היה מאוד קשה להשיג אותה, אבל התעקשתי והתעקשתי והגעתי אליה.
פתחה לי את הדלת בחורה צעירה, בסביבות 23-28. שיער ארוך, גוב חטוף לגמרי, אבל נראית קצת מרחפת ומוזרה.
אני ניגש לחדר עבודה, מתפשט ומחכה לה. תראו, אני ידעתי שבודי לא יהיה לי ולא בטוח שבכלל יצא משהו חוץ ממסאג'.
אז היא מתחילה את המסאג, מסאג מקצועי ואיכותי.המסאג הוא עם שמן, כולל שמן ששמים אותו על הגוף - הוא מתחמם. הבחורה יודעת את העבודה בצורה מושלמת. פירקה לי את הגוף לחתיכות.
היו שלבים מעטים שהיא העבירה את ממש קצות האצבעות על הביצים, אבל לא היה ברור מה זה אומר. פתאום הבחורה עוברת על הטוסיק שלי..ושואלת אותי: הרפיה?? אני ככה נבוך, אומר בשקט כן.
ממשיכה במסאג ופתאום שמה לי שמן מתחמם על החור בטוסיק. הרגשה מוזרה בהתחלה אבל מחרמנת. לאט לאט לאט מתחילה להכניס את האצבע ומתחילה לעשות עיסוי פרוסטטה. חברים, הבחורה יודעת את העבודה. אני לא מבין איפה אני נמצא. אחרי רבע שעה היא אומרת לי להסתובב. לאט לאט שמה לי שמן מתחמם על הזין והביצים ועל כל האיזור הדרומי ושוב מתחילה בעיסוי פרוסטטה. רבע שעה היא נוגעת בי בזין ואני כבר מת לגמור והיא לא נותנת לי. כל הגוף שלי עם צמרמורת ואני רק מחכה שהיא תתן לי לגמור.
אחרי רבע שעה של "עינוי", הבחורה גורמת לי לגמור ואני הוצאתי חומר בכמות כזאת שבחיים לא יצאה לי. היא יודעת איפה בדיוק ללחוץ בפנים ומתי ואיך. היא פשוט חולבת אותך.
אין לי מילים על השירות שלה. גם מסאג מקצועי, גם הרפיה סופר מקצועית ואפילו אחרי הכל היא לוקחת אותך למקלחת ורוחצת אותך כמו תינוק.