כ סיפור שקרה באמת - סקס אדיר

סיפור שקרה באמת

1

שלום חברים,לא הייתי כאן הרבה זמן קפצתי לבקר...
רציתי לספר לכם,בעקבות התקופה בה הצטרפתי מאז והסתקרנתי
משיטוטי ונסיונותי בפורום, לגמרי במקרה פגשתי את אהבת חיי(אחת מהבחורות העובדות-כיום לשעבר-בלי שמות.)
כן כן קראתם נכון.לא הפריע לי מעולם שהייתה בתחום.(ההיפך חחח) ומאז ובמזל טוב
אני איתה דואג לה מכל הבחינות בשפע, הכל מצויין. סקס לא חסר כמובן, ואנחנו חיים ביחד באהבה ובאושר!
דיל של החיים? סיפור שנראה כאגדה? אולי...
תודתי הרבה לכל החברים ולפורום הנהדר.

כתב מהשטח לא יצנזר אותך- תשתדלי לא להרטב יותר מדי...

סיפור שקרה באמת

3

פלייבוי אני לא מסכים איתך, ומה שכתבת בהחלט לא מכובד כלפי הנערות העובדות, הן בני אדם בדיוק כמונו ואין להתייחס אליהן בצורה כזאת, נכון ששני הצדדים כמו כל בני זוג, תמיד צריכים להיבדק ללא כל קשר לנערה עובדת או לא, ולאחר בדיקה מותר הכל כולל הכל !!!

כתב מהשטח אני שמח בשבילך ובשבילה !!! אני מאחל לכם להתחתן ולהביא ילדים לעולם !!!!!!! LifeStyle2010-6-19 17:45:20
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

סיפור שקרה באמת

4

אולי אני עכשיו קרוב ל30 שנה ולא ידעתי מה זאת מילת אהבה,כל השנים שעברו לא היבנתי אותה וכינראה יקח לי עוד שנים להבין מה זאת ''אהבה אמיתית''.

אחי כתב מהשטח אני מאחל לך חתונה קרובה,ולהביא ילדים גם,ילדים הם שמחת החיים,שיהיה לך בן ישמור השם שלך ברגע שתמות,אני אישית באמת שמח מתוך הלב בשבילך ובשבילה!! שמחה גדולה.

אני לא מופתע מהסיפור שלך בכלל,היו בעבר מקרים כאילו שבסוף הגבר התאהב בבחורה עובדת בזנות.זה לא חדש,אני בטוח גם שאתה לא הראשון ולא אחרון שמיתאהב בבחורה עובדת.

לפעמים בחורה רגילה שלא עבדה אף פעם בזנות יכולה לבגוד בך יותר מזונה שעבדה שנים.

שיהיה לך בהצלחה אחי...ותמיד בשורות טובות.

תמיד בשטח למען כולם.

סיפור שקרה באמת

8

כל הכבוד מצדיע לך כתב מהשטח אתה גבר.בחורות עובדות לפי ידיעתי הם לא פראייריות בכלל, קשות ומאוד
מאוד מתוחכמות.כמו שאומרים"החכמות לוקחות כסף" שמח בשבילכם חיזקו ואימצו שיהיה במזל והרבה ילדים!!

אם יש לך מספיק מזומנים אז בטח יש לך גם מספיק ביצים!
צריך שתהיה אישיות מיוחדת אם לא כהרגלה רצתה אותך בשבילה. והבדילה אותך מאלפי הבדלות...וזו רק דעתי.

סיפור שקרה באמת

9
בחודש האחרון אני בקשר חברי קרוב עם אישה שעובדת - עבדה בזנות. אנחנו לא
מדברים כמעט על עבודתה למרות שיש לי מליון שאלות שאני לא מעז לשאול. מה דעתכם
האם יש עתיד ליחסים כאלו?
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”