כ אי השדים - או האם אין דבר כזה פרסומת שלילית - סקס אדיר

אי השדים - או האם אין דבר כזה פרסומת שלילית

1
לאחרונה מנהלינו האהוב עמית החליט להגלות דיון לאי השדים וציין שהמרוויחה היחידה מהדיון הזה היא זו שבשרשורה התנהל הדיון.
לא נתווכח עם החלטת ההנהלה הזו למרות שאנחנו לא מסכימים לה כי בסופו של דבר זו החלטת הנהלה, אבל הנושא שמעניין אותנו הוא האם אין דבר כזה פרסומת שלילית?

בעצם מהם הקריטריונים ( מתוך שרשור) שמובילים להחלטה האם לבלות בתשלום עם בחורה בעלת שרשור בפורום הפרסומי או באחד מהפורומים האחרים?
מה מושך אותכם אליה ומה מבחינתכם פוסל אותה?

|||

לאחר עריכת מנהלים:

[QUOTE=אחים שלו גברים]אנחנו רק לא מבינים מה פתאום הודעות שקשורות להיתנהגות של התאגיד ולא לנושא מין בתשלום בכלליות משורשרות לכאן?
ההתנהגות של התאגיד בפורום זולגת גם לחדר המיטות כפי שמעידים לא מעט לקוחות מאוכזבים ולפי דעתינו דיון עליו צריך להיות בשרשור הפרסומי של התאגיד.

|||

לאחר עריכת מנהלים:

32 תגובות הוחזרו לדיון של שרון והן מתפרסות על פני עמודים 12-13

דיון זה ננעל
[/QUOTE]
19LOLx82010-10-29 01:18:06

2
מה מושך אותי לבנות הפרום הפרסומי?

גוף , משקל, נפח , מפרט .
קורטוב של סקרנות, וכנראה גם תכונות אופי המוקרנות דרך כתיבה של הבחורה עצמה. עם כל אחת מהן הסיבה הייתה שונה ובסופו של דבר כמובן הציפיה לחווית סקס מענגת. התאורים של כל אחת שלחו את הדימיון שלי לכיוונים שונים.

נב: כנראה שאני בודק גם פרמטרים נוספים הקשורים ליכולת תקשורתית.

דיווחים של חברים אחרים נכנסים לשקלול מן הסתם, ורצוי כאילו המעלים על כתב מילים שניתן לצרפן למידע יצוק שיכול להביא לי תועלת. עדיף שלא יחזרו לאותו קן דגירה מדי שבוע, יכתבו בצורה בוגרת עד כמה שניתן, ועם כמה שפחות תמונות, בולדים או שאלות קיומיות בסגנון של מי בדיוק השרמוטה בין שנינו? כי זה ברור לי. שניכם.

רימינג מעשי2010-10-24 17:24:09

5
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=רימינג מעשי] שאלות קיומיות בסגנון של מי בדיוק השרמוטה בין שנינו? כי זה ברור לי. שניכם.

[/QUOTE]

רימינג מעשי קרעעעעעעעת אותי מצחוק צחוק צחוק צחוק

רק תיקון קטן "זונה" ולא "שרמוטה"

[/QUOTE]

סילחו לי אחשל"ג כי אני מכניס דבר תועבה לאי השדים אך הדבר נעשה לצורך פיקוח נפש. לפחות הקטנתיאת הכיתוב לגודלו הראוי ומחקתי את הסמיילים.
שרון ל,רגע חשבתי שהפכתי סנילי. אך מסתבר שלא,השתמשתם גם וגם. רק לשם ההשכלה הכללית, שרמוטה פירושה זונה בערבית. ת'אמת, הייתי מצפה שתזכרי דבר שהאוטביוגרף שלך תאר את שאמרת בנופך כה דרמתי. אני זכרתי זאת למרות שעברתי על רשומון הסחורות שלו רק ברפרוף עין.

הדבר מעלה שוב כמה סוגיות לגבייך.

1. אולי פשוט התרגשת בזמן האירוע ושכחת את שאמרת אז?

2. אולי האירוע לא התקיים כלל?

3. אולי האוטוביוגרף הוא ששיחק את תפקיד דמי מור והתבלבל בדיווח.

4. ואולי לא הייתה שם דרמה כה גדולה אלה פשוט עוד יום עבודה?

5. ובהתאם לרוח הפוסט איזה סוג של פרסומת זה יתן לך בדיוק?

אני רק שואל שאלות ותוהה. שהקוראים ישפטו בעצמם.

מעניין איך דברים חוזרים במעגלים.

כן!!! היית השרמוטה הבולעת שלי! אהה ג'ים קארי אהבת להיות השרמוטה הבולעת שלי? חה חה חה!" צחקקה דמי והחזירה קונטרות חזקות.

"כן אהבתי את זה!!! את שומעת? אהבתי את זה!" צעקתי לעברה תפסתי בכתפיה והבאתי כמה פימפומים חזקים במיוחד.

"יאהה שרמוטה בולעת!!!" צעקה דמי מבסוטית שסוף סוף הודתי בזה שאני שרמוטה בולעת

רימינג מעשי2010-10-25 02:51:09

10
דלת אחורית, זו נקודה טובה צריכים לחדד ולהגדיר מה זה פרסום שלילי.

לגבי בחורות שמקיימות מין בלתי מוגן - מתברר שיש לזה שוק (לא ניכנס לטרוף שבקיום שוק זה)
אז זה כנראה לא פרסומת שלילית אלה חיובית מבחינתן אלה אם כן זה היה ארוע חד פעמי מבחינתן (נסחפו בתשוקה/טמטום או מה שזה לא יהיה) המדווח הלא אחראי דיווח על זה ומעתה היא מוצפת בלקוחות שמצפים לקבל סקס לא מוגן.

לכן גם שאלנו מה ימנע ממך לרכוש שרותי מין ממישהיא שיש עליה שרשור ארוך הן במדור הפרסומי והן במדורים האחרים.

לפי דעתינו מאוד קל לזרוק לאויר ססמאות כמו אין דבר כזה פרסום שלילי אבל כשמנסים לנתח את זה בהגיון מבינים שזה כנראה לא כך.

לדוגמא קיבלנו אי אלו מסרים פרטיים שהודו לנו ואמרו שבזכות דיווחים שלנו בשרשור מסויים הם נמנעים מלבקר מישהי מסויימת.
אחרים אמרו לנו שחבל שלא שמעו בקולינו, כיצד אתה כצרכן מין מזהה את הדיווח שהוא עונה לטעם שלך וכיצד אתה מתעלם מאלה שלא זו השאלה?

אחים שלו גברים2010-10-25 09:54:31
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”