כ סקרנות של לילה מור המוצצת תמורת 400 ₪ (מציאה בצאט) - סקס אדיר

סקרנות של לילה מור המוצצת תמורת 400 ₪ (מציאה בצאט)

1
חברה,
במהלך שיטוטי בצאט הגעתי לבחורה (נראית לי נימפו ,לא מקצועית...) שמציעה
שירות של מציצה מושקעת ב400 ש"ח .... בוידאו התגלתה בחורה נאה(לא מיס תבל)
אבל סקסית וטיזרית.
השם של הבחורה מור , אני בכל אופן לא מתכוון להשתמש (המחיר לא ריאלי,למרות שנראה לי
שניתן להתמקח).
היות שלא פרסמה ישירות,לא אוכל לרשום את הפון שלה,מי שמעוניין יכול לפנות אליי בפרטי.

2
שלום חברי הפורום
עד עכשיו לא כתבתי חוות דעת על אף אחת מסיבות שונות אך בעיקר מישום שהבחורות שנפגשתי עימן סרבו.

אני נוהג לשוטט בצ'טים "וצד" מידי פעם איזה ריגוש ליילי.

באחד הערבים צדה את עיניי "שמנמנה מתל-אביב" למרות שאין אני חובב שמנמנות או שמנות פניתי מהסקרנות, להפתעתי הגמורה נענתי

בפתיחת מצלמה ולעני נגלתה בחורה עגלגלה אך סקסית מאוד, שיער אדום, לבושה בחלוק סאטן ושדיה העצומים מאיימים לפרוץ (ללא חזיה כמובן). עכשיו כבר הסקרנות נעלמה והחרמנות החלה לוחצת ומדברת וחברינו הקטן רצה את שלו וסמתי פעמיי אל הגברת....

לסיכום: 1. שמנמנה סקסית.

2. מציצה אלוהית (הסדין נכנס לי לתחת).

3.לדבריה רק מוצצת אבל יש אופצינ ליותר כמובן שתלויי במחיר, במצב הרוח וכ"ו.

4. לא זולה, 400 ש"ח למציצה (הייתי חרמן ) אך שווה מאוד.

לדעתי אחד החברים כתב עליה אך לא מצאתי, הצ'ט הוא של וואלה.

הייתי חייב לשתף מקווה שתרמתי את חלקי.

חג שמח מועדים לשימחה וששון

המכור.

3
קיבלתי את הטלפון של מור מ"מכור לריגוש" וזאת ההזדמנות להודות לו גם על הגילוי וגם על השיתוף.

יצרתי עם מור קשר טלפוני. נשמעה מאד נחמדה ומזמינה בטלפון. ביקשה ואפילו התעקשה שקודם אראה אותה בצ'אט של וואלה כדי שאדע אם מתאים לי.בהתחלה קצת נראה לי מסורבל אבל לאחר מכן חשבתי שזו דרך באמת טובה למנוע תקלות וביזבוזי זמן.

לאחר שראיתי ונראתה לי סבבה והיא הבהירה לי את "הגבולות" שהם: עושה הכל חוץ מחדירה 400 ש"ח, התקשרתי היום וקבעתי איתה בהתראה של 45 דק'.

היה לי כנראה מזל לתפוס אותה בהתראה קצרה. שאלתי בטלפון על מסגרת זמן והיא אמרה שזה חצי שעה, גמירה אחת. שאלתי בקול מתחנן אם אפשר שתי גמירות, אמרה שלא ושעל שתי גמירות היא לוקחת 600 ש"ח.

כיוונה אותי לדירתה בצפון הישן של ת"א (איזור נורדאו - אבן גבירול). נכנסתי וראיתי אותה במלוא הדרה. אכן היא שמנה, אבל היא סקסית מאד, חלקה, שדיים גדולים מאד, פטמות גדולות (היקף) והיא נחמדה מאד. כאילו קצת ביישנית ונראה שהיא מנוסה בסקס אבל לא בדרך הזו של סקס בתשלום עם "זרים". בת 23 (לדבריה) וגם נראה לי שזה נכון.

אז גם התגלתה הבעייה של הדירה של מור. לא ניתן להתקלח מחשש לתגובת השותפות לדירה (דירה מחולקת) ולמעשה זו עלולה להיות מגבלה לרבים.

אחרי שקצת שטפתי מקומות אסטרטגים בכיור ניגשנו למטרה לשמה התכנסנו.

מור התגלתה כנשקנית מעולה וחרמנית. אוהבת מגע ליטופים מציצות וליקוקים. ירדתי לה זמן רב ונהנתי מכל שניה.

