כ למסאז'יסטיות / זונות / נערות ליווי - כמה הטיפ ? - סקס אדיר

למסאז'יסטיות / זונות / נערות ליווי - כמה הטיפ ?

1

שאלה....

כמה טיפ אתם נוהגים לתת...

בסכום של

200 ו- 500.

כמובן בהנחה שהכל היה סבבה...

עשתה מה שאמרה שתעשה...כמו בטלפון....

את האמת לי זה חדש שנותנים טיפ...אני אף פעם לא נתתי טיפ...זה נראה לי מוזר לתת טיפ...במיוחד אחרי שכבר סיימתי...ואני יוצא בדלת...

מה זה אני נמצא עם מלצרית?

תודה

4

התרבות הנבובה שלנו הביאה את מתן הטיפ לכלל אבסורד וחוסר פרופורציה. חיקוי עלוב של האופי הדפוק של האמריקאים...

אתה קונה שרות במחיר שהסכמתם עליו - אז למה אתה משלם יותר? לא ברור, לא הגיוני...

במקור, ניתן טיפ על שירות מעל ומעבר למצופה. למשל, מלצר בפאב שמביא לך את השתיה במיידי, שמקצר לך את זמן הציפייה, למרות התור הארוך... ואתה מצ'פר אותו, גם כי אתה יודע שמשכורתו דלה.

בימינו זה נהפך כבר להכרח, ועל כל צעד ושעל. משהו מגונה ביותר.

טיפ לבחורה שלוקחת 500 ש"ח נראה הזוי... איך אתה יודע שהיא נתנה לך יותר מהצפוי?... ובפעם הבאה שתחזור - תצטרך שוב לתת יותר, כי היא כבר רגילה...

אולי בתקתוקיה, אם אתה לקוח חוזר, והיא נותנת לך יותר זמן, מתעלמת מהדפיקות בדלת, רוצה לשמר את היחס לפעם הבאה, ואתה מתחשב בעובדה שחצי מהתשלום הולך לסרסור.

לא אצליח לשרש את הנוהג הפסול הזה, אני יודע. גם בנושא הזה - כל איש לפי ליבו.

המגביה עוף - ירחיק ראות

5

איצטגנין - אני איתך.

אני ברוב המקרים לא מצ'פר כי הבחורה קבעה מחיר והוא מוסכם על הלקוח מראש, אז אכן - למה להוסיף?

מאחר והשתרש מנהג ברברי זה... אני מצ'פר ב-10% רק את אלו שאני יודע שאחזור אליהן באופן ודאי ואני רוצה שבנוסף לפינוק המיני שנתתי, ייזכר הפינוק הכספי. זה חלק מהכפיתיות שלי ללכת רק לבנות שנותנות GFE מושלם לטעמי וכמו שאני רוצה שירות GFE, אני מחזיר בטיפ.

כל איש לפי ליבו אמרת - ואני מוסיף לפי כיסו.

עבורי כל הוצאה של 500 ש"ח עולה בדמים ועל כן אני ממדר את אלו שיקבלו.

gfeseeker2010-3-9 11:52:34
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”