כ סקס ועצבנות! - סקס אדיר

סקס ועצבנות!

1

אולי כותרת הדיווח הפעם תהיה שונה לגימריי ממה שהיתרגלתם לראות בדיווחים שלי מהעיר הגדולה,הפעם הדיווח הזה שונה לגמריי.

מה שאני הולך לכתוב הפעם,זה ממה שעובר עליי בחיים האישיים,אני מדבר על עצמי ולא על אחרים,רציתי לשתף איתכם בסיפור שלי אולי מישהו יכול לתת דעתו בעניין הזה.כי אני בטוח יש כאן בפורום אנשים אקדימאים שיש להם היסבר היגיוני לדבר הזה.

קרוב לחודשיים שלמים לא קיימתי יחסי מין בכלל מאז הנפילה שלי שהיתה עם טינה הבלונדינית מקרליבך21,כתבתי דיווח גדול עליה והיזהרתי אחרים ממנה.

אחרי הנפילה הקשה הזאת,נימאס לי מזונות ומכונים,ואמרתי לעצמי שאקח פסק זמן מזונות לנוח,לשנות מצב רוח,פשוט כי נימאס לי לאחרונה מהשירות העקום המתוקתק שנותנות לקליינטים.

הנה הסיפור שלי עם טינה מקרליבך21

עבר עליי עכשיו חודשים מלאים בלי שום מגע מיני,אבל זה השפיע עלי בחיים האישיים,הפכתי עצבני,אגריסיבי,תוקפני,רגיש,קרו לי כמו דברים לאחרונה למשל הסיפור הזה:

לפני יומיים הייתי במקום העבודה שלי,יש הזמנה מאורח לשלוח לו מנת אוכל לחדר שלו,בסדר הלכתי לטבח ונתנתי לו את ההזמנה,אמר לי תחזור עוד 10 דקות יהיה האוכל מוכן,טוב חזרתי לא היה מוכן,אמר לי תחזור עוד 5 דקות! האורח שוב מתקשר ואני אומר לו אני בדרך אליך,אז הלכתי לטבח ושואל אותו מה עם האוכל! עונה לי הייתי עסוק חכה קצת!,לא תפסתי עצמי,היסכלתי מה יש מסביב,לקחתי 3 קרטונים של ביצים וזרקתי אותם עליו,כל מי שהיה במטבח עמדו בהלם,בשוק,שרואים הטבח הראשי סגן השף מהראש עד רגליים כולו ביצים.לא ציפו לתגובה חריפה כזאת!.

טוב שלא היה משהו חמור ששפכתי עליו אז הייתי בבעיה גדולה.

בטח הלך להיתלוננן עלי למנהל הגדול,קיבלתי מיכתב אזהרה ועונש השעייה מהעבודה למשך חודש שלם!.

בא אלי סגן המנהל שיש בינינו דיבורים וקשר טוב,אמר לי מה קורה איתך לאחרונה!,למה הפכתה אגרסיבי תוקפני כזה!,הישתניתה הרבה! תגיד לי מה עובר עליך! היכרתי אותך במשך 6 שנים לא הייתה כך!.

אמר לי אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות ותיענה לי באמינות על זה.

אתה לא נשוי נכון עונה לו : כן.

שואל אותי יש לך חברה? עונה לו לא!.

שואל אותי שוב: יש לך ידידה או יזיזה? עונה לו : לא!.

שואל אותי אתה מקיים סקס לאחרונה: עונה לו לא בינתיים אני כבר חודשיים בלי סקס.

אמר לי זאת הסיבה,ידעתי לבד,אומר לו מה ידעתה איזה סיבה! על מה אתה מדבר!

אומר לי אי קיום יחסי מין בזמנים קבועים גורם לתוצאות הללו,חוסר סקס משפיע על האדם מבחינה פיסיולוגית ופסיכולוגית!.

הייתי בשוק ממה שאמר,צחקתי והלכתי מאז,חשבתי לעצמי לשתף איתכם במה שאמר הבנאדם הזה,בטח יש לכם תשובות ומחשבות אחרות,ואתם יכולים כל אחד יכול לכתוב מה היא דעתו האישית על העניין הזה!.

אם הוא אומר חוסר בסקס גורם לאדם להיות אגריסיבי ואלים!, איך הכומרים בכניסיות חיים בלי נשים,בלי סקס,נישארים שנים בלי סקס! וזה לא משפיע עליהם הדבר הזה! בטח זה משפיע!!.

