העיסוי שהעיף לי את הסכך ללפלנד
לפני כמה שבועות יצא לי לבקר אצל מישהי המכנה את עצמה אנג'לה וממוקמת בנווה שאנן בחיפה. הגברת מוסרת לי פרטים בטלפון מדובר על עיסוי מקצועי ומפנק בלבד. אין סקס מכול סוג ומין שהוא. מאחר וכולנו כבר יודעים שמילת הקוד "מפנק" משמעותה לפחות הרפיה ידנית,לא שאלתי שאלות נוספות. משהו בקולה של אנג'לה אכן נשמע מפנק ומאד מאד מזמין. החלטתי להמר ותאם פגישה. היא מכוונת אותי לדירה בנווה שאנן אני דופק בדלת,הדלת נפתחת ואני נכנס לדירה. אנג'לה מתגלה כבחורה בסביבות גילאי ה- 30 המאוחרות, לא רזה, הייתי אומר מלאה במקומות הנכונים. היא לובשת חצאית מיני סקסית שחושפת זוג רגליים בריאות וחולצה צמודה שחושפת זוג שדיים בריאות לא פחות J .
היא מובילה אותי לחדר הטיפולים בו מוצבת מיטת עיסויים במרכז החדר ומוסיקת רקע מתנגנת. 150 ₪ ל- 45 דקות של עיסוי זה התעריף המבוקש. לשלם מראש אני שואל? והיא עונה לי בחיוך "לא נראה לי שתברח". אני מתחיל להתפשט ובראשי אני ממש ללא ציפיות מהמפגש הזה. מקווה לעיסוי מקצועי נעים והרפיה ידנית משחררת שתרוקן לי את הביצים המלאות וזהו. אוי כמה שאני טעיתי - ולטובה!!!
אנג'לה עוקבת בענייה אחרי שלבי ההתפשטות שלי,מתקרבת אלי עם חיוך קטן ומסירה את חולצתה. זוג שדייה נגלה לעיניי,גדולים טבעיים מרשימים. היא קולטת את מבטי ומיד נצמדת אלי ומצמידה את פניי לשדיה. אני מופתע מעט אבל מתעשת מיד ומתחיל ללוש בעדינות את השדיים שלה,מצמיד את פי לפטמותיה וחש אותן מזדקרות בתוך פי. היא מתרחקת ממני ומסירה את חצאית המיני שלה ונשארת בתחתונים.
אני בוחן אותה שוב, הגברת כפי שאמרתי לא רזה אך בהחלט סקסית מאד. היא מבקשת ממני לשכב על המיטה על הבטן וכאן מתחיל לו סשן של עיסוי מקצועי ארוך, מושקע ,חזק ומפרק. אנג'לה יודעת את העבודה. לא אפרט יותר מידי אבל בסך הכול מי שאוהב וזקוק למסאז מקצועי וטוב היא בהחלט יקבל תמורה טובה.
ואז מתחילות להגיע ההפתעות!!!
כשאני שכוב על בטני על מיטת הטיפולים, אני חש בידה המשומנת של אנג'לה גולשת אל עכוזי מפסקת את פלחי העכוז ומתחילה לבצע עיסוי עדין מאד של פי הטבעת תוך החדרות עדינות של קצה האצבע פנימה – ההרגשה חברים מטריפהההה. אני מרגיש איך בבת אחת אני מקבל זקפה אדירה. ידה של אנג'לה גולשת אל האיבר הזקוף ומלטפת אותו. אני מרים את עכוזי באוויר על מנת לאפשר לה גישה נוחה יותר והיא משקיעה בליטוף האיבר ועיסויו כמה דקות טובות.
"תסתובב בבקשה" היא לוחשת לי ואני מבצע מיד. ליזה עולה על המיטה ומתחילה להחליק על גופי בעדינות תוך ליקוקים סקסיים. היא מתקרבת לפנים שלי ונצמדת אלי בצרפתית עמוקה. אני מופתע מאד, לא ציפיתי לזה ולא צפיתי את זה מגיע. הנשיקה של אנג'לה עמוקה וסקסית ואני בהחלט זורם איתה.
ידיי מלטפות את גופה ואני מחדיר את ידי אל מתחת לתחתוניה שעדיין על גופה. אני חש בכוס הנפוח שלה, ומחדיר אצבע פנימה מצפה לתגובה. היא לא מביעה מחאה ואני ממשיך ללוש את הכוס שלה ושומע אותה נאנחת בהנאה.
אנג'לה מתרוממת ממני לאט לאט ולפני שאני מספיק להבין מה קורה היא מקפלת לי את הרגליים למעלה אל עבר ראשי (מישהו קרא לזה באחד הדיווחים "תנוחת העוף הקפוא" ) ,בתנוחה הזאת היא אוחזת ברגליי כאשר הישבן שלי מורם ופעור מול עיניה.
אנג'לה מתקרבת לישבני ומתחילה בליקוק יסודי מאד מסביב והחדרות רימינג קטנות. התענוג הוא ענק ,חושני,ואני בעננים.
אני קולט שהיא רואה ושומעת את העונג שהיא גורמת לי ועושה לי רושם שהיא בעצמה נהנית לגרום לי עונג.
בשלב זה אני חרמן ברמות קשות מאד. אני מבקש מאנג'לה לרדת לסקס אוראלי תמורת תוספת תשלום וכאן הופתעתי. הייתי בטוח שהיא תזרום אבל מתברר שלא. היא ממש לא הסכימה למרות שהפצרתי בה רבות.
ביקשתי לרדת לה ולזה היא דווקא כן הסכימה בשמחה. "אני יודעת איך נעשה את זה" היא אומרת לי. "תשכב על הגב" והיא מגיעה לאחורי המיטה, נעמדת מאחורי ראשי ומביאה את הכוס שלה ישירות אל פניי. אני מחדיר את לשוני אל תוכה ומתחיל בעבודה. אנג'לה נאנקת ונאנחת, מרטיבה ואני מרגיש את הרעידות הקטנות בתוך פי. ואז פתאום היא מפסיקה ומיד מופיעה לצידי על מיטת הטיפולים האיבר הזקור שלי בתוך ידה המשומנת והיא מתחילה להביא אותי בתנועות נמרצות אל השיא. אני לא ממש זוכר מה קרה אחר כך – אבל כששמעתי מישהו צורח בקול גדול קריאות עונג של גמירה אדירה!!! הבנתי שזה אני!!!
חברים זאת הייתה אחת הגמירות החזקות בחיי אם לא ה- . השפרצתי חזק וחופשי וריססתי כול חלקה טובה בחדר.
אנג'לה מסתובבת אלי ואומרת לי בחיוך שובב "היה טוב?" כאילו שהייתה צריכה לשאול. אני כבר מת להגיע אליה שוב.
ועכשיו לשאלה הכי חשובה לכם. מה הטלפון שלה? אז זהו שכאן יש מגבלה מסוימת. מאחר ואין לי עניין לשרוף אותה בהצפת טלפונים שלכם, מספר הטלפון שלה יימסר בפרטי בלבד ולחברים מדווחים ומשקיענים המשתפים גם אחרים ולא רק שומרים לעצמם. ( הזכויות שמורות למדווח האמין "חולה כוס" ) .