כ למישהו יש גם אחת שכזו ? זיונים עם מסאזיסטית בת 40 - סקס אדיר

למישהו יש גם אחת שכזו ? זיונים עם מסאזיסטית בת 40

1
לפני כ9 שנים כשהתחלתי בתחום חיפשתי מסאג', הגעתי לדירה בכרמל ופתחה לי את הדלת מישהי שאז היתה כנראה בת 32 בלונדינית
פנים של מיליארד דולר:שפתיים בשרניות עיינים כחולות,ושיער בלונד חלק ,עור פנים חלק. ידים חלקות כמו סבון חדש ,גוף רך מאוד ורזה עור הכי רך וחלק שהרגשתי עד היום ועדינות גם בהתנהגות ובדיבור וגם במסג'.

שכבתי על המיטה ולא האמנתי שאני יכול לעוף ככה ושכזו אשה בכלל נוגעת בי(ועוד איפה ואיך!) והמחיר היה 120 ש"ח.

אחרי כחודשיים המכון נסגר והרמתי טלפונים לכמה מכונים שפרסמו ואז לשמחתי מצאתי אותה במכון אחר. אחרי כמה ביקורים במכון הזה

בסוף המסג'- היא אמרה לי: קח את המספר הפרטי שלי, אני עוזבת כאן ומתחילה לבד. ואחרי כמה זמן הגעתי למקום החדש שלה, אחרי

כמה ביקורים פשוט לא התאפקתי, היינו בתנוחה שאני מזיין אותה בין הרגליים ואז קצת בכוח הכנסתי לה אותו פנימה והיא אמרה לי בעדינות האופיינית לה "לא בפנים, לא בפנים" אבל מי שמע את זהחיוך. במפגשים שלאחר מכן היא רצתה אני אזיין אותה על מיטת המסג'ים

וכך היה, מציצה לא מהעולם הזה-בעדינות ברכות עם הרבה רוק ולשון ורגש והכל עם נשיקות וממש אני מרגיש איתה כמו חברה שלי. וכך לפחות פעם בשבוע אני מגיעה לדירה הפרטית שלה ויש לי איתה את הסקס הכי טוב בעולם כבר 9 שנים ולא היתה פעם אחת שהתאכזבתי. לפני שנתיים התקשרתי אליה והיא אמרה לי שהיא אצל חברה ושאלה אם אני רוצה להכנס עם שתיהן תמורת 200 ש"ח?

קבעתי איתה לעוד שעתיים ובנתיים הזיין שלי עמד להתפוצץ רק מהמחשבה של מה שמצפה לי-נכנסתי וקיבלתי סרחורת: שתיהן יושבות על

הספה, בלונדיניות לבנות עם רגליים שלא נגמרות, מאופרות ועם לק כסוף בציפורניים של היידים והרגליים ביקשו ממני להתפשט ולשכב על המיטה בחדר וכששתייהן ניכנסו אחרי דקה והתחילו לגעת בי חשבתי שאני עומד למות מרוב עונג ומרוב כמות היופי שאני רואה סביבי.

וככה זה עד עצם היום הזה-אני מגיעה אליה לפחות פעם בשבוע משלם 120 ש"ח עבור סקס שלא מהעולם הזה עם אישה שהיא חלום והיא מרגישה אותי וידעת איפה איך ומתי לגעת בי בדיוק בזמן ואם אני רוצה לגוון היא מביאה את החברה שלה ולוקחת לי 200 ש"ח.

האמת חברים שיש לי ניסיון רב עם נשים רגילות ושאני חי בזוגיות אבל אני חייב להודות שהמפגש השבועי איתה גורם לכל חויית סקס אחרת

להיות חסרת משמעות, אני אשקר אם אגיד שזה לא מפריע לי בקשרים עם נשים אם היא לא היתה במקצוע הייתי מזמן הופך עולמות כדי להתחתן איתה, האם גם לכם יש אחת כזו?
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”