אולי כותרת הדיווח הפעם תהיה שונה לגימריי ממה שהיתרגלתם לראות בדיווחים שלי מהעיר הגדולה,הפעם הדיווח הזה שונה לגמריי.
מה שאני הולך לכתוב הפעם,זה ממה שעובר עליי בחיים האישיים,אני מדבר על עצמי ולא על אחרים,רציתי לשתף איתכם בסיפור שלי אולי מישהו יכול לתת דעתו בעניין הזה.כי אני בטוח יש כאן בפורום אנשים אקדימאים שיש להם היסבר היגיוני לדבר הזה.
קרוב לחודשיים שלמים לא קיימתי יחסי מין בכלל מאז הנפילה שלי שהיתה עם טינה הבלונדינית מקרליבך21,כתבתי דיווח גדול עליה והיזהרתי אחרים ממנה.
אחרי הנפילה הקשה הזאת,נימאס לי מזונות ומכונים,ואמרתי לעצמי שאקח פסק זמן מזונות לנוח,לשנות מצב רוח,פשוט כי נימאס לי לאחרונה מהשירות העקום המתוקתק שנותנות לקליינטים.
הנה הסיפור שלי עם טינה מקרליבך21
עבר עליי עכשיו חודשים מלאים בלי שום מגע מיני,אבל זה השפיע עלי בחיים האישיים,הפכתי עצבני,אגריסיבי,תוקפני,רגיש,קרו לי כמו דברים לאחרונה למשל הסיפור הזה:
לפני יומיים הייתי במקום העבודה שלי,יש הזמנה מאורח לשלוח לו מנת אוכל לחדר שלו,בסדר הלכתי לטבח ונתנתי לו את ההזמנה,אמר לי תחזור עוד 10 דקות יהיה האוכל מוכן,טוב חזרתי לא היה מוכן,אמר לי תחזור עוד 5 דקות! האורח שוב מתקשר ואני אומר לו אני בדרך אליך,אז הלכתי לטבח ושואל אותו מה עם האוכל! עונה לי הייתי עסוק חכה קצת!,לא תפסתי עצמי,היסכלתי מה יש מסביב,לקחתי 3 קרטונים של ביצים וזרקתי אותם עליו,כל מי שהיה במטבח עמדו בהלם,בשוק,שרואים הטבח הראשי סגן השף מהראש עד רגליים כולו ביצים.לא ציפו לתגובה חריפה כזאת!.
טוב שלא היה משהו חמור ששפכתי עליו אז הייתי בבעיה גדולה.
בטח הלך להיתלוננן עלי למנהל הגדול,קיבלתי מיכתב אזהרה ועונש השעייה מהעבודה למשך חודש שלם!.
בא אלי סגן המנהל שיש בינינו דיבורים וקשר טוב,אמר לי מה קורה איתך לאחרונה!,למה הפכתה אגרסיבי תוקפני כזה!,הישתניתה הרבה! תגיד לי מה עובר עליך! היכרתי אותך במשך 6 שנים לא הייתה כך!.
אמר לי אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות ותיענה לי באמינות על זה.
אתה לא נשוי נכון עונה לו : כן.
שואל אותי יש לך חברה? עונה לו לא!.
שואל אותי שוב: יש לך ידידה או יזיזה? עונה לו : לא!.
שואל אותי אתה מקיים סקס לאחרונה: עונה לו לא בינתיים אני כבר חודשיים בלי סקס.
אמר לי זאת הסיבה,ידעתי לבד,אומר לו מה ידעתה איזה סיבה! על מה אתה מדבר!
אומר לי אי קיום יחסי מין בזמנים קבועים גורם לתוצאות הללו,חוסר סקס משפיע על האדם מבחינה פיסיולוגית ופסיכולוגית!.
הייתי בשוק ממה שאמר,צחקתי והלכתי מאז,חשבתי לעצמי לשתף איתכם במה שאמר הבנאדם הזה,בטח יש לכם תשובות ומחשבות אחרות,ואתם יכולים כל אחד יכול לכתוב מה היא דעתו האישית על העניין הזה!.
אם הוא אומר חוסר בסקס גורם לאדם להיות אגריסיבי ואלים!, איך הכומרים בכניסיות חיים בלי נשים,בלי סקס,נישארים שנים בלי סקס! וזה לא משפיע עליהם הדבר הזה! בטח זה משפיע!!.
איך גברים בבתי סוהר שניגזר עליהם שנים ארוכות בתוך הכלא חיים בלי שום מגע מיני עם המין השני!.
אשמח לקבל תשובתכם בעניין המוזר הזה!,האם סקס קשור לכל זה!!.