אני חייב לשתף את חבריי הנכבדים במה שקרה לי היום סיפור אמיתי לחלוטין !!!!
אחד מחברי הפורום נתן לי טלפון של מישהי מאזור נהריה "היא בחורה פרטית לא מכון ולא דירה דיסקרתית"
נאמר לי בהודעה .
מהבוקר אני במחשבות לנסוע או לא ? להתקשר או לא ?
לא קיבלתי פלאפל אתמול מעמית אבל לשכב על הגדר בשביל חבריי הנכבדים בפורום אני מוכן
צלצלתי בשעה 12:00 בצהריים ,שלום זה בקשר למודעה ,אינטרנט מילמלתי ,כן היא עונה נותנת פרטים
רזה 49 קילו בת 20 חזה עומד רזה מוכנה להגיע אליך 500 ש"ח לשעה .
טוב אמרתי לה בשעה 16:00 זה מתאים ? כן היא אומרת בקול עדין משהו ,אז אני יאסוף אותך ברחוב XXX בנהריה.
הכנתי קנדומים + וודקרדבוווווול ובשעה 15:30לערך יצאתי ,לאחר כמחצית השעה הגעתי למקום ביער שמשכירים צימרים עם ג'קוזי אווירה כפרית ,וואי זה הולך להיות היום שלי חשבתי לי..........נסעתי במהירות אליה ואספתי אותה לרכבי
מכאן ועד עכשיו אני בשכרון חושים !!!! ממש כמו תאונת דרכים שמקבלים מכה בראש ולא זוכרים כלום
נחזור לרכב ,עולה ילדה נראית לי כבת 19 כוסית עולמית נראית 1,000,000 $
וואוו אני לוחש לה ,את ממש נראית כמו דוגמנית ,תודה לך היא עונה בבישנות
נסענו למקום ובדרך פיטפטנו (מסתבר שיש לה חבר שנה וחצי,אבל נחזור לזה בהמשך)
הגענו ..... פתחתי ישר את המים בג'קוזי תוך כדי עמעום האורות בצימר צרפתתי אותה והתחלנו במזמוזים כנים כאילו לא התראינו שנה (נראה לי שהיינו איפה שהוא ביחד בגלגול אחר)
המים בנתיים עם הקצף עלו על גדותיהם ,ליקקתי את האוזן שלה והחדרתי לה את לשוני החדה מעורבת בוודקה-רדבוווווול
עד שהרגשתי שאני מגיע לה לאף הפנימי shell we לחשתי לה בעודי מחזיק את ידה וקד קידה ומפנה אותה לג'קוזי תוך כדי התפשטות הדדית מצד שנינו ....נכנסנו לג'קוזי המים רותחים כמו קומקום שרק רתח עכשיו ומוכן להימזג לכוס קרה הכל קורה ב סלואוו מוושיין לאט לאט רגלייה הצחורות כבר במים וגם רגלי ,אנחנו יורדים אט אט וצוללים לתוך המים ,אני לא מרגיש כלום חוץ מגופה החלק והצחור ולשונה הבתולית
לאחר מציצה מושקעת וצלילות שלה התחלתי לקחת את היוזמה והרמתי אותה כמו כלה ביום נישואיה על ידיי ללא התנגבות ישר למיטה לתנוחת 69 היא מצידה המשיכה למצוץ ללקק לנשק וכל דבר שהיא יכולה לעשות עם הפה לאיזור החלציים שלי ,אני עדיין בסרט מלקק לה את השבלול הקטן שלה ומריח ניפלא כולל רימינג מושקע ,באותו רגע ידעתי שיהיה כאן כל מה שאתם רוצים סקסס,GFE,רימינג...בקיצור כל מה שיש בין שני זוג מאוהבים שמקיימים סקס בפעם הראשונה !!! הוצאתי קנדום (הכינותי מראש) עברנו למיסיונרית והתחלנו לעשות אהבה !!!!!!!!!!!!!!
