .

אקיצר לאחר עיסוי ידני של השטרונגול החלטתי לנסות להעביר את הזרג בין שדיה השופעים ולהפתעתי המעסה הפגינה יכולות עינוג מדהימות בעזרת זוג דדיה .

לאחר מס' דקות התחלתי לחוש לחץ גובר באיזור הכיפה של הזין וידעתי שהרגע המיוחל הולך ומתקרב .

וכך מס' רגעים לפני ההתזה החבר הלא קטן שלנו ברח מהחיבוק השמנוני בין דדיה של הגברת הזדקר בזוית חדה כלפי מעלה וירה כמה מטחים חזקים ומדויקים היישר אל פניה של הגברת שלא נראתה מופתעת כלל למרות שזה לא היה בתיכנון ...הרגשתי מבוכה מעורבת בהנאה וסיפוק והרגשתי אפילו כמו אומן ,צייר או פסל מכיוון שהשפיך התלבש לגברת על האף ליד העין ועל הלחי והיה נדמה כאילו מישהו צייר על פניה ציור אומנותי במיוחד .

ובכן חויה נחמדה מאוד למעט הריחות הלא נעימים

סופ"ש נעים לכוללללם

stardust2010-1-6 1:47:58
הברון שפיכענהאוזן
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”