איך גברים בבתי סוהר שניגזר עליהם שנים ארוכות בתוך הכלא חיים בלי שום מגע מיני עם המין השני!.

אשמח לקבל תשובתכם בעניין המוזר הזה!,האם סקס קשור לכל זה!!.

החתיך הרומנטי2011-07-22 22:33:17
תמיד בשטח למען כולם.

סקס ועצבנות!

2
כמרים ואסירים חיים בסביבה כמעט שבה כמעט אין גירוי מיני, הם לא הולכים בשנקין בקיץ ורואים את כל החצאיות הקטנות של הבחורות.

לכן קל להם יותר.

חוץ מזה..אסירים הם מאוד אגרסיבים...
ואין כמרים שאונסים ילדים/ילדות/נזירות?

ולשאלה: כן..לדעתי סקס קשור לכל זה.אין ספק..
לא סתם אומרים על מישהי ממורמרת שהיא צריכה "ויטמין Z"

סקס ועצבנות!

3
קשור בהחלט הבוס שלך צודק 100 אחוז {גם שהוא טועה אז תמיד הוא צודק) קורה לי את זה תמיד,
כאשר אני שבוע בלי סקס זה מתחיל להשפיע עליי מכל הכיוונים.
ובדיוק אחרי ביקור אצל אחת הקבועות שלי אני כמו חדש סבלני ומחויך ואהוב על כולם עד הביקור הבא.
זה בדיוק כמו אוכל שרעבים נהיים עצבניים עד ששמים את הכף הראשונה בפה ונרגעים, זה בדוק ואני יודע את זה מנסיון של שניםTongue

סקס ועצבנות!

4
חז"ל אמרו "איבר קטן יש לו לאדם, מרעיבו - שבע, משביעו - רעב"
פרוש - לאדם יש יכולת לרסן את יצרו המיני, ככל שתזיין יותר אתה תרגיש יותר רעב מיני, לעומת זאת אם תמנע מלזיין

תקופה ארוכה הדחף המיני יקטן.

היהדות בניגוד לעמדה הקתולית רואה בהנאה המינית דבר טבעי ורצוי. הדת הקתולית רואה בהנאה המינית חטא ומכאן

ההימנעות של הכמרים מקיום יחסי מין.

ישנם סיבות רבות להתנהגות תוקפנית, האם חוסר ביחסי מין היא אחת מהן ?

מחקרים שנעשו על עכברים הראו עלייה ברמת התוקפנות בעקבות הזרקת טסטוסטרון, לעומת ממצאים שהראו ירידה

ברמת התוקפנות אצל חיות מסורסות.

היו גם ניסויים שמצאו רמה גבוהה יותר של הורמוני מין אצל זכרים שניצחו בתחרויות אלימות.

בגמילה

סקס ועצבנות!

5
ידידי אוסק ווילד צודק שקאטולים מחזיקים בדוגמא שהנאה מינית היא חטא.
אבל זה רק בטאוריה. לא במקרה נכתב דיקאמרון שהוא מלא סיפורי זימה ע"י כמרים ונזירים ונזירות.

כמעט ולא היה אפיפיאור עד אולי מאה 17 שלא היו לו מאהבות רבות וילדים.

התפיסה אנטי מינית התחילה עם פאולוס בגלל האופי הקיצוני שלו.

ישוע בעצמו היה שומר תורה וביטל רק הצד החיצוני מוגזם במצוות. למרות שסיפורים שהוא היה נשוי עם מרים ממגדל - אגדה, אבל היחס של ישוע לזונות היה חריג בסלחנות באותה תקופה ועד היום הזה כמעט.

בנוסף למרים ממגדל , יש סיפור איך הוא הציל זונה מסקילה באמרו: מי מכם ללא חטא שיזרוק אבן ראשונה.

סקס ועצבנות!

6

אני לא מבין
לא זיינת חודשיים ואתה מעיף קרטונים על אנשים? גבר, שלוט בעצמך. אל תתנהג כמו ילד.

ההתנהגות שאתה מתאר לא מתאימה לרושם הבוגר והאחראי שאתה משאיר בשאר ההודעות שלך. יש סקס אין סקס, שום דבר לא מצדיק התנהגות כזו. מצד שני, ברור שזה משפיע עליך ושזה לא פשוט - אבל נסה לנשום עמוק.
סקס זה לא הכל בחיים, ולדעתי - אתה לא צריך זיונים בכלל, אולי חסרה לך יותר אהבה מזיונים.
איזה אישה שבאמת תעשה לך את זה ותאפס אותך קצת

סקס ועצבנות!

