כ פאולינה ארגנטינאית חמה (אך גרידית) - סקס אדיר

פאולינה ארגנטינאית חמה (אך גרידית)

1

מפרסמת תחת השם paulina

בטלפון מתחקרת ומאד זהירה, אמרה שקובעת רק ממספר מזוהה, אז התקשרתי מהסים של הזיונים :)

אמרה 250 ל 45 כולל הרפיה

הגעתי לדירה באבן גבירול פרטית ודיסקרטית פותחת בחורה 160 פנים חמודות גוף קטן רזה חמוד, הבחורה באיזה סרט מביטה אלי במבט כאילו נכנס האביר על הסוס הלבן וכל מה שהיא רוצה זה לפנק אותו, טוב נו שאלתי אם יש תוספות אמרה אולי אחר כך...

נכנסתי למקלחת נקייה דירה נקייה המסג מתבצע על המזרון שעל הרצפה...יצאתי מהמקלחת ההיא מתסכלת במבט מזמין ומתחילה לרקוד ריקודי בטן...בקטע מגרה כזה הבנתי שהולך להיות פה שמח

התחילה במס'ג אנרגטי חצי נוגעת חצי באנגרגיות האמת יש לה את זה , כל הזמן משחקת אותה איזה שחקנית פורנו, מגלגלת את הרררש בקטע ארגנטיאי מצחקקת וכו'

בקיצר התהפכתי משכה לי את היידיים אחורה שאני ארגיש אותה והתחילה לתהקדם לכיוון הזיין כשראתה שעומד כמו שצריך רק מהמחשבה עצרה ושאלה אם אני רוצה אקסטרות...מה יש אני שואל ....מה ברררררראש שלך היא אומרת ...מפה לשם דפקה לי מחירון שעל מציצה וזיון אני צריך להוסיף עוד 500 על ה 250, אמרתי לה שאין לי... אמרה לי שיש בנקט לא רחוק....יא רייט...

אמרתי לה יש פה עוד מאתיים השתכנעה הביאה לי את הארנק שיהיה לי קל עלק

נתתי לה את הכסף התפשטה גוף מטריף התחילה להתפתל עלי כמו חתולה מיוחמת עשינו אחד לשני ביד איזה עשר דקות אחרי זה נתנה מציצה מושקעת חשופה מדהימה עוד איזה 10 דקות הלבישה קונדום והתחילה לדהור עם קולות שרק מהם בא לך לגמור, הפכתי אותה וגמרתי בדוגי מטורף תוך שהיא צורחת.

בסוף מקלחת ביחד, נתנה לשתות קולה נשיקה ויאללה ביי 50 דקות אולי שעה

לסיכום שחקנית מעולה , אפשר להאמין שהיא מתה על זין אבל היא תכלס מתה על כסף, אבל לזכותה כשהיא מקבלת אותו היא נוותנת את אחת ההצגות הטובות בעיר

19LOLx82011-02-22 20:37:50

פאולינה ארגנטינאית חמה (אך גרידית)

2
כפל דיון בוודאות !!! ... למרות ששמה הוא לינדה ... אני זוכר טוב מאוד את הפרסום תחת השם פאולינה.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=16718

מנוע החיפוש של הפורום , אין עליי עם כל הטריקים !

חולה כוס2011-02-22 21:56:23
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”