כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

8

חושב שכבר סיפרתי את זה אבל לא בטוח אז הנה:

הייתי אצל לינדה, זו שהיתה בפינקס ועברה לתל אביב.

לקראת הגמירה, הוצאתי את הזין והתחלתי לשפשף אותו בין השדיים שלה... (סיליקון, אבל נעים להתחכך בינהם...). לקראת גמירה התרוממתי בכדי לגמור לה על הפנים... אבל מה - השפריץ עף לה ישר לתוך העין..... היא תפסה עצבים ואני התקפת צחוק....

הייתם צריכים לראות את הפרצוף הזועף שלה עם עין אחת רגילה, ועין אחת אדומה כמו רמזור......

9
בפעמים הדיי ראשונות שלי, הלכתי למכון מסאז'ים בפ"ת (הסדנא 7 בבעלות הקודמת עם הבחורות הישנות אחח אחח אחח) והייתי עם בחורה שרק מליראות אותה עמד לי והייתי סופר דופר חרמן כמו משוגע בואתו רגע.
בכל אופן הייתי שכבתי על הגב במיטה בתנוחה מסויימת וכשהתכוננתי להשפריץ הזונה הזאת אוננה וכיוונה את הזין שלי בזווית כלפי מעלה ומה שקרה זה שהשפרצתי כמות רצינית לעצמי בעין!!
אז הבחורה אמרה לי:"אוו מה זה אתה כמו ממטרה!"

ומאז אני זהיר יותר...

10
פעם אחת אספתי ידידה ליציאה בסוף הערב כשהחזרתי אותה הביתה לא רחוק מהבית שלה נשארנו ברכב היא מצצה לי, אחר כך (באמצע הלילה שעה בערך 4 לפנות בוקר) שמנו מגבת על הרצפה (באמצע הרחוב! סמטה קצת היה חשוך) וזיינתי אותה. אמרתי לה שלא בא לי ואני רוצה שהיא תמשיך למצוץ אז ההיא נעלבה ואמרה אז גם לי לא בא, קמה הרימה מכנסיים כיסתה את החלק העליון והלכה הביתה.
קצת לא נעים...

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”