7
ח"ר יקירי
זה דבר ידוע כי בבתי סוהר עולה כמות משכבי הזכר באופן ניכר . מי פה שיודע בוודאות כי הוא עומד להיכנס לכלא לתקופה ארוכה רצוי כי יבקר את שרון ( אני לא מאמין שאני אומר זאת) על מנת לקבל ממנה כמה טיפים בכיווץ והרחבה של הרקטרום צחוק.
לגבי מנזרים וכמרים בכלל- שמעתי פעם שסביב אדמות מנזר מסויים מצאו כמויות של שלדי תינוקות שרק נולדו . לבטח מסביר דבר או שניים. אין עדיין מקונן בך הספק , גגל בית בורז'ה בוקייפדיה ואל תתפלא שעם כל הניסיון המיני שצברת את עוד עלול להסמיק.
מילה לאוסקר : יחסי מין שכל תכליתם היא קיום מצוות פרו -ורבו אינה בדיוק גישה מתירנית לנושא, שאל במאה שערים.
ולערבה - הדוגמאות שלך את הצלוב המיוסר אכן מעניינות , רק - כפי נדמה לי שאמרתי לך פעם - כל קשר בין חוקיו ומעשיו לבין אילו שהתיימרו לייצג את תורתו בהמשך הוא מקרי בהחלט .

סקס ועצבנות!

8
[QUOTE=רימינג מעשי]
לגבי מנזרים וכמרים בכלל- שמעתי פעם שסביב אדמות מנזר מסויים מצאו כמויות של שלדי תינוקות שרק נולדו . לבטח מסביר דבר או שניים. אין עדיין מקונן בך הספק , גגל בית בורז'ה בוקייפדיה ואל תתפלא שעם כל הניסיון המיני שצברת את עוד עלול להסמיק.

מילה לאוסקר : יחסי מין שכל תכליתם היא קיום מצוות פרו -ורבו אינה בדיוק גישה מתירנית לנושא, שאל במאה שערים.

ולערבה - הדוגמאות שלך את הצלוב המיוסר אכן מעניינות , רק - כפי נדמה לי שאמרתי לך פעם - כל קשר בין חוקיו ומעשיו לבין אילו שהתיימרו לייצג את תורתו בהמשך הוא מקרי בהחלט .
[/QUOTE]
ידידי אתה צודק לגמרה בכו דבריך.
במדינות כמו צרפת ואיטליה - מעוזי קאטוליות לפי מה שאני יודע רמת הזיונים וכמות הזונות כאלה שאנחנו בשנות 90 העליזות שלנו לא מתקרבים.

האורגיות אצל כמורה העליונה (זה נפסק לחלוטין ממאה 17) היו אגדיות.

נכון שמצווה פרו ורבו לא מתירנות, אבל יש גם שיר השירים בתנ"ך ודוד המלך לא בדיוק דוגמא להתנהגות לא מתירנית.

אבל מה שחשוב: אתה צודק שאין כמעט קשר בין ישוע לנצרות. אני טוען את זה בלי סוף. ישוע היה יהודי שרצה לשנות הרבה דברים בתוך היהודות ולא מייסד שום דת חדשה.

אבל הוא בכלל לא היה מיוסר. כתוב אליו: היני בן אדם, אוכל ושותה ומבלה עם חוטאים.דוקא היה מלא שמחת חחים, ולא בקרה המון נשים היה בסביבתו כול הזמן (נכון ללא מין, אבל אני יודע מניסיוני הצנוע שהתעלות רוחנית נותנת סיפוק ענק, אפילו אהבה גדולה יכולה לדקא את היצר המיני. בכול תקופה של שלי, חשבתי אליה כול הזמן, אפילו דקה לא חשבתי על סקס איתה)

סקס ועצבנות!

10
חחח,
תגיד אתה מכיר גבר שלא יודע לאונן?

יש בדיחה רוסית:

מגד אומר: מי שמאונן 3 צעדים קדימה.

חלק מהחיילים מתקדמים.

מגד: עכשיו אני יודע מי השקרנים בגדוד

ובקשר לתרוצים לאלימות, אני ממש מתאפק כדי לא יואשם ב...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”