[QUOTE=יוני ביבי]
אני ההיתי אצלה אבל שימו לב כדאי להגיע אליה תיצטרכו לעבוד מאוד קשה וגם הבחורה לא מקבלת כל אחד ובנוסף לא עובדת כל יום אולי יום-יומיים בשבוע מ"ס שעות מצומצם.
מראה הבחורה סביר הבחורה תקתקנית מוצצת עם בקיצור ולעניין שווה לכם להשקיע את המאמץ בליסוע לת"א יותר מיבחר ויהיה לכם יותר מהר וקל להשיג נערת ליווי באותו מחיר.
מה גם שעלות ניסיונות הטלפון + נסיעה לחיפוש הבחורה והנפילה שלא תגיעו אליה גם יקרה בכסף וזמן .
[/QUOTE]
[QUOTE=יוני ביבי]
anomlia וכל החברים המטומטמים האחרים בפורם אולי תתפכחו כבר ותפסיקו לימסור כתובותשכונות מעל גבי פורום זה!!!!
אתם לא מבינים שהמישטרה עוקבת אחרי פורום זה!!!עד מתי תיהיו טיפשים כל כך???
בחורה חמודה אם את קוראת מודעה זאת הצעה לי אלייך להוריד את הפירסום באתר מכוון שכמות הטמבלים באתר יסגיר אותך בסוף למישטרה.הפה והאוזן של האנשים יפלו לאוזניים הלא נכונות בסוף!!!!חבל לי עלייך ביגללל אנשים שלא יודעים לישמור דיסיקרטיות!!
תמשיכי לעבוד עם מי שכבר מיכיר אותך ולאט ובטוח תיצברי עוד לקוחות שיודעים לישמור על דיסיקטיות אך לא דרך האתר הזה הוא מסוכן לך ולנו.
[/QUOTE]
[QUOTE=יוני ביבי]לך מנהל הפורום!!!
אם יש לך אפשרות לצנזר כתבות אשר מציינים כתובות בבקשה ממך תפעיל זאת האתר פוגע בנו הלקוחות ובבחורות!!!!
[/QUOTE]
במקום לשמור על צורת ההתבטאות שלך כלפי החברים ולפנות אלינו בפרטי לצינזור שם השכונה...
בחרת להתבטא כפי שבחרת 
מה שמעורר תהיות לגבי אמינות הדיווח שלך, כי מצד אחד אתה ממליץ לא להגיע אליה ולנסוע מב"ש לת"א אבל מצד שני אתה כנראה מעוניין לשמר את האופציה עבורך שהיא תשרוד בעיר ? (אתי הרי לא באמת פילנטרופ זונות).
למותר לציין ששם השכונה צונזר !!
מצטערים, אנחנו לא מכירים את החלוקה הדמוגרפית בב"ש כדי לדעת מראש שזה דורש צינזור.
לכן כדאי שכשלמישהו יש הארות, להודיע לנו בהתכתבות פרטית. 
גילעד מההנהלה.