אז ככה הייתי עם האתיופית במוצאי העצמאות..יום הזיכרון לא טיימינג טוב אין מה לומר.
נפגשנו באזור הטיילת באשדוד. ופעם ראשונה שראיתי שחור בעיניים וזה עשה לי טוב.
ראיתי בחורה בגובה 160 חומה שוקולד, אתיופית חמודדדדהה. מבנה גוף מלא טיפה וסקסי. ישבן עגול (הייתה עם ג'ינס צמוד) חזה שעוד שניה קופץ לה החוצה מהחזיה. פשוט גדול ודחוס. הברכיים התחילו לרעוד לי קצת.
יצאתי מהרכב היא צחקקה וגם אני כי תכלס אני בחור קצת ביישן. אמרנו שלום שלום נשיקה על הלחי ונכנסנו לאוטו.
ישבנו ודיברנו, מה את/ה עושה בחיים, כמובן ששיקרתי כי אין לי עניין בחשיפה עצמית. מסתבר שהיא עושה את זה בעיקר בשביל הכיף, אבל היא גם צריכה את הכסף. מה שכן אני הייתי פעם ראשונה שלה.
אחרי שסיימנו לפטפט העברנו את המזומנים (150 שקל....) והחלטנו לחתוך למקום שקט יותר. בסופו של דבר הגענו לאזור לא מואר ודי שומם לא רחוק מאתר בניה שבאזור החוף. עברנו לאחורי הרכב לאחר שהורדו המושבים והתחלנו להתנשק ולהתחרמן בקצב איטי. חוסר הניסיון שלה בעניין "נזקף" לזכותי שכן הרגשתי שאני יכול להוביל אותה לאן שאני רוצה בלי להלחיץ אותה כי גם ככה יש לה מוטיבציה. פתחתי לה את החולצה וראיתי זוג שדיים ממיסים, אין דברים כאלה. מלאים כבדים אבל גם מוצקים. וואו איזה מגע איזו תחושה, הפטמות שלה כבר בלטו והתחלתי לינוק אותן. היא נדלקה תוך שניה והתחילה לגנוח ברמות. הורדתי חולצה ופתחתי מכנס והיא דחפה לי יד לתחתון והתחילה לעסות לי את הזין והביצים. הורדתי לה את החולצה לגמרי ונשכבתי לאחור וביקשתי בעדינות שתרד לי. היא צחקה (איזה חיוך לבן ומקסים!) אמרה "יאללה בכיף" והתחילה למצוץ לא היה לה הרבה ניסיון אבל היא למדה מהר וגם יש לה יכולת קיבולת גרונית עמוקה ככה שהיא בלעה לי אותו עד הסוף. אחרי 2-3 דקות התחלפנו הורדתי לה את המכנס והתחתון, וראיתי כוס חמווווד מגולח חלק לגמרי. טיפה נפוח כיאה למלאות מעט אבל בהחלט אסטטי. ירדתי לה, היא הייתה נקיה מאוד ומטופחת. כנראה שמה על עצמה איזה קרם גוף סופר ריחני. בכל מקרה זה היה סבבה שם0 בחלק הדרומי.
אחרי שהיא נרטבה מהירידה החדרתי זוג אצבעות ובמניפולציות השמורות רק לי, גרמתי לה להגיע לשיאים חדשים שלא הכירה אותה אף פעם. היא ממש התפתלה לי מתחת לידיי שילוב של זוג אצבעות בנרתיק, בוהן על הדגדגן ויניקת פטמות יפילו גם את מלכת הקרח הפולניה לעמקי תענוגות האורגזמה.
אחרי שהיא נחה כמה רגעים עברנו לסקס מלא. שמתי קונדום (אגב לא היה אנאלי, לא אוהב את זה) סובבתי אותה בדוגי, חדרתי, כוס צר עוטף לופת ויונק. הורדתי אותה על הבטן, תוך כדי לפיתה ביד אחת של השדיים הנהדרים האלה וביד אחת את הישבן המוצק מאוד שלה והתחלתי לפמפמם. זה היה ליגה מטורפת. היא זזה יחד איתי בול בקצב שלי. הרמתי אותה קצת לכיווני משכתי אותה לאחור ומצצתי לה את תנוך האוזן תוך כדי..ככה 10 דקות עד לגמירה שלי.
ישבנו לנוח, והיא הייתה די מבסוטה לפי הבעת הפנים שלה. שאלתי אותה אם יש מצב לעוד מספרון והיא אמרה אוקי אבל שיהיה קצר.
עברנו ישר למציצה עמוקה, ככה 5 דקות ולקראת הסוף זיון שדיים (יססססססססססס) וגמירה על החזה הנהדר הזה.
התנגבנו התלבשנו ויצאנו חזרה לנקודת האיסוף.
נפרדנו כידידים.
ועכשיו לתכלס שלכם – לא, היא לא מוכנה להעביר את המספר הלאה. היא אמרה שאין לה בעיה להמשיך איתי כי באמת היה סבבה. אבל היא לא רוצה להתפרסם ככה חופשי כי היא ממש חוששת מכל מני טיפוסים שיפלו עליה.
אז סורי חברה.
בכל מקרה יש לי טלפון של אחת אחרת שהיא כן בקטע יותר ציבורי אבל אני חייב ליצור איתה קשר קודם.
להתראות בקרוב,,,