כ פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ... - סקס אדיר

פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ...

1
יש למישהו מידע על הדירה החדשה בבאר שבע שמפורסמת בסקסאדיר? הטלפון הוא 050-5944012. המצחיק הוא שבמודעה כתוב שחסל היובש בבירת הנגב. ממש נשמע כאילו מישהי קוראת את התלונות שלנו כאן בפורום. בטלפון ענתה לי מישהי שנשמעה עם מבטא ערבי.

19LOLx82010-12-28 18:06:46

2
וואלה מי שיצליח לקבוע איתה בר מזל ענתה לי בחורה עם מבטא דווקא ספרדי קשה ולא ערבי .....מתארת שיש שם בחורה כוסית על עם חזה סיליקון ....לוקחת 200 שקל ....[ באחת השכונות בב"ש ] הבעיה היא שהיא עונה ואחרי זה היא לא עונה ככה שאי אפשר לקבוע איתה....עונה פעם ב200 צלצולים .....אמרה ששעות עבודה זה עד 12 בלילה....מחכה להרמת כפפה מאחד ממכם ולדיווח 19LOLx82010-12-31 17:59:03

3
חברים

מדובר על אור הערבייה לשעבר מהירקון היה עליה את הפוסט

חם נעול נושא

דיווח: אור הערבייה מהירקון 98
על ידי המפרק, 27/-10-/2008 בשעה 10:16

פצצה פצצה כוסית אבל מוצצת רק עם קנדום בכי מישהו קיבל אצלה בלי ?

אגב סיליקונים גדולים על גוף קטן אצבע למעלה
רוח דרומית2010-12-29 19:11:58

5
המפרק נשמח לדיווח מפורט ולא פרסומת ......לגביה איך אפשר לקבוע איתה בכלל פעמיים ניסיתי וכשהגעתי למקום היא לא עונה....זה מדהים בחיים לא קיבלתי יחס כזה .....זה יכול להעיד על רמת השירות אבל מה כבר אפשר לצפות מערבייה שתהיה הכי פצצה.....עדיין ערבייה ועליהם בטח שאי אפשר לסמוך.....

6
אני מכיר די טוב את תעשיית הזנות בבאר-שבע.
נשמע לי די מסריח העניין. לדעתי מי שמצליח להיפגש איתה צריך להיזהר מעוקץ כלשהו, ככה זה מריח לי.

מה גם שמניסיון אני יודע ....[ שהשכונה שבה היא נמצאת בב"ש ] זו לא בדיוק אחת השכונות בהן נשים עובדות נוהגות להשתכן.

אגב, תגידו מה הקטע שבדירות דיסקרטיות בבאר-שבע מפרסמים גם דירות שנמצאות במרכז?
19LOLx82010-12-31 18:00:12

10

[QUOTE=יוני ביבי]

אני ההיתי אצלה אבל שימו לב כדאי להגיע אליה תיצטרכו לעבוד מאוד קשה וגם הבחורה לא מקבלת כל אחד ובנוסף לא עובדת כל יום אולי יום-יומיים בשבוע מ"ס שעות מצומצם.

מראה הבחורה סביר הבחורה תקתקנית מוצצת עם בקיצור ולעניין שווה לכם להשקיע את המאמץ בליסוע לת"א יותר מיבחר ויהיה לכם יותר מהר וקל להשיג נערת ליווי באותו מחיר.

מה גם שעלות ניסיונות הטלפון + נסיעה לחיפוש הבחורה והנפילה שלא תגיעו אליה גם יקרה בכסף וזמן .
[/QUOTE]

[QUOTE=יוני ביבי]

anomlia וכל החברים המטומטמים האחרים בפורם אולי תתפכחו כבר ותפסיקו לימסור כתובותשכונות מעל גבי פורום זה!!!!

אתם לא מבינים שהמישטרה עוקבת אחרי פורום זה!!!עד מתי תיהיו טיפשים כל כך???

בחורה חמודה אם את קוראת מודעה זאת הצעה לי אלייך להוריד את הפירסום באתר מכוון שכמות הטמבלים באתר יסגיר אותך בסוף למישטרה.הפה והאוזן של האנשים יפלו לאוזניים הלא נכונות בסוף!!!!חבל לי עלייך ביגללל אנשים שלא יודעים לישמור דיסיקרטיות!!

תמשיכי לעבוד עם מי שכבר מיכיר אותך ולאט ובטוח תיצברי עוד לקוחות שיודעים לישמור על דיסיקטיות אך לא דרך האתר הזה הוא מסוכן לך ולנו.
[/QUOTE]

[QUOTE=יוני ביבי]לך מנהל הפורום!!!

אם יש לך אפשרות לצנזר כתבות אשר מציינים כתובות בבקשה ממך תפעיל זאת האתר פוגע בנו הלקוחות ובבחורות!!!!
[/QUOTE]

במקום לשמור על צורת ההתבטאות שלך כלפי החברים ולפנות אלינו בפרטי לצינזור שם השכונה...
בחרת להתבטא כפי שבחרת כועס

מה שמעורר תהיות לגבי אמינות הדיווח שלך, כי מצד אחד אתה ממליץ לא להגיע אליה ולנסוע מב"ש לת"א אבל מצד שני אתה כנראה מעוניין לשמר את האופציה עבורך שהיא תשרוד בעיר ? (אתי הרי לא באמת פילנטרופ זונות).

למותר לציין ששם השכונה צונזר !!
מצטערים, אנחנו לא מכירים את החלוקה הדמוגרפית בב"ש כדי לדעת מראש שזה דורש צינזור.

לכן כדאי שכשלמישהו יש הארות, להודיע לנו בהתכתבות פרטית. קריצה

גילעד מההנהלה.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”