אחרי זה היא מצצה לי והטריפה אותי כולל ליקוקי ביצים, הברשות עבודת יד וכל הרפרטואר שאנחנו כל כך אוהבים. עצרתי אותה שוב ושוב כי רציתי להאריך את הגמירה עד שכבר לא יכולתי יותר וביקשתי שתשכב על הגב בקצה המיטה וזיינתי אותה בפה. גמרתי לה בפה והיא חיכתה זמן רב, ליקקה הכל ואז קמה להעביר את התכולה לכיור.

סיכום:

אני נהניתי מאד. מור נחמדה מאד, שירותית, סקסית ואוהבת סקס. אבל,

זה יקר ביחס עלות תועלת ולכן אם אחזור זה בטח לא יהיה כל יום צחוק

שוב תודה למכור לריגוש וגם למור כמובן !!

שלכם,

אבוד

7

בתחילה כשדיברתי עם מור חשבתי, כמו רובכם, אני מניח שהמחירים שלה גבוהים.

לאחר מכן שוחחנו עוד דקה או שתיים על הא ודא ומור נשמע לי ילדה חמודה מאוד מתוקה מאוד שהחלטתי עם עצמי לשבור החלטה עקרונית שלא לחצות את תחום 250 השקלים עבור השירות אותו מציעה מור.

קבעתי עם מור להגיע בשעה מאוחרת יותר וסיכמנו שאתקשר בכדי לעדכן - יצויין מור עונה לשיחות תמיד ואכן עמדה בזמנים אותם קבענו.

לגבי המפגש עצמו בואו רק נאמר שחצי שעה עליה סיכמנו הפכה לשעה מבלי לשמוע אפילו חצ י הערה ממנה !

השירות נעים, סבלני, מקצועי, זורם ומאוד ליבראלי.

אני טרם פגשתי בתחום, בטח בתקופה האחרונה, מישהי עם שירות ברמה של מור !!!

אז נכון הסכום נשמע כהכנה לנפילה אבל אם לסכם את דעתי במילה אחת - תנסו.....
הכל מכל כל....

9
אני חושב שזה הדיווח הראשון שלי...

אז ככה, קיבלתי את הטלפון מחבר בפורום. נשמע באמת חשוד כמו שאמרו לפניי, המחיר לא זול, אין מה להגיד.

אבל עם זאת ובגלל תחושת בטן הלכתי אליה.

המפגש מתנהל בבית הפרטי, בחדר בו היא ישנה, בדיסקרטיות מוחלטת ובכיף שלא זכיתי לו עד היום.

הבחורה פשוט רוצה שתצא מרוצה, לא משנה מה צריך בשביל זה.

היא אומנם לא רזה, אבל מאוד סקסית לטעמי, חזה גדול ומהמם, ישבן מוצק ופנים מאוד נאות.

המציצה שלה היא בליגה אחרת לגמרי מכל מה שחויתי, פשוט אין דברים כאלה.

לגבי הזמנים, היא אומנם אומרת שזה חצי שעה, אבל אם צריך להישאר יותר כדי שתצא מסופק, אין בעיה. פשוט לא בודקת כמה זמן, מה שחשוב לה שתצא מרוצה.

אני אהבתי ובטוח אחזור למרות המחיר.

ממליץ!

אם מישהו רוצה טלפון ופרטים נוספים, שיפנה אלי.

10
שלום,

גם אני ביקרתי אותה השבוע, מכוונת לנורדאו אבן גבירול לאחר מכן מכוונת לרחוב אחר ולעוד רחוב צדדי אחר (כ 2,3 דקות הליכה מהצומת), מכוונת אותך לביתה ולדעתי גם משקיפה מהחלון תוך כדי.
בחורה צעירה בסביבות 23 - 26 עם שיער בלודיני חלק.

מדובר על דירת חדר קטנה ולטענתה גם גרה שם (יש מצב), חזה גדול (נופל) נראית די נחמד לא יותר מזה.

מציצה מעולה..!!! גמירה בפה !! (גמירה אחת בלבד !!) עושה סקס במחיר של 800 ש"ח, לא ניסיתי עקב המימדים שלה (די שמנה).
סגרנו על מציצה ב 300 ש"ח, אם לא הייתי כל כך חרמן לא הייתי הולך אליה...פשוט הייתי מת לגמור באותו היום ולא היה איפה לעשות ביד ..אז זו היתה הברירת מחדל ..

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”