הרגשה אלוהית איזה כיף אנחנו ממש זוג מאוהב היא נהנית (מרגישים את הרעידות וכל מיני סימנים קטנים שיודעים שאין כאן זיוף)אני לא מגזים אבל במשך כשעה אנחנו באותה התנוחה כשלפעמים אני מרים את כפות רגליה היפות ומנשק אותם ,פתאום הכל רועד היא ממש באטרף גומרת גומרת גומרת..........המיטה ,הצימר,הברזים ,המגירות....הכל זז ודממה הציפורים שותקות כאילו הן רואות מבעד לחלון הצימר אופרה "למרמור" העולם עצר מלכת בום.......היא גמרה מנשקת אותי הזיעה שלי ושלה כבר זורמים ביחד לסדינים והיא ממשיכה ללקק את הזיעה שנוטפת ממני וללקק אותי וגם לשרוט קלות,הפכתי אותה בעדינות לדוגי ,אח איזה טוסיק אלוהי,ושבלול כזה קטן מגולח ויפה ,התחלתי ללקק בעודי כורע ברך והיא עם אצבעות רגלייה משחקת לי בזין ובביצים ,לאחר כמה דקות הכנסתי אותו להיכל התהילה
ומפמפם כעשרים דקות (הוודקה עושה את שלה)פתאום הטלפון שלה צלצל ששששששש......חבר שלי היא עונה ומדברת איתו בלחש ,החלתתי להגביר את הפמפום
ולפתע היא ניתקה את הטלפון והחלה לגנוח וממלמלת ניתקתי לו לא יכולתי,שוב הטלפון מצלצל והיא עונה "סורי אני במקום ללא קליטה " אני ממשיך בעבודתי ומפמפם ופתאום היא אומרת לו יאללה ביי במין גניחה כזאת של מאיה בוסקילה במחזמר עוץ לי גוץ לי ,אני ממשיך לפמפם עד הגמירה הגדולה
מילאתי את הקנדום עד סופו.אנחנו מתחבקים ומתנשקים מחליפים נוזלים מהגוף הלשון וכל טיפה נוזלית מוצאת את דרכה לטיפה השכנה,וואוו זה היה נדיר ,תאמינו לי חבריי יש לי רזומה של מעל 500 בחורות שונות בחיי (היד עוד נטוייה כולה בן 33)התלבשנו והחלטי מסיע אותה הביתה כאשר בדרך היא סיפרה לי את סיפור חייה איך היא הגיעה לזה .לא ניכנס לזה רק אני אזכיר שאם הוריה לא ישלמו להוצל"פ כ-10,000 ש"ח הם יגורו ברחוב !!!!!! חבר'ה הסיפור שלה נגע לליבי והוא אמיתי לגמרי
תאמינו לי היא ילדה טובה שמנסה לעזור להוריה ,היא נראית ממש אבל ממש טוב כמו דוגמנית וילדה טובה כזו שלא עושה בעיות ואי אפשר להאמין עליה במה היא עוסקת לפי מראה עיניים ,אמרתי לה שאני מוכן לעזור לה למצוא עבודה ואני אראה איך אפשר לעזור לה .
חברי הפורום הנכבדים ,ההנהלה,והבחורות שמופיעות כאן מידי פעם
אני שגואר הטוראי בפורום סקס אדיר מרים כפפה זו ומוכן לתרום 50 ש"ח לידיי עמית המנהל הכללי למען הילדה הנהדרת הזו כדי שלא תעסוק יותר בזנות ,אם כל אחד יתרום אפילו 10 ש"ח זה יעזור .
מה אתם אומרים ? האם התאהבתי יתר על המידה או שאני פועל נכון ?
לגבי הטלפון שלה היא לא מעוניינת שאני אפרסם אותו כאן בפורום
אבל נראה עם הזמן (היא חדשה בתחום ) יכול להיות שהיא תתרכך ואפשר יהיה לפרסם את הפון,במידה ותמשיך בזנות
אני מבטיח לכולם שהיא מעפילה על "קטי קומפקטית קרית אתא" המובילה כרגע באיזורינו
עד כאן דיווחי להיום מחזיר את השידור לאולפן ...... אליך ...........